Home > Sportproducten voor thuis > Trampolines > Trampoline 427 cm

Toont alle 8 resultaten

Etan Premium Gold trampoline met net 427 cm / 14 ft groen / grijs

 1299.00
Topklasse trampoline met veel ruimte om te springen. Deze trampoline heeft een doorsnede van 427 cm en wordt geleverd inclusief veiligheidsnet en trapje. ✓ Gratis verzending ✓ Geproduceerd in Europa ✓ Hoge kwaliteit

Etan Premium Gold trampoline met net deluxe 427 cm / 14ft groen / grijs

 1009.25
Ben je op zoek naar een veilige kwaliteitstrampoline die ook nog eens super fijn springt, kies dan voor deze Etan Premium Combi Deluxe. De grootste ronde trampoline die we in ons assortiment hebben. Geproduceerd in Europa met duurzame materialen. Voor meer informatie over de montageservice en garantie van de Etan trampolines ga je naar onze pagina's hiervoor. ✓ Gratis verzending ✓ Geproduceerd in Europa ✓ Hoge kwaliteit

Etan Premium Gold Inground trampoline 427 cm / 14ft groen / grijs

 899.00
De grootste Inground trampoline in de lijn van Etan Premium. Met een doorsnede van 427 cm hebben de kinderen ruimte genoeg om te springen. Voor meer informatie over de ingraafservice, montageservice en garantie van de Etan trampolines ga je naar onze pagina's hiervoor. ✓ Gratis verzending ✓ Geproduceerd in Europa ✓ Hoge kwaliteit

Etan Hi-Flyer trampoline met net 427 cm / 14ft groen

 549.00
Hoe groter de trampoline hoe fijner deze springt. Dit is de grootste trampoline van het merk Hi-Flyer met een doorsnede van 427 cm. Voor meer informatie over de montageservice en garantie van de Etan trampolines ga je naar onze pagina's hiervoor. ✓ Gratis verzending

Etan Premium Gold Inground trampoline met net 427 cm groen / grijs

 499.00
De grootste ronde inground trampoline uit het assortiment zorgt voor een hoog plezier gehalte in je tuin! Deze combi wordt geleverd inclusief veiligheidsnet en 3cm dik randkussen. Voor meer informatie over de ingraafservice, montageservice en garantie van de Etan trampolines ga je naar onze pagina's hiervoor. ✓ Gratis verzending ✓ Geproduceerd in Europa ✓ Hoge kwaliteit

Etan Hi-Flyer Inground trampoline 427 cm / 14ft groen

De grootste Inground Hi-Flyer trampoline in ons assortiment met een doorsnede van 427 cm (14ft). Voor extra veel springplezier. Voor meer informatie over de ingraafservice, montageservice en garantie van de Etan trampolines ga je naar onze pagina's hiervoor. ✓ Gratis verzending

Met de Etan Trampoline van 427 cm in diameter zullen je kinderen urenlang spelen en plezier hebben in de tuin! Deze ronde trampoline is uitgerust met een blauwe veiligheidsstrip en geleverd met een veiligheidsnet met rits, kunnen je kinderen met de trampolines met een diameter van 427 cm in alle veiligheid spelen. Trek je schoenen uit om snel op de trampoline te kunnen en ga als een raket de lucht in! 

Etan 427 cm Trampoline Hi-Flyer Combi

Met de Etan 427 cm Trampoline Hi-Flyer Combi heb je een complete set met trampoline, veiligheidsnet en een ladder van het bekende merk Etan. Deze trampoline heeft een stevige beschermrand van PVC en een gegalvaniseerd frame zodat deze niet kan roesten. Deze stevige beschermrand is gemaakt van PVC met een vulling van EPE (soort schuim met een dikte van 30 mm). Hierdoor kunnen de kinderen zich niet bezeren als ze op de trampoline springen. De palen van het veiligheidsnet zijn voorzien van een soort schuim rondom de palen om ook hier de veiligheid te garanderen. Bijkomend hebben de poten een W-vorm zodat ze stevig op de grond staan. Verder heeft deze 427 cm trampoline stevige veren die het spring comfort garanderen. 

