Toont alle 22 resultaten

Het fitnessmerk Matrix

Fitnessmerk Matrix is een toonaangevend bedrijf in de gezondheids- en fitnessbranche. Het bestaat al meer dan 20 jaar en staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. Het bedrijf heeft veel mensen kunnen helpen hun doelen te bereiken om gezonder en fitter te worden.

Zoals je misschien al hebt gemerkt hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt van alle matrix producten. Zo kan je gemakkelijk bekijken welk product het best bij jou past!

De producten zijn gemaakt voor professioneel gebruik en om lang te gaan. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en staat aan het voorfront van innovatie!

Soorten Matrix producten

Matrix heeft een uitgebreid assortiment van professionele fitnessapparaten en krachtapparatuur. De Matrix producten zijn een van de beste op de markt en hebben dan ook alle functies die je maar kunt wensen.

Matrix heeft professionele hometrainers (ook recumbent bikes!), crosstrainers, roeitrainers en loopbanden. Deze cardio apparaten van Matrix zijn gemaakt om jouw trainingen optimaal te ondersteunen. Zo wordt er gewerkt aan uitgebreide functies die het mogelijk maken voor iedereen om hun training naar eigen wens in te richten. De modellen van Matrix hebben een professionele uitstraling en kunnen ook gebruikt worden voor thuisgebruik.

De kracht apparatuur is sterk, stabiel en duurzaam! Daarnaast heeft het een strakke moderne look en is de apparatuur gemakkelijk te gebruiken!

Verschillende consoles

Alle cardioapparaten van matrix komen met verschillende soorten console en daar horen ook weer verschillende soorten functies bij! Elk cardioapparaat brengen ze vier keer uit met steeds een andere console. 

Om het je gemakkelijk te maken hebben hieronder een vergelijking gemaakt van alle consoles naast elkaar! Zo heb je in één opslag alle informatie.

XR XER XIR XUR
Compatibel met ViaFit Ja Ja Ja Ja
Compatibel met Passport Ja Ja Ja Ja
Virtual Active geïntegreerd Nee Ja Ja Ja
Sprint 8 Ja Ja Ja Ja
Touchscreen Nee Ja Ja Ja
Workout feedback Verstreken tijd, resterende tijd, afstand, RPM, snelheid, hartslag, calorieën, Watt, METs, weerstand  Verstreken tijd, doeltijd, resterende tijd, klok, afstand, RPM, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo, hartslag, gemiddelde hartslag, piekhartslag, calorieën, calorieën per uur, Watt, MET’s, weerstand, vorige weerstand Verstreken tijd, doeltijd, resterende tijd, klok, afstand, RPM, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo, hartslag, gemiddelde hartslag, piekhartslag, calorieën, calorieën per uur, Watt, MET’s, weerstand, vorige weerstand Verstreken tijd, doeltijd, resterende tijd, klok, afstand, RPM, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo, hartslag, gemiddelde hartslag, piekhartslag, calorieën, calorieën per uur, Watt, MET’s, weerstand, vorige weerstand
Wi-Fi Software Updates, ViaFit Software Updates, ViaFit, Entertainment Apps Software Updates, ViaFit, Entertainment Apps Software Updates, ViaFit, Entertainment Apps
Bluetooth Nee Ja Ja Ja
Speakers Nee Ja Ja Ja
Compatibel met smartphone Nee Ja Ja Ja
USB Nee Ja 1x Ja 2x Ja 2x
Display 8.5″ LCD display met blauwe achtergrond

verlichting

10″ touchscreen 16″ touchscreen 22″ touchscreen
Entertainment Passport, ViaFit, Sprint 8 Change Workout, Facebook, Hulu Plus, My Media, MyFitness, Pal, Netflix, Sprint 8, Track, Twitter, Instagram, Flipboard, ViaFit, Virtual Active, Weather, Web Browser, YouTube Change Workout, Facebook, Hulu Plus, My Media, MyFitness, Pal, Netflix, Sprint 8, Track, Twitter, Instagram, Flipboard, ViaFit, Virtual Active, Weather, Web Browser, YouTube Change Workout, Facebook, Hulu Plus, My Media, MyFitness, Pal, Netflix, Sprint 8, Track, Twitter, Instagram, Flipboard, ViaFit, Virtual Active, Weather, Web Browser, YouTube
Programma’s 5 12 13 13

Professioneel en thuisgebruik

Wil jij de sport school in huis halen? Dit kan met de producten van Matrix! De producten zijn ontworpen voor professioneel gebruik en kunnen zeer zware belasting aan. Daarnaast hebben de producten alle functies waar je van kan dromen. Alles wat je normaal in alleen in de gym hebt in een stijlvol design in de comfort van je eigen huis!

Geschiedenis van Matrix

Het merk Matrix is in 2001 gelanceerd door het familie bedrijf Johnson Health Tech en het richtte zich op de premium fitness markt. Door het multi cultureel team en de goede samenwerking van het team hebben ze sinds dien de premium fitness wereld veroverd met hun innovatieve en stijlvolle fitnessapparaten!

Sinds 2001 hebben ze veel verschillende lijnen gehad en komen ze steeds weer met nieuwe en betere apparaten in alle segmenten! Ze hebben krachtapparatuur, cardioapparaten en fitnessapparatuur voor groeps trainingen!

Door de jaren heen hebben ze veel klanten blij gemaakt met hun apparaten! Bijvoorbeeld hotels, resorts en vele sportscholen! En sinds een paar jaar nu ook mensen thuis!

Conclusie

Matrix is al jaren een van de markt leider in de fitness branch en staat vooraan als het gaat om innovatie. De producten van Matrix zijn professioneel, stijlvol en duurzaam. Er zijn eindeloze mogelijkheden met de Matrix producten en ze zullen je zeker helpen bij het behal;en van jou fitness doelen!

Dus wil jij de sportschool echt in huis halen dan is dit zeker een merk om in acht te nemen! 

Filmpje over Matrix