Toont alle 13 resultaten

VirtuFit HTR 3.0i Ergometer Hometrainer

 599.00
De VirtuFit HTR 3.0i Ergometer Hometrainer is een echte hometrainer voor iedere doelgroep en houd iedereen in beweging. ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

VirtuFit Easy Fit Hometrainer

 449.00
De VirtuFit Easy Fit Hometrainer ideaal voor als je thuis een flinke fietstraining wilt doen. ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie

VirtuFit Low Entry Bike 1.2i Hometrainer

 399.00
De VirtuFit Low Entry Bike 1.2i  Hometrainer met lage instap, 16 weestandsniveaus en 21 programma's, echt iets voor jou! ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

VirtuFit Low Entry Bike 1.1 Hometrainer

 199.00
De VirtuFit Low Entry Bike 1.1 Hometrainer is een superfijne hometrainer door dat deze een lage instap heeft. Daarnaast kun je hem helemaal afstellen naar je eigen lichaam! ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer

 169.00
De VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer ideaal voor de beginnende thuisfietser. ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie

Ben je op zoek naar een VirtuFit hometrainer? Fit worden, en blijven, zonder naar de sportschool te gaan is voor iedereen mogelijk. Een van de meest gebruikte fitnessapparaten (dat onder de cardio apparaten valt) hiervoor is de hometrainer. Een hometrainer is ideaal omdat je ermee kunt afvallen, kunt werken aan je conditie en je hem makkelijk thuis kwijt kunt. Bovendien kun je erop sporten terwijl je tv kijkt. Ideaal dus, voor elke leeftijd. Met de Virtufit hometrainers blijf jij thuis fit en slank!

Verschillende prijsklassen Virtufit hometrainers

Thuis sporten is over de langere termijn gezien altijd goedkoper dan een sportschoolabonnement, maar in het begin vergt het natuurlijk wel een investering. De prijs van een hometrainer is daarom ook niet onbelangrijk. Hometrainers van VirtuFit zijn er in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedere portemonnee een geschikt model te vinden is. De prijzen variëren zodat er voor iedere portemonnee wat toereikend is, met daartussenin nog veel verschillende modellen en prijzen.

Soorten VirtuFit hometrainers

VirtuFit biedt verschillende soorten hometrainers aan, zodat er ook wat dit betreft voor ieder wat wils is.

Lage instap hometrainers

De lage instap hometrainers hebben een sterk en stabiel frame met een lage instap, zodat iedereen makkelijk op de hometrainer kan gaan zitten. Deze hometrainers hebben een groot ergonomisch verstelbaar zadel en multigrip stuur dat je eveneens kunt verstellen. Je zit hiermee dus altijd in de juiste positie.

Inklapbare hometrainers

Er zijn ook een aantal inklapbare hometrainers, die je direct na het fietsen makkelijk kunt opbergen en vervolgens bij de volgende workout weer snel in elkaar zet. Een aantal van deze inklapbare varianten zijn bureaufietsen, waarmee je gelijktijdig kunt werken aan je aan conditie en je baan. Je plaatst deze fiets makkelijk achter je bureau en kunt direct aan de slag. Na het werken klap je de bureaufiets in en berg je hem weer op. Ideaal voor het thuiswerken!

Standaard hometrainers

Uiteraard zijn er ook standaard hometrainers van VirtuFit. Deze hometrainers zijn sterk en hebben een stabiele constructie waarop je stevig en comfortabel zit. Je kan via de display makkelijk op de hoogte blijven van de prestatie die je levert. Je krijgt hierop namelijk feedback over de tijd, afstand, het aantal verbruikte calorieën, de snelheid en ook je hartslag. Ook kun je de weerstand makkelijk aanpassen met een keuze uit 8 standen.

Waarom is een hometrainer van VirtuFit ideaal?

Een hometrainer is dus een ideaal fitnessapparaat om thuis fit te worden en te blijven. Je traint niet alleen je conditie maar ook je bil- been- en kuitspieren, zeker bij fietsen op hogere weerstand. Bovendien kun je ze makkelijk thuis kwijt en zijn er varianten die je kunt inklappen. Je hebt ook speciale bureau fietsen, waarmee je actief blijft tijdens het thuiswerken. Een hometrainer is voor elke leeftijd en door de verschillende prijsklassen ook voor elke portemonnee. Bij VirtuFit krijg je altijd 3 jaar garantie op je hometrainer.