Etan Premium Gold Combi Deluxe Inground Trampoline met Veiligheidsnet – 427 cm

Deze 427 cm Etan Premium trampoline is een van de beste modellen trampoline die zorgen voor een unieke spring ervaring. De Etan Premium lijn bevat het unieke Diamond System voor krachtige en gecontroleerde sprongen. Al deze trampolines zijn voorzien van hoogwaardige Nederlandse veren, een sterk frame en een extern veiligheidsnet trampoline 427. De beschermrand is gemaakt van Europees geproduceerd PVC en heeft een dubbele vulling. Alle materialen die gebruikt worden voor de productie van de Etan Premium Trampolines hebben een hoge Europese kwaliteit.

Veiligheid

Omdat veiligheid bij Etan Trampolines voorop staat, is de trampoline voorzien van een beschermrand en een veiligheidsnet met rits om ongelukken te voorkomen. De Etan Premium beschermranden zijn gemaakt met een extra binnenhoes aan de binnenzijde van het randkussen. Ook de 427 cm trampoline Etan Premium springmatten zijn gemaakt met een extra flap die over de veren ligt. Dit, in combinatie met de binnenhoes van de beschermrand, zorgt ervoor dat de kinderen niet bij de veren kunnen en zich kunnen bezeren tijdens het springen.

Daarnaast zijn er een aantal bijpassende accessoires (veiligheidsnet voor het frame, ladder, afdekhoes en inbouwkit) verkrijgbaar om de veiligheid en duurzaamheid van je trampoline te vergroten.

Beschermhoes – 427 cm 

De 427 cm trampoline transparante beschermhoes houdt de springmat van je trampoline schoon, zodat je na het verwijderen van de hoes direct kan beginnen met springen. Schoonmaken is niet nodig! Je hoeft dus niet eerst bladeren op te ruimen of ander vuiligheid te verwijderen. Dat maakt het ook voor de kinderen aantrekkelijker om de trampoline vaak te gebruiken. Daarnaast zorgt deze afdekhoes er ook voor dat je trampoline langer in goede conditie blijft. Het beschermt het randkussen en een deel van het frame en de veren, zodat deze beschermd blijven tegen waterdruppels en schoon blijven. Deze afdekhoes is geschikt voor een rechtopstaande en inground trampoline van 427 cm. De beschermhoes is eenvoudig te bevestigen met de elastieken, zowel op een ondergrondse trampoline als op een verticale trampoline.

Trampoline Rok 

Met de Etan rok voor trampolines van 427 cm maak je jouw trampoline nog veiliger. De zwarte rok is eenvoudig te bevestigen. Met de Etan rok zorg je ervoor dat kinderen en huisdieren niet onder de trampoline kunnen komen. De rok is ademend en beschermt ook tegen vuil en bladeren.

Garantie

De garantieperiode wordt berekend vanaf de aankoopdatum en is van toepassing op materiaal- en fabricagefouten die het functionele gebruik van de trampoline belemmeren. Bij oneigenlijk gebruik of wijzigingen aan de trampoline vervalt de garantie. De Etan Premium Trampolines hebben een unieke terugkoopgarantie voor de eerste drie jaar. Het is mogelijk om de Etan Premium trampolines zonder opgaaf van reden terug te sturen naar Etan. Het aankoopbedrag wordt dan ook terugbetaald aan de klant.

Montageservice

Naast het begraven van de grond biedt Etan ook een montageservice aan. De montageservice houdt in dat de trampoline op de door de klant gewenste plaats wordt gemonteerd. Dit is meestal nodig voor trampolines van 427 cm. Of, als je geen tijd of zin hebt om de trampoline zelf op te zetten.