Toont alle 6 resultaten

VirtuFit Indoor Cycle S2i Spinningfiets

 899.00
Thuis aan de conditie werken? Met de VirtuFit Indoor Cycle S2i Spinningfiets wordt dat een makkie! ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie

Virtufit Indoor Cycle S1 Spinningfiets

 499.00
Thuis aan je conditie werken? Met de Virtufit Indoor Cycle S1 Spinningfiets lukt dat zeker! ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie

VirtuFit Tour Cycle Spinbike

 299.00
De VirtuFit tour cycle spinbike is ideaal om thuis mee te fietsen. ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie

VirtuFit spinningfiets kopen

VirtuFit spinningfietsen zijn de ideale fitnessoplossing voor thuis! Je kunt trainen op je eigen schema. Verbrand veel calorieën, versterk je spieren en verbeter je uithoudingsvermogen. Creëer je eigen studio thuis met een VirtuFit spinningfiets en ervaar zelf de voordelen van de spinbikes van dit merk.

Verschillende modellen waar je uit kunt kiezen

VirtuFit heeft verschillende spinningfietsen ontworpen en geproduceerd om uit te kiezen. Deze verschillende modellen zijn er allemaal op gericht om jou thuis van dienst te zijn. Zo zijn er modellen die goedkoper zijn en een mooie oplossing zijn als 1-3 keer per week wilt fietsen thuis. Toch zijn er ook modellen waar je voor kunt gaan als je iedere dag op de fiets wilt zitten je het belangrijk vindt dat alle functionaliteiten erop zitten.

Voor wie zijn de VirtuFit spinbikes geschikt?

VirtuFit spinningfietsen zijn geschikt voor iedereen die wil afvallen, zijn uithoudingsvermogen wil verbeteren of gewoon in vorm wil komen / blijven. Niet alleen sporters, maar ook voor beginners.

De training is zacht voor gewrichten en wervelkolom omdat gebruikers geen lichaamsgewicht meenemen tijdens het fietsen. Tijdens de training worden alle bewegingen door de benen uitgevoerd. Door het slanke ontwerp van de spinningfiets kan de gebruiker rechtop zitten, wat gunstig is voor iedereen met rugklachten.

De VirtuFit spinningfietsen kunnen individueel worden afgesteld en sommige hebben een groot aantal trainingsprogramma’s. Daarom zijn ze ook geschikt voor beginners, die langzaam moeten beginnen met een lage weerstand en schokkerige bewegingen moeten vermijden.

Kenmerken van de VirtuFit spinningfiets

De VirtuFit spinningfiets is een modern fitnessapparaat. De VirtuFit spinningfiets heeft een zwarte hoofdkleur met witte en groene accenten. De spinner is gemaakt van sterk materiaal en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. De spinningfietsen van dit merk zijn gemakkelijk te verplaatsen op de transportwielen en de zithoogte, weerstand en stuurhoogte zijn verstelbaar.

Garantie op de apparaten

Verder zijn de garantie voorwaarden van VirtuFit spinningfietsen ook zeer aantrekkelijk. Je krijgt namelijk minimaal 2 jaar garantie op jouw apparaat! Ook is de service van VirtuFit uitmuntend mocht er iets mis zijn met jouw apparaat. Mocht dit het geval zijn, dan kun je eenvoudig een berichtje naar ons sturen zodat we je kunnen helpen de juiste stappen te ondernemen.

VirtuFit het merk

VirtuFit is een Nederlands merk dat zich compleet richt op het produceren van fitnessapparaten zoals krachtapparatuur en cardio apparaten die goed thuis gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het belang van een goede prijs ook hoog in het vaandel. Het mooie is ook dat VirtuFit de apparaten zelf ontwerpt en uitvoerig test voor ze de verkoop in gaan. Daarom voldoen ze aan de Europese kwaliteitseisen EN 957-1 en EN 957-5 voor fitnessapparatuur.