Reviews & tests

Massagerr massage guns review / test

massagerr-massage-guns-review-test

Ben jij op zoek naar een massage gun en zijn de massage guns van Massagerr je opgevallen? Je wilt weten of dit wel een goede optie is en wilt wat meer weten over deze massage apparaten.

We willen je in deze review dan ook helpen met een test van de Massage guns van het merk Massagerr. We hebben drie modellen die we gaan testen zodat jij kan bepalen of ze bij jou passen of niet.

We zullen de drie modellen met elkaar vergelijken, je onze ervaringen met de apparaten delen en vertellen waar onze voorkeur naar uitgaat.

De drie soorten Massagerr massage guns

Massaggerr heeft een aantal verschillende massage guns. In deze review testen we de volgende drie. De Massagerr Mini, Massagerr Mini Pro en de Massagerr Pro massage gun.

Het merk massagerr

Voor we in gaan op de producten die we gaan testen, wil ik eerst het merk Massagerr even uitlichten. Want wat is het voor een merk en wat doen ze precies?

Massagerr is een merk dat zich volledig op spiermassage focust. Ze hebben massage guns / pistolen, massagestoelen, massagekussens, goamrollers, maar ook stretch attributen. Ze hebben alles in huis om jou te helpen van je spierpijn af te komen.

Het is een Nederlands merk en dat zich dus richt op het verhelpen van spanning in de spieren.

Vergelijking van alle Massagerr massage guns

Om de apparaten even goed met elkaar te kunnen vergelijken hebben we hieronder even een tabel gemaakt met de belangrijkste ervaringen met de verschillende Massagerr massage guns. Zo weet je snel welke het beste bij jou past.

MiniMini ProPro
Gewicht500 gram450 gram680 gram
Aantal dB (geclaimt)559090
Aantal dB (getest /daadwerkelijk)75,2 dB71,1 dB66,4 dB
Batterijduur2 uur2 uur8 uur
Cooling functieNeeJaJa
TouchscreenJaNeeJa
Standen445
Meegeleverde opzetstukken444
TurbostandJaNeeNee

Massagerr massage gun mini review /test

Dan gaan we nu over op de daadwerkelijke reviews en tests. Laten we beginnen met de Massagerr massage gun mini. Dit is het goedkoopste model van het merk en heeft verschillende punten dat je moet weten.

Uiterlijk

Als we naar het uiterlijk kijken, dan zie je dat het apparaatje vrij klein is maar groot genoeg is om goed in de hand te hebben. Het is een simpel, maar wel goed afgewerkt model.

Het is gemaakt in donker grijze kleur met de groene accenten dat de kleuren van het merk zijn.

Wat krijg je?

Je krijgt een compleet pakket met alles wat je nodig hebt van een massage gun. Zo krijg je het volgende

 • Massage gun mini
 • 4 verschillende opzetstukken
 • Handleiding
 • Opbergkoffer
 • Adapter + oplaadkabeltje
massagerr-massage-gun-mini-wat-je-krijgt
massagerr-massage-gun-mini-case

Functionaliteiten

Mocht jij je afvragen wat deze gun nou allemaal kan, dan kunnen we er eigenlijk vrij kort over zijn. Het is namelijk een vrij simpel apparaat dat gemakkelijk te gebruiken is.

Er zitten vier snelheidsstanden op waar je uit kunt kiezen via het lcd schermpje aan de achterkant van de massage gun. Ook zit hier de usb ingang om het apparaat op te laden.

Verder kun je de verschillende opzetstukken gebruiken om het drukpunt mee te regelen. Hoe kleiner het opzetstuk, hoe intenser de druk zal zijn.

Turbostand

Ook zit er een Turbostand op het apparaat welke actief wordt als je meer druk uitoefent op de spier. Wel is dit 1 stand en is het niet zo dat hoe harder je drukt hoe harder de massage gun gaat trillen. Als je met de druk op een bepaald punt komt, dan gaat die naar die stand toe.

Nu claimt Massagerr dat de accu 2 uur lang mee gaat met dit apparaat, maar dit gaan we nog testen! (wordt vervolgd)

Geluid

Als we naar het geluid luisteren dan claimt Massagerr dat het slechts 55dB op de hoogste stand is. Nu hebben we even een decibelmeter gekocht om dit te testen en kan je hieronder op het filmpje zien dat het 75,2 dB is in de turbostand. Deze valt dus wel iets hoger uit.

