Reviews & tests

Massagerr box review / test

massagerr-box-review-test

Ben jij op zoek naar een tool om jezelf mee te kunnen masseren? Je wilt het niet te duur maken met een massage apparaat en bent op zoek naar een betaalbare oplossing waar jij toch jouw spieren mee los kunt maken.

De Massagerr box is dan een mooie oplossing! Maar wat heeft deze massage box allemaal te bieden en wat krijg je allemaal? We bespreken het in dit artikel.

Het komt erop neer dat de Massagerr box een variërende box is met verschillende massage producten erin om jezelf mee te masseren. We bespreken in deze test dan ook wat je allemaal krijgt, waar die geschikt voor is en wat de voor- en nadelen zijn van de Massagerr box.

Zo weet jij aan het einde van dit artikel precies of het een geschikt product is voor jou en maak je een weloverwogen keuze.

Massagerr box kopen

Wat je allemaal krijgt

  • Grote foam roller: Voor de grote spierengroepen die je wilt losmaken.
  • Mini foam roller: Voor de wat kleinere spieren + handig om mee te nemen zonder heel veel ruimte in te nemen in de tas.
  • Trigger bal: Voor de specifieke punten die je los wilt maken. Voor die kleine spiertjes die vast zitten.
  • Duo trigger bal: Een bal die is ontworpen om je rug mee los te maken zonder de wervelkolom te belasten. Er is namelijk in het midden in inkeping waar je wervelkolom tussendoor kan lopen.
  • Stress bal: Hoewel het niet echt een massage tool is, maakt het de box wel af en kan het je helpen je stresslevel onder controle te houden.
massagerr-box-inhoud
massagerr-box-wat-krijg-je

Hoe werkt het?

Je hebt dus 5 tools in deze box die je kunt gebruiken en het werkt eigenlijk vrij simpel. Ga op het massage attribuut liggen of zitten en beweeg het attribuut over de spier.

Het massage effect krijg je eigenlijk doordat je de zwaartekracht zijn werk laat doen. Mocht je willen weten welke oefeningen je ermee kunt doen, dan kun je ons artikel over foamroller oefeningen eens bekijken.

massagerr-box-bal-in-gebruik
Massage bal
massagerr-kleine-foam-roller
Kleine foamroller
massagerr-grote-foam-roller
Grote foamroller

Geschikt voor

De massage tools van Massagerr zijn geschikt voor een hoop spieren. Je kunt met deze box eigenlijk iedere spier losmaken en bent in één keer klaar met deze box.

Je hebt de grote foamroller voor de grote spiergroepen, de kleine roller voor als je een foamroller ergens mee naartoe moet nemen, een trigger point bal voor de specifieke knoopjes in de spieren en de duo bal specifiek voor de rugspieren zonder dat je je ruggenwervel belast.

Voor- en nadelen van de Massagerr box

Nu ben jij waarschijnlijk op deze pagina uitgekomen om te weten te komen wat de massagerr box allemaal te bieden heeft en wat de ervaringen van gebruikers allemaal zijn.

En dan is het altijd goed om de voor- en nadelen even op een rijtje te zetten. Dat heb ik hieronder dan ook voor je gedaan zodat je dat zelf niet meer hoeft uit te zoeken.

Voordelen

Laten we met de leuke dingen beginnen en eerst naar de voordelen gaan kijken. In het kort zijn de voordelen van de massagerr box dat die veel verschillende attributen heeft, geschikt is voor praktisch iedere spier, je er een stressbal bij krijgt en er een handig attribuut bij zit speciaal ontworpen voor de rug.

Veel verschillende foamroller varianten

Eerste voordeel is dus dat je veel verschillende attributen krijgt. Je betaald dus niet alleen voor één foamroller maar krijgt gelijk een complete set aan rollers en massage producten.

Geschikt voor iedere spier

Doordat je dus zoveel attributen krijgt is het ook gelijk een set die geschikt is voor iedere spier en ieder knoopje mee kunt losmaken. Of het nou een klein knoopje is of dat je een complete spiergroep vast hebt zitten en wilt losmaken.

Inclusief stressbal

Ook zit er een stressbal bij zodat je niet alleen de stress uit je spieren kan halen maar ook de stress kunt wegknijpen in deze bal.

Handige tool speciaal ontworpen voor de rug

Wat is wel het grootste voordeel vind van de massage attributen in deze box is de duo triggerbal speciaal voor de rug. Deze zorgt er echt voor dat de rugspieren die lang je wervelkolom lopen goed losgemaakt worden zonder dat je wervelkolom hiermee wordt belast! Hieronder zie je op de afbeelding dat de roller bovenop mijn rug ligt en dat er vrije ruimte is voor de ruggengraat. Natuurlijk gebruik je hem andersom, maar zo krijg je een beetje een idee.

massagerr-box-foamroller-voor-rug

Nadelen

Nu zijn er natuurlijk ook altijd mindere dingen te vinden aan een product en bij de massagerr box is het nadeel dat je niet een foamroller hebt met pressure points erop.

Zit geen roller met kleine pressure points bij

Je weet wel van die kleine knopjes op de foamroller die ervoor zorgen dat de wat dieper liggende spieren ook losgemaakt worden. Die zitten dus niet op de foamroller.

Mijn mening

Al met al ben ik zeer te spreken over de Massagerr box. Ik vind dat je gelijk alle attributen in handen hebt om je spieren lekker los te maken en je training goed te kunnen beginnen. Het is een mooie box om je spierpijn mee te verhelpen..

Ik vind de box er professioneel uit zien en hoewel ik de stressbal niet echt gebruik, maakt het de box wel weer af. Je haalt de stress uit je spieren en een stressbal kan je helpen de mentale stress van je af te knijpen.

Verder ben ik het meeste te spreken over de duo trigger bal! Die heeft mijn rug echt helpen los te maken en voelt ook fijn aan. Ik heb bij deze duo bal het idee dat je echt de spieren masseert en niet de ruggenwervel.

Hoewel er geen pressure points op de foamroller zitten heb je natuurlijk wel de trigger point bal om de dieper liggende spieren te pakken.

Massagerr box kopen

Conclusie

Komt er dus op neer dat de Massagerr box positief uit te test komt! Ik raad hem aan als je gelijk alles in één box wilt hebben om je spieren mee los te maken en niet te veel wilt betalen.

Het is zijn geld waard aangezien het een compleet pakket is.

Ik hoop dat je wat van deze review en test hebt opgestoken en dat je een keuze kunt maken of de Massagerr box geschikt is voor jou.

Mocht je nog vragen hebben of jouw ervaringen met ons willen delen, aarzel dan niet om hieronder een reactie achter te laten!

Andere tools die je kunnen helpen om je spieren los te maken.

Beste massage gun / pistool

Beste been massage apparaat

Beste EMS tens apparaat

Massagerr Massage gun Review + test

author-avatar

Over Matthijs Boon

Deelt graag zijn passie voor sport, fitness, voeding en gezondheid. Vanuit zijn knie revalidatie in aanraking gekomen met krachttraining en is ervan overtuigd dat krachttraining een basis is voor iedere sporter, maar ook voor in het dagelijks leven. Leuk weetje over Matthijs: Loopt het liefst op zijn badslippers. Sporten: Taekwondo / krachttraining Toegepast Psycholoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *