Toont alle 5 resultaten

Flow Fitness crosstrainers kopen

Ben jij op zoek naar een goede crosstrainer en ben jij in jouw zoektocht naar het juist model voor jou bij het merk Flow Fitness uitgekomen? Je wilt meer weten over de Flow Fitness crosstrainers en wilt eigenlijk alle modellen van het merk even naast elkaar zien?

Dan ben je hier helemaal op de juiste plaats. Want we hebben op deze pagina namelijk een overzicht gemaakt van alle Flow Fitness crosstrainer die er zijn. Ook hebben we per product een prijsvergelijking gemaakt zodat jij de jouwe voor de beste prijs kunt komen en dus nooit teveel betaald!

Kenmerken van de Flow Fitness crosstrainers

Als we kijken naar de crosstrainers van Flow Fitness dan is gelijk te zien dat er een aantal modellen zijn die erg op elkaar lijken en eentje die even net anders is.

Wat betreft uiterlijk zijn de Flow Fitness crosstrainers op te delen in 2 designs qua kleur. Zo heeft een deel namelijk de kleuren grijs, zwart met rode accenten en is er een deel met blauwe accenten.

Alle modellen zijn voorzien van een overzichtelijk console en zijn hoog belastbaar. Ze zijn namelijk allemaal belastbaar tot 140 kg of meer.

Verder zijn ze allemaal voorzien van een bidonhouder en hebben ze hartslagsensoren verwerkt in de handvatten.

Prijsklasse

Als we gaan kijken naar de prijs van de Flow Fitness crosstrainers, dan komt deze overeen met de meeste merken. Het enige wat ze niet hebben is een echt heel goedkoop model.

Wij denken dat de reden hiervan is omdat ze echt kwaliteit willen leveren en dat dit lastiger is met echt zo’n heel goedkoop model.

Soorten

Als we kijken naar de soorten crosstrainers dan zijn de meeste vrij compacte crosstrainers. Verder heb je keuze uit een front driver crosstrainer met het vliegwiel voor en rear driven crosstrainers met het vliegwiel achter.

Je zult dus even voor jezelf moeten nagaan welk model het beste bij jou past. Kijk naar de ruimte waar je de crosstrainer wilt plaatsen, de afmetingen en bedenk even wat je lekkerder vindt trainen. Een crosstrainer met het vliegwiel voor of juist liever achter.

Het merk Flow Fitness

Dan nog even kort over het merk Flow Fitness zelf. Zodat je ook weet van wat voor merk je koopt.

Het merk Flow Fitness bestaat al meer dan 20 jaar mee en heeft al deze tijd goed meegedaan in de fitnessbranche. Het is een merk dat zich hoofdzakelijk op cardio apparatuur richt.

Het merk is ondertussen internationaal verkrijgbaar en is dan ook zeer bekend in Nederland. Ze hebben goede garantievoorwaarden en leveren kwalitatieve fitnessapparaten af.

Wanneer kiezen voor een Flow Fitness crosstrainer?

Nu vraag jij je natuurlijk af of dit het merk crosstrainer is waar jij naar op zoek bent. En dan kunnen we zeggen dat op het moment dat jij een kwalitatieve crosstrainer wilt die doet wat die moet doen, van een merk die al jaren goede kwaliteit levert en zich al talloze keren heeft bewezen. Dan zal het antwoord ja zijn. Dan is een Flow Fitness crosstrainer voor jou een goede keuze.