Decibel test Massagerr massage gun Mini

Onze ervaring met de Massagerr massage gun mini

Nu hebben wij de massage gun een aantal weken getest en zijn we uiteindelijk op de volgende ervaringen gekomen. We hebben een aantal positieve punten, maar ook een paar iets mindere punten.

Positieve punten

Laten we eerst naar de positieve punten kijken.

 • Ligt fijn in de hand: Het is een klein apparaatje dat een goede hendel heeft en stevig in de hand ligt.
 • Gemakkelijk in gebruik: Het is ook echt een heel simpel te gebruiken apparaat. Kwestie van knopje van de intensiteit omhoog zetten en je kunt genieten van de massage.
 • Mooi display: Ook vind ik het display schermpje wel gaaf. Geeft het apparaatje een luxe uitstraling. Overigens heeft deze een touchscreen waardoor het er ook zo gelikt uitziet.
 • Handige opbergtasje: Het opbergtasje is ook zeer handig. Niet alleen om alles mee te nemen, maar ook om alles bij elkaar te houden.
 • 4 verschillende opzetstukken: Ook heb je keuze uit vier verschillende opzetstukken. Persoonlijk heb ik voornamelijk de grote bol als algemeen opzetstuk gebruikt en de tweetand gebruikt voor de rug.

Mindere punten

Nu zijn er ook wat mindere punten aan het apparaatje.

 • De Turbo stand vind ik niet fijn: Hoewel ik het idee wel begrijp, vind ik het wel fijner om gewoon zelf de intensiteit te regelen. Op deze manier moet je vrij hard drukken om de hogere intensiteit te krijgen, maar denk beetje overbodig als je deze intensiteit gewoon normaal kunt instellen ook.
 • Intensiteit kan niet heel hoog: Je hebt dus wel een turbostand, maar de normale stand vind ik persoonlijk wat te zacht. Daar heb je echt die turbostand voor nodig.

Conclusie

Al met al voor het geld dat je ervoor betaald een zeer goede massage gun als je het aan mij vraagt. Je krijgt een massage gun die goed in de hand ligt, makkelijk te gebruiken is en een mooi display heeft waar je alles op kunt zien.

We hebben de accuduur en het geluidsniveau van het apparaat getest en deze blijken te kloppen? met de beweringen van Massagerr.

Een prima mini massage gun dus voor de prijs die je ervoor betaald.

Massagerr® Mini Massage Gun

★★★★★
39,99
Bol.com
as of 11/12/2023 10:27

Massagerr massage gun mini Pro review /test

Mocht je nou een wat professioneler model willen hebben die even net wat beter is, dan kun je voor de Massagerr massage gun mini Pro gaan. Ook deze hebben we uitvoerig getest en daar zijn de volgende bevindingen uit gekomen.

Uiterlijk

De Massagerr mini Massage gun Pro heeft een net iets ander uiterlijk. Deze heeft namelijk een T vorm waarbij je een handvat hebt en achterop een knop om de intensiteit mee te regelen.

Wat krijg je?

Nu wil jij natuurlijk weten wat je bij deze massage gun eigenlijk allemaal krijgt. Nou, het volgende:

 • Massage gun mini Pro
 • 4 verschillende opzetstukken
 • Handleiding
 • USB kabel + adapter
 • Opbergdoosje
massagerr-massage-gun-mini-pro-wat-je-krijgt

Functionaliteiten

Ook deze massagegun is weer vrij simpel. Het heeft een knop waarmee je de intensiteit regelt, je zet het opzetstuk erop die je wilt hebben en je kunt gaan.

Deze Massagerr massage gun heeft 4 standen, maar geen turbostand. Echter zijn de intensiteitslevels wel hoger dan bij de vorige massage gun die we hebben besproken.

Batterijduur

Massagerr claimt dat ook deze massage gun een batterijduur heeft van 2 uur. En hier wordt nog een test voor gedaan, dus dit wordt vervolgd!

