Toont alle 4 resultaten

Gymstick Fitness Bag

 79.00 109.90
Thuis werken aan jouw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie? Dan is de Gymstick Fitness Bag zeker iets voor jou! ✓ Gratis verzending

Tunturi PowerBag – 5 kg

 97.49
De Tunturi PowerBag - 5 kg is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Muscle Power Powerbag 5-25 kg

 44.00 75.00
Een Muscle Power Powerbag voor thuis. Kan een groot scala aan oefeningen mee worden gedaan. ✓ Gratis verzending ✓ In verschillende gewichten verkrijgbaar thuisatleet-muscle-power-dealer

Sandbag Fitness 20 kg SKLZ

 53.95
Sandbag Fitness 20 kg SKLZ is ideaal om jouw workouts naar een volgend niveau te trekken.

Sandbag kopen

Ben jij op zoek naar een goede fitness sandbag en wil je weten welke het beste bij jou past? Je wilt graag sandbags van verschillende merken vergelijken en heiruit bepalen welke voor jou goed lijkt. 

Dat is mooi, want op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van allemaal sandbags die je in Nederland en België kunt bestellen. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken met de vergelijkingstool en bepalen welke het beste is voor jou. 

Omdat wij je niet teveel willen laten betalen, hebben we ook een prijsvergelijking gemaakt op de productpagina’s zodat jij jouw sandbag voor de beste prijs koopt en niet teveel betaald. 

Wat is een sandbag

Mocht je je afvragen wat een sandbag nou eigenlijk is, dan kunnen we je vertellen dat een sandbag een soort powerbag is dat is gevuld met zand. Nu is het mooie van een sandbag dat er hendels aan zitten waardoor de zak gemakkelijk kunt zwaaien en goede grip hebt. 

Waar gebruik je een sandbag voor

Nu hebben we eigenlijk al een klein beetje verklapt waar je hem voor kunt gebruiken, maar hij wordt voornamelijk gebruikt om zwaaibewegingen mee te maken, maar ook om hem bijvoorbeeld fitnessoefeningen mee te doen waarbij je de sandbag bijvoorbeeld in je nek te leggen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een sandbag

Nu zijn er een aantal dingen waar je even op moet letten als je een sandbag gaat kopen. Zo voorkom je een miskoop en zorg je dat jouw sandbag ook echt bij jou past en aan jouw verwachtingen voldoet. 

Gewicht

Eerst wat je even moet bedenken is het aantal gewicht dat je de sandbag wilt hebben. Er zijn sandbags van 5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg en zelfs van 25 kg of meer. 

De naden

Dan is het belangrijk dat de naden goed dicht zitten. Nu kun je er in Nederland en België wel vanuit gaan dat dit goed zit. Maar kijk even goed op de foto’s of de naden goed zijn gestikt. 

Hendels

Dan is het als laatste nog goed om even te kijken naar de hendels die erop zitten. Ten eerte hoeveel hendels je hebt, maar daarnaast ook waar de hendels zich bevinden en hoe je deze kunt gebruiken. Bedenk dus welke oefeningen je wilt doen en hoe je de sandbag dan wilt vastpakken.