Toont alle 8 resultaten

Matrix crosstrainers kopen

Ben jij op zoek naar een state of the art crosstrainer waar alle toeters en bellen op te vinden zijn? Eentje die bijna onverwoestbaar is en uitermate hoog belastbaar is? Dan is het zeker verstandig om te kijken naar de Matrix crosstrainers.

Deze crosstrainers van dit high end merk zijn uitermate stevig gebouwd en kunnen een hoop aan. Ze hebben een hoop trainingsmogelijkheden en zien er mooi uit. Dus als jij het budget ervoor hebt, dan is het zeker een mooie keuze.

We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt met alle Matrix crosstrainer zodat je ze eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Ook hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt met de verschillende webshops die de producten verkopen. Zo kun je eenvoudig de prijs vergelijken en de jouwe voor de beste prijs kopen.

Kenmerken van de Matrix crosstrainers

Als we kijken naar het uiterlijk van de crosstrainers van Matrix dan zijn deze net als de andere cardio apparaten van het merk gemaakt met donkere kleuren. Zwart, donkergrijs en wat lichte accenten.

Verder staan ze stuk voor stuk enorm stabiel en kun je er hierdoor echt 100% op geven. Je hoeft niet bang te zijn dat die uit elkaar valt of iets.

Bij Matrix kun je er dus vanuit gaan dat het stabiele crosstrainers zijn, je jouw hartslag kunt meten en je bij verschillende modellen het fitnessapparaat ook kunt verbinden met apps.

Soorten

Dan ben je misschien benieuwd naar de verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Nu zijn het allemaal crosstrainers met het vliegwiel aan de voorkant. Hierbij kun je kiezen uit eigenlijk twee modellen. Namelijk de Matrix Ascent Trainer, en de Matrix E50.

Nu heeft matrix verschillende Consoles waar je uit kiezen en deze staan aangeduid aan het einde van de productnaam met XIR, XER, XUR en XR. Elke console heeft zijn eigen functies en is het dus kiezen welk console jij moet hebben voor jouw behoeftes.

Eerst is het dus kiezen welke uitvoering je wilt, en daarna welk console het beste bij jou past. Kijk hieronder in de tabel voor de verschillende tussen de consoles.

 

  XR XER XIR XUR
Compatibel met ViaFit Ja Ja Ja Ja
Compatibel met Passport Ja Ja Ja Ja
Virtual Active geïntegreerd Nee Ja Ja Ja
Sprint 8 Ja Ja Ja Ja
Touchscreen Nee Ja Ja Ja
Workout feedback Verstreken tijd, resterende tijd, afstand, RPM, snelheid, hartslag, calorieën, Watt, METs, weerstand  Verstreken tijd, doeltijd, resterende tijd, klok, afstand, RPM, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo, hartslag, gemiddelde hartslag, piekhartslag, calorieën, calorieën per uur, Watt, MET’s, weerstand, vorige weerstand Verstreken tijd, doeltijd, resterende tijd, klok, afstand, RPM, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo, hartslag, gemiddelde hartslag, piekhartslag, calorieën, calorieën per uur, Watt, MET’s, weerstand, vorige weerstand Verstreken tijd, doeltijd, resterende tijd, klok, afstand, RPM, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo, hartslag, gemiddelde hartslag, piekhartslag, calorieën, calorieën per uur, Watt, MET’s, weerstand, vorige weerstand
Wi-Fi Software Updates, ViaFit Software Updates, ViaFit, Entertainment Apps Software Updates, ViaFit, Entertainment Apps Software Updates, ViaFit, Entertainment Apps
Bluetooth Nee Ja Ja Ja
Speakers Nee Ja Ja Ja
Compatibel met smartphone Nee Ja Ja Ja
USB Nee Ja 1x Ja 2x Ja 2x
Display 8.5″ LCD display met blauwe achtergrond

verlichting

10″ touchscreen 16″ touchscreen 22″ touchscreen
Entertainment Passport, ViaFit, Sprint 8 Change Workout, Facebook, Hulu Plus, My Media, MyFitness, Pal, Netflix, Sprint 8, Track, Twitter, Instagram, Flipboard, ViaFit, Virtual Active, Weather, Web Browser, YouTube Change Workout, Facebook, Hulu Plus, My Media, MyFitness, Pal, Netflix, Sprint 8, Track, Twitter, Instagram, Flipboard, ViaFit, Virtual Active, Weather, Web Browser, YouTube Change Workout, Facebook, Hulu Plus, My Media, MyFitness, Pal, Netflix, Sprint 8, Track, Twitter, Instagram, Flipboard, ViaFit, Virtual Active, Weather, Web Browser, YouTube
Programma’s 5 12 13 13

 

Het merk Matrix

Als we dan naar het merk Matrix kijken dan kunnen we je vertellen, dat je een flink budget moet hebben voor zo’n apparaat, maar dat als je kwaliteit wilt, dit wel hét merk is om voor te gaan.

De crosstrainers van Matrix zijn ook in veel professionele situaties zoals fysiopraktijken, sportscholen enzovoort te vinden en daar worden ze veelvuldig gebruikt.

Dit feit alleen al bewijst dan ook gelijk dat de kwaliteitsgrens hoog ligt bij Matrix en dat het echt een merk van formaat is.

Wanneer kiezen voor een Matrix crosstrainer

Nu wil je natuurlijk voor jezelf bepalen of een Matrix crosstrainer bij jou past en hierop kunnen we het volgende vertellen.

Als jij budget vrij hebt om in kwaliteit te investeren voor jouw persoonlijke thuisgym en je wilt graag een crosstrainer. Dan is een Matrix crosstrainer echt een top keuze!

Ze zijn hoog belastbaar, zien er mooi uit, hebben een hoop trainingsmogelijkheden en staan stabiel. Het zijn echt crosstrainers van formaat en kunnen een daadwerkelijke aanvulling zijn op jouw trainingsruimte.