Geluidsniveau

Ook het geluidsniveau hebben we bij de massagerr massage gun mini Pro getest. Er wordt geclaimt dat die 90 dB aan geluid produceert maar in onze test kwam dat neer op 71,1 dB. Zie hieronder het filmpje.

Decibel test Massagerr massage gun Mini Pro

Onze ervaring met de Massagerr massage gun mini

Nu hebben we ook deze massage gun een aantal week uitgeprobeerd en we zijn tot de volgende positieve en mindere punten gekomen.

Positieve punten

Dan eerst weer de positieve punten.

 • Stil in gebruik: Dit apparaatje geeft dus … dB aan geluid. Maar als je hem zo hoort tijdens het gebruik dan heb je er helemaal geen last van. Geen vervelend geluid zegmaar.
 • Ligt goed in de hand: Ook deze ligt zeer fijn in de hand, de hendel is niet de groot en ligt stevig in de hand om de juiste druk op de spier uit te oefenen.
 • Fijn om een fysieke knop te hebben: Ook is de fysieke knop zeer fijn in gebruik. Een touchscreen is wel leuk, maar dit werkt wel beter. Je kunt de knop voelen en dus ook de intensiteit gemakkelijk veranderen tijdens het gebruik.
 • Opbergdoos is erg handig: De opbergdoos heeft speciaal op maat gemaakte vakjes voor alle attributen. Gemakkelijk om alles mee te nemen, maar ook alles bij elkaar te houden.
 • Komt aardig wat intensiteit uit zo’n klein apparaatje: Toen ik het apparaatje voor het eerste zag dacht ik nog dat hier niet heel veel intensiteit uit kan komen. Maar niks is minder waar. Er komt aardig wat intensiteit uit. Persoonlijk vind ik de hoogste stand het lekkerste.

Mindere punten

Nu zijn er wel mindere punten. Zie deze hieronder.

 • Geen schermpje: Hoewel je het natuurlijk niet echt nodig hebt, zit er geen schermpje op. Wel zitten er led lichtjes op die laten zien op welke stand die staat.

Conclusie

Deze mini massage gun Pro van Massagerr is echt een topper als je een kleine massage gun wilt hebben om mee te nemen. De intensiteit is goed en kan gemakkelijk meegenomen worden door de meegeleverde opbergtas. Het is een straight toe straight aan massage gun die doet wat die moet doen.

Massagerr® Mini Massage Gun PRO

★★★★★
44,95
Bol.com
as of 11/12/2023 10:27

Massagerr massage gun Pro review /test

Dan zijn we alweer bij de laatste massage gun van Massagerr uitgekomen, namelijk de Massagerr massage gun Pro. We hebben dan ook het beste voor het laatst overgehouden aangezien dit het topmodel is van het merk.

Uiterlijk

Als we kijken naar het uiterlijk dan dan lijkt die een beetje op de mini pro. Maar is wel groter. Hij is in de kleur zwart met het logo van het merk in het wit. Ook zie je dat die een standaard heeft waar je hem in kunt zetten.

Wat krijg je?

Nu krijg je bij deze massage gun het volgende:

 • Massagerr Massage Gun Pro
 • 4 verschillende opzetstukken
 • Adapter + oplaadkabel
 • Handleiding
 • Standaard
massagerr-massage-gun-pro-wat-je-krijgt

Functionaliteiten

Als we kijken naar de functionaliteiten van de Pro massage gun van Massagerr dan kunnen we je zeggen dat die gemakkelijk te gebruiken is en met 1 knop is te bedienen aan de achterkant van het apparaat.

De lichtjes aan de onderkant laten zien hoeveel batterij je nog hebt en aan de bovenkant zie je op welke stand die staat. Deze massage gun heeft wel 5 standen die tot wel 4000 RPM kunnen halen. Kan je vertellen dat ik stand 5 echt te heftig vind. Ik heb veel stand 3 en 4 gebruikt. Die zijn nog te doen.

massagerr-massage-gun-pro-display

Verder heeft deze massage gun ook een afkoel systeem dat de warme lucht bij langdurig gebruik afvoert via de gleuven aan de bovenkant. Je hoeft je dus niet snel zorgen te maken over dat het apparaat oververhit raakt.

massagerr-massage-gun-pro-cooling-systeem

Batterijduur

Nu claimt Massagerr dat de batterij tot wel 8 uur mee gaat. Nu hebben we dit ook even bij dit apparaat getest op de hoogste stand en komen we uiteindelijk op … uur en … minuten uit in onze test.

