Toont alle 8 resultaten

Het fitnessmerk Nautilus

Ben jij op zoek naar een mooi fitnessapparaat dat je thuis kunt gebruiken en is jouw oog gevallen op het merk Nautilus? Je wilt weten welke producten van Nautilus er in Nederland en België allemaal zijn en wilt ze met elkaar vergelijken.

Je bent hier helemaal op de juiste plek want op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van alle Nautilus producten die in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

Ook hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops waar je het product kunt kopen zodat jij jouw Nautilus product voor de beste prijs kunt kopen. Zo koop jij jouw product altijd voor de beste prijs en voorkom je dat je teveel betaald.

Kenmerken

Als we kijken naar de Nautilus producten, dan zal je gelijk opvallen dat de producten eigenlijk allemaal zijn gemaakt met donkere zwarte kleuren met hier en daar bij de meeste blauwe accenten.

Bij de meeste apparaten staat het stuur ook iets naar de gebruiker toe zodat het extra comfort geeft.

Soorten Nautilus producten

Nu heeft Nautilus verschillende producten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben ze cardio apparaten zoals crosstrainers, loopbanden en hometrainers waar je uit kunt kiezen.

Crosstrainers

De eerste die we even kort met je willen behandelen zijn de crosstrainers. Nautilus crosstrainers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en hebben beide een hoop programma’s die je kunt volgen.

Loopbanden

Ook hebben ze loopbanden waar je voor kunt gaan als je graag wilt hardlopen. Meeste zijn inklapbaar en hebben een hoop gebruikersfuncties.

Hometrainers

Mocht je liever willen fietsen, dan kun je kiezen voor een hometrainer van Nautilus. Binnen de hometrainers heb je weer keuze uit hometrainers met lage instap, recumbent bikes of de zogenaamde normale hometrainers.

Geschiedenis van Nautilus

Nautilus is een merk dat zich al meer dan 40 jaar bevindt in de fitnesswereld en wordt gezien als één van de grondleggers van de huidige fitnesswereld als het gaat om fitnessapparaten.

Nautilus thuis

Mocht je dus een product van Nautilus thuis willen hebben, dan kunnen we je vertellen dat deze ideaal zijn voor thuisgebruik. De meeste zijn vrij compact en prima thuis te gebruiken.