Toont alle 20 resultaten

Dumbbellset rond 22-30 kg van urethaan

 1149.00
Een professionele dumbbellset van 22 tot en met 30 kg. 10 dumbbells voor 1 vaste prijs! ✓  Gratis verzending ✓  Wordt verkocht als set

Dumbbells rubber rond 5-40kg Muscle power

 799.00
De rubbere dumbbells van Muscle Power hebben een ronde afwerking. Ze zijn te bestellen in de gewichtsklasse 5 tot en met 40 kg. Train op jouw eigen niveau! Dit product is niet meer beschikbaar. Zie hieronder een alternatief:

Dumbbellset rond 12-20 kg van urethaan

 699.00
Een professionele dumbbellset van 12 tot en met 20 kg. 10 dumbbells voor 1 vaste prijs! ✓  Gratis verzending ✓  Wordt verkocht als set

Dumbbellset staal 1-10 kg Muscle Power

 399.00
Opzoek naar een dumbbellset waarmee je thuis goed mee aan de slag kunt gaan en welke ook nog eens een artistiek kleurtje heeft? Dan is de Dumbbellset staal 1-10 kg van Muscle Power zeker iets voor jou! *Exclusief opbergrek ✓ Gratis verzending thuisatleet-muscle-power-dealer

Dumbbellset rond 2-10 kg van urethaan

 259.95
Een professionele dumbbellset van 2 tot en met 10 kg. 10 dumbbells voor 1 vaste prijs! ✓  Gratis verzending ✓  Wordt verkocht als set

Hexa Dumbbells Muscle Power 5-50kg

 19.00 174.90
Hexa Dumbbells zijn hoekige dummbells die lekker in de hand liggen. ✓  Gratis verzending thuisatleet-muscle-power-dealer

Dumbell bar set Muscle Power

 139.00
Dumbbell bar set is voor ieder niveau! Je krijgt: 2x dumbbell bar, 4x dumbbell klem.    

VirtuFit Hexa Dumbbell 5-40kg

 19.00 103.00
Hexa dumbbells die niet rollen voor thuis. ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

Vinyl dumbbells Muscle Power 1,5kg, 2,5kg, 5kg

 11.90 32.90
Lichtgewicht dumbbells met een kleurtje. Prijs is per set van 2 dumbbells. Momenteel niet verkrijgbaar. Zie hieronder de beste alternatieven  

Dumbbells voor thuis

Ben jij klaar om jouw training naar een volgend niveau te trekken of duwen? Je bent toe aan vernieuwing en wilt graag het groeiproces versnellen door gewichten aan jouw training toe te voegen. De dumbells zijn één van de opties die je uit het gewichtenspectrum hebt.

Wat zijn dumbbells?

Een dumbell is kort gezegd een korte staaf met aan de zijkanten flinke bonken van gewicht. Je hebt ze in verschillende gewichten om jou op de wenken te bedienen. Je kunt precies de dumbells pakken die jij nodig hebt en aan kan. Het is in ieder geval een gewicht waar je veel oefeningen mee kunt doen.

Een leuk weetje over de dumbbell

Het woord dumbbell komt uit de geschiedenis, namelijk de 18e eeuw. De term komt van een apparaat dat werd gebruikt om het luiden van de kerkklok te oefenen. Echter maakte dit apparaat geen geluid waardoor het een dumb-bell werd genoemd. Naar het Nederlands vertaald, “stomme klok”. Wist jij dat al?

Voordelen van de dumbells

Het grote voordeel van de dumbbells is dat je jouw armen afzonderlijk van elkaar traint. Bij een stang kan het zijn dat je de ene meer gebruikt dan de ander tijdens een oefening en je zo dus een verschil in groei kunt krijgen op de lange termijn. Bij de dumbbells heb je dit probleem echter niet, je hebt twee keer het zelfde gewicht in je handen en je armen moeten afzonderlijk van elkaar de gewichten verplaatsen.

Een ander voordeel van de dumbbells is dat je er weer andere oefeningen mee kunt doen dat andere gewichten. Zo hoef jij je niet te beperken tot oefeningen waarbij jouw armen samen een gewicht moeten optillen. Ook is het voordeel van dit soort gewichten dat ze handbaar zijn en gemakkelijker weg te werken zijn door het formaat. Geen lange staaf of iets. Zo hoef je niks om te stoten met een lange stang bijvoorbeeld.

Soorten dumbbells

Nu zijn er verschillende soorten dumbbells waar je uit kunt kiezen. Nu is het aan jou, om te kijken welke het beste bij je passen. Ook zijn de dumbbells in verschillende gewichten verkrijgbaar. Bekijk dus vooral ons assortiment of de dumbbells die jij zoekt nog op voorraad zijn. Wij hebben namelijk gewichten tussen de 5 en 50 kilo in ons assortiment.

Ronde dumbbells

De eerste soort dumbbells die we hebben zijn de ronde dumbbells. Zoals de naam het al verklapt, zijn dit ronde dumbbells. Het voordeel van dit soort dumbbells is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen door ze over de grond te rollen. Zo vertil jij je niet voor je überhaupt aan het trainen bent.

Hexa dumbbells

Een ander soort dumbbell zijn de bekende Hexa dumbbells. Deze dumbbells zijn wat hoekiger en hebben als voordeel dat ze juist niet wegrollen op het moment dat je aan het trainen bent. Handig als je meerdere oefeningen doet in één setje.

Verstelbare dumbbells

Ook hebben wij verstelbare dumbbells in ons assortiment. Dit is voor mensen die niet een complete set willen kopen maar gewoon in één keer klaar willen zijn. Het voordeel hiervan is dat het een stuk minder ruimte in beslag neemt en dat je de halterschijven voor de halterstang gewoon kunt gebruiken voor deze dumbbells.

Rubbere dumbbells

Verder hebben wij nog verschillende soorten dumbbels in materiaal. Zo hebben we ze die gemaakt zijn van rubber. Het voordeel hiervan is dat deze de grond niet beschadigen en dat deze mooi en netjes blijft. Houdt wel in je achterhoofd dat het rubber wel af kan geven en een klein beetje kan ruiken.

Stalen dumbbells

Ook hebben wij stalen dumbbells. Deze stalen dumbbels hebben als voordeel dat ze niet ruiken en niet afgeven aan de grond.

Vinyl dumbbells

Vinyl dumbbells zijn de kleine dumbbells die worden gebruikt voor cardio fitness training. Deze zijn vaak in mooie felle kleuren verkrijgbaar.

Dumbbell sets

Als laatste hebben wij ook dumbbell sets in de aanbieding. Zo weet je precies wat het kost om een volledige dumbbell set te kopen en ben je in 1 keer klaar. Ook brengen deze sets het voordeel met zich mee dat ze allemaal bij elkaar passen. Dat ziet er natuurlijk ook wel strak uit als je de volledige set helemaal hebt uitgestald.