Geluidsniveau

Verder claimt Massagerr dat het geluidsniveau op de hoogste stand niet meer is dan 90 dB en dit hebben we dan ook even getest en blijkt in onze test 66,4 dB te zijn. Hij is dus stiller dan geclaimd!

Decibel test Massagerr massage gun Pro

Met ervaring met de Massagerr massage gun Pro

Nu hebben we deze de afgelopen weken ook veel gebruikt en zijn we tot een aantal punten gekomen die we met je willen delen.

Positieve punten

Laten we weer starten met de positieve punten. De belangrijkste positieve punten over deze massage gun.

 • Stil in gebruik: Het geluid dat je hoort is minimaal en ook geen vervelend geluid.
 • Ligt fijn in de hand: Hoewel de massage gun echt wat groter ligt die wel goed in de hand. Hij is niet glad, maar juist wat stroever. Hierdoor ligt die goed in de hand en kun je goed kracht zetten.
 • Kan echt op hoge intensiteit: Ik kan je vertellen dat stand 5 echt heel intens is. Ideaal als je flink vastzittende spieren wilt aanpakken.
 • Heeft een standaard: Handig om hem in te zetten als je hem niet gebruikt.
 • Airflow cooling systeem: Dit is echt mooi systeem dat er echt voor zorgt dat de massage gun niet heel warm wordt. Je voelt het ook als je het apparaat langer gebruikt dat de massage gun gewoon koel blijft.
 • Batterij gaat lang mee: Je hoeft echt maar een keer in de zoveel tijd te laden, want de accu gaat echt lang mee. Dat is wel fijn. Ook kun je zien hoeveel batterij je nog hebt zodat je niet zonder stroom komt te zitten op een moment dat je hem echt nodig hebt.

Mindere punten

Ook zijn er natuurlijk altijd mindere punten te vinden. Hieronder vind je ze van de Massagerrr massage gun Pro

 • Geen opbergdoos: Hoewel je wel een standaard hebt, heb je geen opbergdoos om alles bij elkaar te houden. Dat is wel jammer.

Conclusie

Komt erop neer dat het echt een proffessionele massage gun is die gewoon doet wat die moet doen. De intensiteit kan echt heel hoog gezet worden en dit kan dan ook echt intens worden. Je hebt de opzetstukken erbij zitten die het belangrijkste zijn en het feit dat er een colling systeem op zit is ook fijn.

Massagerr® Massage Gun PRO

★★★★★
109,00
Bol.com
as of 11/12/2023 10:27

Conclusie over alle Massagerr massage guns

De Massagerr massage guns zijn echt fijn in het gebruik. Ze hebben een mooi strak en professioneel uiterlijk en zijn gemakkelijk in gebruik. Ze hebben allemaal dezelfde opzetstukken en wat betreft prijs kunnen we zeggen dat ze zeker het geld waard zijn!

Zelf kies ik voor de Mini Pro versie voor als ik een compact model nodig heb om mee op reis te nemen. Als ik echt veel spierpijn heb dan gebruik ik de grote Massagerr Gun omdat deze echt op een hoge RPM gezet kan worden. De normale Mini variant vind ik de Turbostand niet fijn, dus die ga ik minder gebruiken denk ik.

Wil je nou nog andere modellen vergelijken, bekijk dan ons artikel over de beste massage guns.

Mocht je nog vragen hebben of jouw ervaring met de Massagerr massage guns met ons willen delen, aarzel dan niet om hieronder een reactie achter te laten! 

Misschien ook interessant

Massagerr box review + test

author-avatar

Over Matthijs Boon

Deelt graag zijn passie voor sport, fitness, voeding en gezondheid. Vanuit zijn knie revalidatie in aanraking gekomen met krachttraining en is ervan overtuigd dat krachttraining een basis is voor iedere sporter, maar ook voor in het dagelijks leven. Leuk weetje over Matthijs: Loopt het liefst op zijn badslippers. Sporten: Taekwondo / krachttraining Toegepast Psycholoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *