Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

VirtuFit Elite Comfort Loopband

 1499.00
De VirtuFit Elite Comfort loopband is één van de flagschip loopbanden van het merk VirtuFit. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Elite TR-900i loopband

 1439.00
De VirtuFit Elite TR-900i loopband kan zich aanpassen aan jouw lichaam, hoe gaaf! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Elite TR-500i Loopband

 1299.00
De VirtuFit TR-500i loopband is één van de krachtpatsers onder de loopbanden van VirtuFit.    

VirtuFit Elite FDR 2.4i ergometer crosstrainer

 999.00
De VirtuFit Elite FDR 2.4i ergometer crosstrainer. De ideale semiprofessionele crosstrainer voor thuis. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie  

VirtuFit Easy Fit loopband

 899.00
De VirtuFit Easy Fit loopband. Ideaal voor de thuis situatie. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Indoor Cycle S2i Spinningfiets

 899.00
Thuis aan de conditie werken? Met de VirtuFit Indoor Cycle S2i Spinningfiets wordt dat een makkie! ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie

VirtuFit TR-200i Loopband

 899.00
De VirtuFit TR-200i is een professionele loopband voor thuis en zelfs inklapbaar. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie!

VirtuFit CTR 3.0i Ergometer Crosstrainer

 699.00
De VirtuFit CTR 3.0i Crosstrainer is ideaal voor de thuis sporter. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie  

VirtuFit TR-100 Loopband

 699.00
VirtuFit TR-100 Loopband is ideaal voor thuis gebruik door zijn inklap mechanisme en enorm gebruiksvriendelijk. ✓ Erkend VirtuFit dealer ✓ Gratis verzending!

VirtuFit HTR 3.0i Ergometer Hometrainer

 599.00
De VirtuFit HTR 3.0i Ergometer Hometrainer is een echte hometrainer voor iedere doelgroep en houd iedereen in beweging. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit TR-90i Loopband

 549.00
De VirtuFit TR-90i is een inklapbare loopband ideaal voor thuis. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie!  

VirtuFit Low Entry Bike 1.2i Hometrainer

 549.00
De VirtuFit Low Entry Bike 1.2i  Hometrainer met lage instap, 16 weestandsniveaus en 21 programma's, echt iets voor jou! ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

virtufit

Het merk VirtuFit

Benieuwd wat VirtuFit voor een soort merk is, wat voor een soort producten zij maken en waar zij voor staan? Je gaat het allemaal lezen hieronder. Het leuk van VirtuFit is dat dit een bedrijf is op eigen bodem. En Nederlands bedrijf die jou graag helpt om te gaan sporten in eigen huis. VirtuFit is een bedrijf die fitnessapparatuur maakt om thuis te gebruiken.

Deze fitness apparaten zijn apparaten die erkend zijn met een Europees keurmerk. Het EN 957-1 en EN 957-5 keurmerk als dit je wat mag zeggen. Dit is in ieder geval een Europees keurmerk bedoeld voor fitnessapparatuur. Verder is VirtuFit continu bezig met het vernieuwen en innoveren van de producten die zij maken. Zo hebben zij rekening gehouden met jouw veiligheid en comfort. Alle apparaten zijn ergonomisch gemaakt.

Assortiment van VirtuFit

VirtuFit produceert voornamelijk fitness apparatuur. Zowel krachtapparatuur als cardio apparatuur. Verder produceren zij nog enkele losse fitnessartikelen om jouw training thuis compleet te maken. Zo beschikt VirtuFit over cardio apparaten zoals een roeitrainer, crosstrainer, loopband en hometrainer in het assortiment.

Wat betreft krachtapparatuur zijn er volledige krachtstations beschikbaar waarmee je talloze verschillende krachtoefeningen mee kunt doen. Verder heeft het merk rekening gehouden met alle doelgroepen. Zo zijn er apparaten en artikelen voor de thuis gebruiker maar ook voor een professional. Mocht je hier net tussenin zitten dan zijn er ook apparaten geproduceerd die daar rekening meer gehouden hebben. Voor ieder niveau is er dus wel iets. Dit is ook te zien op deze pagina.

Met de tijd mee

Doordat de sportwereld continu aan het veranderen is worden er steeds meer en/of andere eisen gesteld aan de apparaten. Om ervoor te zorgen dat VirtuFit ook over een aantal jaar nog steeds een merk is die helemaal bij de tijd is, zijn ze continu bezig met vernieuwen. Daarom zijn er bij sommige apparaten functies te vinden zoals het verbinden met jouw telefoon. Kun je een draadloze hartslagmeter verbinden met het apparaat en verder jouw tablet of mobiel kwijt op de meeste apparaten.

Garantie

Omdat VirtuFit overtuigd is van het feit dat de producten van hoge kwaliteit zijn, geven zij op elk product dat zij hebben maar liefst 3 jaar garantie! Mocht er dus iets met jouw VirtuFit apparaat aan de hand zijn dan kun je altijd gebruik maken van de garantie. Dit kun je doen door contact op de nemen met Thuis Atleet. Wij helpen u namelijk graag verder met uw probleem als het gaat om garantie.

VirtuFit bij Thuis Atleet

Zoals net gezegd, heb je 2 jaar garantie op alle VirtuFit artikelen. Daarnaast verzekeren wij bij Thuis Atleet dat wij de meeste producten voor de allerlaagste prijs aanbieden. Zo proberen wij voor jou de stap naar het sporten zo klein mogelijk te maken. Mocht je verder nog vragen hebben over VirtuFit dan kun je altijd contact opnemen met ons. Verder kun je gratis thuis sport advies aanvragen als je twijfelt welk apparaat of product bij jou past.

Thuis Atleet is een erkend VirtuFit dealer. Check de VirtuFit website om dit te checken.