Toont alle 12 resultaten

VirtuFit Elite Comfort Loopband

 1499.00
De VirtuFit Elite Comfort loopband is één van de flagschip loopbanden van het merk VirtuFit. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Elite TR-900i loopband

 1439.00
De VirtuFit Elite TR-900i loopband kan zich aanpassen aan jouw lichaam, hoe gaaf! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Elite TR-500i Loopband

 1299.00
De VirtuFit TR-500i loopband is één van de krachtpatsers onder de loopbanden van VirtuFit.    

VirtuFit Easy Fit loopband

 899.00
De VirtuFit Easy Fit loopband. Ideaal voor de thuis situatie. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit TR-200i Loopband

 899.00
De VirtuFit TR-200i is een professionele loopband voor thuis en zelfs inklapbaar. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie!

VirtuFit TR-100 Loopband

 699.00
VirtuFit TR-100 Loopband is ideaal voor thuis gebruik door zijn inklap mechanisme en enorm gebruiksvriendelijk. ✓ Erkend VirtuFit dealer ✓ Gratis verzending!

VirtuFit TR-90i Loopband

 549.00
De VirtuFit TR-90i is een inklapbare loopband ideaal voor thuis. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie!  

VirtuFit TR-75 Loopband

 449.00
Inklapbare loopband, ideaal voor thuis! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

 399.00
Weinig ruimte maar toch thuis willen trainen? Dan is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband zeker wat voor jou! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie  

VirtuFit elite tr-1000i loopband

Een loopband voor thuis voor de serieuze Thuis Atleten. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

Als mens is het gezond om vitaal door het leven te gaan. Niet alleen zorgt een goed lichaam ervoor dat je langer en gezonder leeft, maar het heeft ook een grote impact op je emotionele gesteldheid. Niet voor niets stelt een bekend spreekwoord: een gezonde geest in een gezond lichaam! Sporten kan op veel verschillende manieren en hardlopen is daar één van. Vind jij het vervelend om buiten hard te lopen, omdat het bijvoorbeeld zeer koud is. In die gevallen kun je een VirtuFit loopband aanschaffen. Dan kun je thuis gaan lopen op jouw eigen fitness apparaat, terwijl je tegelijkertijd bijvoorbeeld ook een film of iets dergelijks kunt kijken op jouw cardio apparaat.

Verschillende prijsklassen

De loopbanden van het merk VirtuFit zijn te koop in verschillende prijsklassen. Dus ook voor mensen met een kleine portemonnee is het mogelijk om te genieten van een loopband. Het gaat er maar net om wat je wil. Wil jij een eenvoudige loopband zonder veel extra functies? In dat geval hebben wij al mooie, kwalitatieve loopbanden voor enkele honderden euro’s. Wil jij echter een loopband met zeer veel functies. Die bijvoorbeeld allerlei verschillende zaken kan meten? In dat geval kun je er voor kiezen om een duurdere loopband te kopen. Op onze website kun je gemakkelijk sorteren op de prijs van de verschillende loopbanden. Zo zie je alleen loopbanden die bijvoorbeeld binnen je prijsklasse passen!

Soorten VirtuFit loopbanden

Niet alleen zijn er veel verschillen in de prijs, maar ook als het gaat om de verschillende soorten VirtuFit loopbanden. Hieronder bespreken we de verschillende soorten.

Professionele

Een professionele loopband staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Het punt is echter dat deze loopband ook iets duurder is. De reden hiervoor is dat deze bedoeld zijn om zeer vaak gebruikt te worden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een super de luxe homegym. VirtuFit heeft het allemaal.

Inklapbaar

Inklapbare loopbanden zijn zeer praktisch. Ze zijn veel gemakkelijker te vervoeren en dat kan natuurlijk voordelig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je graag op vakantie gaat en daar ook wil sporten, maar er is geen sportschool aanwezig. In dat geval kun je profiteren van een inklapbare loopband uit ons assortiment van het merk VirtuFit.

HiiT running

HiiT running is tegenwoordig helemaal hip. Het is een intervaltraining en het is bewezen zeer effectief. Het principe is als volgt: je gaat eerst een stuk heel hard sprinten, vervolgens ga je op de ruststand. Dit zorgt ervoor dat je hartslag flink gaat verhogen en dit staat dus in schril contrast met een reguliere loopband, waarbij er doorgaans één tempo wordt aangehouden. VirtuFit heeft ook een apparaat waarop je zo snel als je kan op kunt rennen en jouw HiiT training helemaal op kunt uitvoeren.

Waarom een VirtuFit loopband?

Een VirtuFit loopband is ideaal voor thuis, zodat je kunt sporten wanneer jij wil en niet afhankelijk bent van de sportschool of het weer. Bovendien kun je ook nog eens profiteren van drie jaar garantie als het gaat om deze loopband. Daarnaast is het ideaal voor ieder budget. Of je nu veel geld wil besteden aan een loopband, of minder. We verkopen allerlei verschillende uitvoeringen.