Home > Sportproducten voor thuis > Merken bij Thuis Atleet > Schwinn > Schwinn spinningfietsen / spinbikes

Toont alle 2 resultaten

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Indoor Cycle – Spinningfiets – Spinbike – Zwift Compatible

 1199.00
€1.099,00
Www.fitnessking.be
€999,00
Coolblue.nl
De Schwinn 800IC Indoor Cycle is de nieuwste spinbike van Schwinn en dat merk je direct! Alles wat je in een spinbike zoekt zit in deze spinningfiets verwerkt!

Schwinn spinning fiets kopen

Ben jij op zoek naar een spinning fiets van kwaliteit en van een merk dat zich al talloze keren heeft bewezen in de fitnessbranche? Een spinningfiets waar jij thuis flink mee aan de slag kan om jouw conditie te verbeteren?

Dan is een Schwinn spinning fiets voor jou zeer zeker een optie! De Schwinn spinning fietsen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en ze zijn ook nog eens betaalbaar. Op deze pagina hebben we een compleet overzicht gemaakt van alle Schwinn spinning fietsen, zodat je een model kunt vinden dat past bij jouw behoeften en budget.

Ook hebben we per product een prijsvergelijking gemaakt van alle webshops waar je hem in Nederland en België kunt kopen zodat je hem ook echt voor de beste prijs kunt aanschaffen.

Kenmerken van de Schwinn spinbikes

Er zijn verschillende modellen fietsen waar je uit kunt kiezen. Sommige hebben ook de mogelijkheid om hem met een app te verbinden zoals Zwift.

De spinningfietsen van Schwinn hebben een stevig frame in de kleur zwart met rode accenten. Ze hebben een knop om de weerstand mee te regelen, een tablethouder en natuurlijk niet te missen een goede bidonhouder voor het water tijdens je training.

Komt er dus op neer dat alle belangrijke aspecten van een spinningfiets dus wel terugkomen bij dit merk.

Prijsklasse

Als we naar de prijs kijken van de beschikbare Schwinn spinning fietsen, dan kunnen we zeggen dat deze een beetje in het middensegment hangen in vergelijking met andere merken.

Het zijn namelijk niet de allergoedkoopste fietsen die je kunt vinden, maar ook zeker niet de duurste. Het lijkt een eerlijke prijs te zijn voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

De Schwinn spinbikes zijn dan wel ook zeer kwalitatief en komen met een sterk frame waar jij jaren plezier van kunt hebben.

Het merk Schwinn

Als we dan nog even kijken naar het merk Schwinn in het algemeen dan kunnen we je zeggen dat je ook wel goed zit. Het merk zit namelijk al jaren in de markt, namelijk al meer dan 100 jaar. In al deze tijd is Schwinn een van de grotere spelers geweest en is het Duitse merk tot op heden niet uit de markt weg te denken.

Schwinn is een Duits merk dat zich eerst (einde van de 19e eeuw) voornamelijk richtte op de normale fietsen voor op de weg. Op het moment dat de markt op een gegeven moment ook graag indoor fietsen wilde hebben, zijn ze zich ook daar op gaan richten en hebben we daar de kwalitatieve Schwinn spinbikes voor teruggekregen die vandaag der dag worden verkocht.

Wanneer kiezen voor een Schwinn spinning fiets

Nu kunnen wij ons voorstellen dat jij in jouw zoektocht naar het juiste fitnessapparaat voor jou dat je graag wilt weten wanneer de Schwinn spinning fietsen nou geschikt zijn voor jou.

Wij kunnen je daarop vertellen dat als jij graag investeert in een beetje kwaliteit en het niet erg vind om daar even net wat extra’s voor te betalen dat de Schwinn spinning fietsen een zeer mooie optie zijn voor jou.

Zoals we eerder al zeiden krijg je bij de Schwinn spinbikes namelijk wel hoge kwaliteit, maar betaal je daar wel ook naar. Echter is de prijs wel eerlijk als we kijken naar het materiaal en zwaarte van deze cardio apparaten