Home > Sportproducten voor thuis > Trampolines > Trampoline 183 cm

Toont alle 2 resultaten

Ben je op zoek naar een trampoline met een diameter van 183 centimeter? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Op deze pagina vind je het ruime aanbod van diverse trampolines van 183 cm. Hiermee worden ronde trampolines bedoeld. Dit is het kleinste model dat je bij Thuis Atleet gaat vinden, maar zeker niet de minst fijne. Het kleine formaat van de trampoline is een geweldige uitkomst wanneer je een kleinere tuin hebt. Maak gebruik van alle beschikbare ruimte die je hebt en ga voor een trampoline met een diameter van 183 centimeter. Bekijk het aanbod van Thuis Atleet en maak je keuze tussen diverse modellen en kleuren van diverse topmerken. Je droom trampoline is dichterbij dan je denkt.

Eindeloos veel plezier 

Er zijn veel kinderen die voor hun verjaardag om een trampoline vragen. Een trampoline 183 cm maakt dus een geweldig cadeau. Het is een investering die het zeker waard is. Een trampoline geeft je namelijk jaren speelplezier. Kinderen zijn niet snel uitgekeken op dit leuke springtoestel. Ze verzinnen altijd weer nieuwe spelletjes die ze met hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen doen. Bovendien kunnen er natuurlijk altijd nieuwe atletische trucjes worden uitgeprobeerd. Een trampoline zorgt niet alleen voor eindeloos veel springplezier, maar zorgt er ook op een ongedwongen manier voor dat kinderen genoeg beweging krijgen. Het draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van de motoriek, maar het is ook goed voor je conditie. Wie zegt dat trampolines alleen voor kinderen zijn? Als volwassenen kun je natuurlijk ook vele uren springplezier beleven. Het wordt niet voor niets als een echte sport gezien.

Voorkom vallen met een handig veiligheidsnet

Bij het gebruik van een trampoline is er altijd een risico op vallen. Gelukkig is de trampoline 183 cm zelf comfortabel en veilig, maar mocht je van de trampoline vallen, dan kun je vervelend terechtkomen. Zeker als er bepaalde objecten rondom de trampoline staan. Het is daarom altijd aan te raden om minstens 1 meter rondom de trampoline vrij te houden. Om het risico op ongelukken minimaal te houden, is het verstandig om een veiligheidsnet te gebruiken. Kies daarom voor een trampoline 183 cm die is voorzien van een handig veiligheidsnet. Zeker als je voor een staande trampoline op poten kiest, kunnen kinderen van een aardige hoogte vallen. Kies je voor een trampoline 183 cm met veiligheidsnet, dan voorkom je vervelende ongelukken. 

Maak je keuze tussen een inground trampoline of een trampoline op poten

Ga je voor een trampoline 183 cm, dan heb je bij Thuis Atleet twee keuzes. Zo kun je kiezen voor een inground trampoline of een trampoline op poten. Beide modellen hebben zo hun eigen voor- en nadelen en het is maar net wat het beste bij je persoonlijke situatie past. Een inground trampoline wordt ook wel een ingraaf trampoline genoemd, omdat je de trampoline namelijk moet ingraven. Zo is de trampoline zeer gemakkelijk te integreren in je tuin. Het model is een stuk minder opvallend en staat niet in het zicht. De trampoline staat dichtbij de grond, wat het model zeer veilig maakt, omdat je niet van hoog kunt vallen. Dit betekent ook dat er geen kinderen of dieren onder de trampoline terecht kunnen komen. Kies je voor een staande trampoline op poten, dan kun je meteen beginnen met springen. De trampoline 183 cm weegt slechts 100 kg, waardoor het model eenvoudig is op te zetten en hierdoor ook eenvoudig te verplaatsen. Staat de trampoline in de weg voor bijvoorbeeld een tuinfeest, dan is de trampoline gemakkelijk aan de kant te zetten. De staande trampoline is uiteraard een stuk opvallender, wat ook zo zijn voordelen heeft. Je kinderen zullen namelijk niet snel vergeten dat ze een geweldig springtoestel in de tuin hebben staan. Bovendien kun je als ouder zo goed je kinderen in de gaten houden tijdens het spelen.

Daarnaast zijn er een aantal bijpassende accessoires (veiligheidsnet voor het frame, ladder, afdekhoes en inbouwkit) verkrijgbaar om de veiligheid en duurzaamheid van je trampoline te vergroten.