Toont alle 3 resultaten

Het merk Octane Fitness

Ben jij op zoek naar een fitnessapparaat en is jouw oog gevallen op het merk Octane? Je wilt graag weten wat dit voor een merk is en waar je de Octane producten voor de beste prijs kunt kopen?

Je bent hier helemaal op de juiste plek! Want we hebben een overzicht gemaakt van alle Octane producten die je in Nederland en België kunt krijgen.

Ook hebben we op de productpagina’s van de producten een prijsveergelijking gemaakt met alle webshops die het product verkopen. Zo weet je zeker dat je jouw Octane product voor de beste prijs koopt!

octane-fitness-logo

Soorten Octane producten

Nu kun je bij Octane kiezen uit een aantal verschillende soorten cardio apparaten, nameljik: crosstrainers, airbikes, max trainers en roeitrainers. Elk hebben ze hun eigen vorm van trainen en is het aan jou om te kiezen welke het beste bij jou past.

Crosstrainers

De Octane crosstrainers zijn over het algemeen vrij groot in omvang, maar wel van een hoge kwaliteit. Je krijgt dus echt een crosstrainer die lang mee zal gaan als je deze kiest.

Airbikes

Ook kun je bij Octane kiezen voor een airbike. Deze apparaten zullen je tot het uiterste drijven en die van Octane voelen stevig aan en kun je dus helemaal op los gaan.

Maxtrainers

Dan heb je nog een Max trainer waar je voor kunt kiezen, dit is eigenlijk een soort crosstrainer waarbij je wat rechter op staan en de beweging dus meer op en neer is in plaats van heen en weer. Hierdoor wordt het een stuk zwaarder.

Roeitrainers

Ook heeft Octane roeitrainers in het assortiment en hierbij kun je ook weer uit gaan van stevige modellen met een hoop trainingsmogelijkheden. Deze roeitrainers hebben een sterk frame en zullen lang mee gaan. 

Uiterlijk

Als we kijken naar het uiterlijk van de verschillende Octane producten dan zal je gelijk opvallen dat ze zijn gemaakt met het idee van aan ruimte geen gebrek. De apparaten zijn eigenlijk stuk voor stuk vrij massief en groot gemaakt.

Verder is er gebruik gemaakt van de kleuren zwart en oranje en hebben de nieuwere modellen allemaal een beetje een ronde afwerking. Waar je bij Octane wel vanuit kan gaan is de kwaliteit die ze leveren.
Het zijn echt apparaten van kwaliteit die ook in professionele settings veel gebruikt kunnen worden (overigens worden ze ook in deze settings gebruikt).

Prijs

Als we kijken naar de prijs van de Octane apparaten, dan kunnen we wel zeggen dat deze in een beetje tussen middensegment en de high end in ligt. Het is zeker niet het goedkoopste merk dat er is, maar er zijn wel duurdere merken te vinden. 

Mocht je dus op zoek zijn naar een kwalitatief goed apparaat waar je graag betaald naar de kwaliteit die geleverd wordt, dan is Octane een merk dat goed bij jou past. 

Geschiedenis van het merk Octane

Mocht je nou benieuwd zijn naar wat de geschiedenis van het merk Octane fitness nou eigenlijk is. Dan zullen we je een korte tour geven. 

Het merk Octane fitness is in 2001 opgericht en is onderdeel van het True fitness. True fitness leverd al meer dan 40 jaar kwalitatieve fitnessproducten af, maar wilde zich meer gaan focussen op de crosstrainers en hebben toen destijds daar het merk Octane voor opgezet. 

Al meer dan 20 jaar richt Octane zich op hoogwaardige crosstrainers die lang meegaan en in alle settings gebruikt kunnen worden. uiteindelijk hebben ze hun assortiment ook uitgebreid met Maxtrainers roeitrainers en airbikes. 

Het merk Octane wordt over de hele wereld verkocht en gebruikt in zowel sportscholen als thuis bij de klanten zelf. 

Conclusie

Octane is dus een merk dat al jaren op wereldniveau meedoet in de fitnesswereld. Het zijn zeer kwalitatieve apparaten die lang meegaan en waar je wel wat extra’s voor betaald. Maar wil je thuis een apparaat dat lang meegaat en je jarenlang plezier van wilt hebben. Dan is Octane een goede keuze!