Home > Producten > Merken > VirtuFit

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Show sidebar
virtufit-elite-tr-1000i-loopband
Sluiten

VirtuFit elite tr-1000i loopband

 1755.00
Een loopband voor thuis voor de serieuze Thuis Atleten.✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer
Nieuw
virtufit-elite-fdr-25i-semi-pro-crosstrainer-inklapbaar
Sluiten

VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer

 1579.00
De VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro is een inklapbare crosstrainer.✓  Gratis verzending✓  2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer
Nieuw
virtufit-ultimate-pro-2-ergometer-roeitrainer
Sluiten

VirtuFit Ultimate pro 2 ergometer roeitrainer

 899.00
De meest kwalitatieve roeitrainer model van VirtuFit.✓  Gratis verzending✓  2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit TR-200i Loopband

 1099.00  799.00
De VirtuFit TR-200i is een professionele loopband voor thuis en zelfs inklapbaar.✓ Gratis verzending!✓ 2 jaar garantie!✓ Erkend VirtuFit dealer!
virtufit-iconsole-fdr-21-ergometer-crosstrainer
Sluiten

VirtuFit iConsole FDR 2.1 crosstrainer

 799.00
De VirtuFit iConsole FDR 2.1 crosstrainer is ideaal voor thuis!✓  Gratis verzending✓  2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit Water Weerstand Row 1000 Roeitrainer

 849.00  749.00
De VirtuFit waterweerstand Row 1000 is een professionele water weerstand roeitrainer met alle functies erop!✓ Gratis verzending✓ 2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer
virtufit-foldable-water-resistance-row-900-roeitrainer
Sluiten

VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900 Roeitrainer

 699.00
Je conditie verbeteren of extra calorieën verbranden, doe dit met de VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900 Roeitrainer.✓ Gratis verzending✓ 2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

 749.00  599.00
De VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer.✓  Gratis verzending✓  2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer
virtufit-ergometer-roeitrainer-semi-pro
Sluiten

VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro

 599.00
De VirtuFit Semi-pro roeitrainer voor thuis is ideaal. Handig inklap systeem en leuke extra dementie.✓ Gratis verzending✓ 2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer
virtufit-tr-100-loopband
Sluiten

VirtuFit TR-100 Loopband

 549.00
VirtuFit TR-100 Loopband is ideaal voor thuis gebruik door zijn inklap mechanisme en enorm gebruiksvriendelijk.✓ Erkend VirtuFit dealer✓ Gratis verzending!✓  2 jaar garantie

VirtuFit Waterweerstand Row 800 roeitrainer

 699.00  499.00
De VirtuFit row 800 is een compacte waterweerstandsroeitrainer.✓ Gratis verzending!✓ 2 jaar garantie!✓ Erkend VirtuFit dealer!
VirtuFit-TR-75-loopband
Sluiten

Loopband TR-75 van VirtuFit

 499.00
Inklapbare loopband, ideaal voor thuis!✓ Gratis verzending✓ 2 jaar garantie✓ Erkend VirtuFit dealer

virtufit

Het merk VirtuFit

Benieuwd wat VirtuFit voor een soort merk is, wat voor een soort producten zij maken en waar zij voor staan? Je gaat het allemaal lezen hieronder. Het leuk van VirtuFit is dat dit een bedrijf is op eigen bodem. En Nederlands bedrijf die jou graag helpt om te gaan sporten in eigen huis. VirtuFit is een bedrijf die fitnessapparatuur maakt om thuis te gebruiken.

Deze fitness apparaten zijn apparaten die erkend zijn met een Europees keurmerk. Het EN 957-1 en EN 957-5 keurmerk als dit je wat mag zeggen. Dit is in ieder geval een Europees keurmerk bedoeld voor fitnessapparatuur. Verder is VirtuFit continu bezig met het vernieuwen en innoveren van de producten die zij maken. Zo hebben zij rekening gehouden met jouw veiligheid en comfort. Alle apparaten zijn ergonomisch gemaakt.

Assortiment van VirtuFit

VirtuFit produceert voornamelijk fitness apparatuur. Zowel krachtapparatuur als cardio apparatuur. Verder produceren zij nog enkele losse fitnessartikelen om jouw training thuis compleet te maken. Zo beschikt VirtuFit over cardio apparaten zoals een roeitrainer, crosstrainer, loopband en hometrainer in het assortiment.

Wat betreft krachtapparatuur zijn er volledige krachtstations beschikbaar waarmee je talloze verschillende krachtoefeningen mee kunt doen. Verder heeft het merk rekening gehouden met alle doelgroepen. Zo zijn er apparaten en artikelen voor de thuis gebruiker maar ook voor een professional. Mocht je hier net tussenin zitten dan zijn er ook apparaten geproduceerd die daar rekening meer gehouden hebben. Voor ieder niveau is er dus wel iets. Dit is ook te zien op deze pagina.

Met de tijd mee

Doordat de sportwereld continu aan het veranderen is worden er steeds meer en/of andere eisen gesteld aan de apparaten. Om ervoor te zorgen dat VirtuFit ook over een aantal jaar nog steeds een merk is die helemaal bij de tijd is, zijn ze continu bezig met vernieuwen. Daarom zijn er bij sommige apparaten functies te vinden zoals het verbinden met jouw telefoon. Kun je een draadloze hartslagmeter verbinden met het apparaat en verder jouw tablet of mobiel kwijt op de meeste apparaten.

Garantie

Omdat VirtuFit overtuigd is van het feit dat de producten van hoge kwaliteit zijn, geven zij op elk product dat zij hebben maar liefst 2 jaar garantie! Mocht er dus iets met jouw VirtuFit apparaat aan de hand zijn dan kun je altijd gebruik maken van de garantie. Dit kun je doen door contact op de nemen met Thuis Atleet. Wij helpen u namelijk graag verder met uw probleem als het gaat om garantie.

VirtuFit bij Thuis Atleet

Zoals net gezegd, heb je 2 jaar garantie op alle VirtuFit artikelen. Daarnaast verzekeren wij bij Thuis Atleet dat wij de meeste producten voor de allerlaagste prijs aanbieden. Zo proberen wij voor jou de stap naar het sporten zo klein mogelijk te maken. Mocht je verder nog vragen hebben over VirtuFit dan kun je altijd contact opnemen met ons. Verder kun je gratis thuis sport advies aanvragen als je twijfelt welk apparaat of product bij jou past.

Thuis Atleet is een erkend VirtuFit dealer. Check de VirtuFit website om dit te checken.