Toont alle 6 resultaten

Polyurethaan Halterschijven Muscle Power

 25.00 125.00
Halterschijven van polyrethaan met vier handgrepen. ✓  Gratis verzending Prijs is per stuk thuisatleet-muscle-power-dealer

High Temp Bumper Plates Muscle Power

 31.00 94.00
High temp bumper plates in de gewichten 5, 10, 15, 20 en 25 kg.
✓  Gratis verzending thuisatleet-muscle-power-dealer

Halterschijven van rubber Muscle Power zwart

 9.00 77.00
Halterschijven van rubber van het merk Muscle Power. Hoge kwaliteit en voor 50 mm halterstangen. Prijs per stuk

Professionele bumper plates Muscle Power MP809

 35.00 65.00
Vervaardigd uit massief rubber. Hierdoor zijn deze hoge kwalitatieve schijven uitstekend geschikt voor de meest intensieve oefeningen bij powerlifting, crossfit en gewichtheffen. ✓  Gratis verzending
thuisatleet-muscle-power-dealer
 

Halterschijven van Gietijzer Muscle Power 2.5-25 kg

 7.00 56.00
Halterschijven van Gietijzer voor een goede prijs. Geschikt voor 50 mm halterstangen. Prijs per stuk  

Halterschijven

Heb jij jouw halterstang al in huis maar ben je nog opzoek naar de halterschijven om jouw training nog intensiever en zwaarder te maken? Je bent al een tijdje bezig met krachttraining thuis en de halterstang alleen is niet meer zwaar genoeg. Je hebt extra gewicht nodig om jouw progressie nog meer te stimuleren, want je bent toe aan de volgende stap. Dan is het tijd om jouw eigen halterschijven in huis te halen.

Zwaarder en sterker

Doordat de schijven jouw oefening zwaarder maken krijgen jouw spieren een extra prikkel. Jouw spieren zullen extra veel kleine scheurtjes oplopen tijdens jouw training. Dit klinkt misschien heftig, maar dat valt reuze mee. Deze kleine microscopische spierscheurtjes is precies wat jij wilt op het moment dat je sterker wilt worden. Het lichaam gaat namelijk hard aan de slag om deze scheurtjes te herstellen. Dit doet het lichaam altijd net iets harder dan nodig is waardoor jij extra spier zult creëren en dus sterker zult worden. Hier is echter wel voldoende rust voor nodig. Hoewel je een heel eind kunt komen met jouw lichaamsgewicht kan extra gewicht wel een extra boost geven om deze spiergroei te versnellen.

Waarom halterschijven?

Halterschijven zijn ideaal om het gewicht langzaamaan te verhogen. Thuis Atleet heeft namelijk schijven met het gewicht van 2,5 kg, 5 kg, 10,kg, 15kg, 20kg en 25 kg. Dit zorgt ervoor dat jij jouw training precies op jouw behoeftes kunt afstellen. Ook zijn de schijven gemakkelijk te bevestigen. Je schuift ze op de stang en klaar is Kees. Op het moment dat de schijven op de halterstang geschoven zijn is het handig om er halterklemmen tegenaan te zetten zodat de schijven niet van de stang kunnen schuiven. Dit zorgt voor een stukje veiligheid.

Halterschijven van rubber of gietijzer.

Er zijn naast de verschillen in gewicht ook veel soorten schijven. Zo zijn er halterschijven van gietijzer gemaakt, die een robuuste randje aan de gewichten geven. Verder zijn er ook nog schijven te krijgen die een rubbere coating hebben. Het voordeel van dit soort schijven is dat ze bijvoorbeeld de vloer minder snel kunnen beschadigen. Verder maakt het voor de training niet uit. Het gewicht blijft hetzelfde, er zit dus alleen een verschil en wat voor een uiterlijk de schijven hebben. De halterschijven bij Thuis Atleet zijn rond.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.