Home > Sportproducten voor thuis > Fitnessapparatuur voor thuis

Resultaat 1–12 van de 54 resultaten wordt getoond

Show sidebar

VirtuFit Pro Elite HiiT Running Loopband

 3999.00  2599.00
De VirtuFit Pro Elite Hiit Running loopband past zich op jouw snelheid aan. Er zit geen limiet aan de snelheid en daagt dus iedereen uit! Ben jij er klaar voor? ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Mocht je deze willen, stuur ons dan even een email.

VirtuFit Elite TR-900i loopband

 1999.00  1799.00
De VirtuFit Elite TR-900i loopband kan zich aanpassen aan jouw lichaam, hoe gaaf! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit elite tr-1000i loopband

 1699.00  1499.00
Een loopband voor thuis voor de serieuze Thuis Atleten. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit Elite TR-500i Loopband

 1399.00
De VirtuFit TR-500i loopband is één van de krachtpatsers onder de loopbanden van VirtuFit. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit Dealer In nabestelling. Mocht je deze willen, stuur ons dan even een email.

VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer

 1599.00  1299.00
De VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro is een inklapbare crosstrainer. ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Stuur eventueel een mail om een aanvraag te doen.

VirtuFit TR-200i Loopband

 1099.00
De VirtuFit TR-200i is een professionele loopband voor thuis en zelfs inklapbaar. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie! ✓ Erkend VirtuFit dealer!

VirtuFit Ultimate pro 2 ergometer roeitrainer

 1099.00
Het meest kwalitatieve roeitrainer model van VirtuFit. ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Mocht je deze willen, stuur ons dan even een email.

VirtuFit Elite Indoor Cycle Pro Spinningfiets

 1099.00  999.00
VirtuFit Elite Indoor Cycle Pro Spinningfiets is ideaal voor de echte spinner. Ben jij klaar om in eigen huis los te gaan? ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Stuur eventueel een mail om een aanvraag te doen.

VirtuFit Indoor Cycle S2i Spinningfiets

 1499.00  899.00
Thuis aan de conditie werken? Met de VirtuFit Indoor Cycle S2i Spinningfiets wordt dat een makkie! ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Stuur eventueel een mail om een aanvraag te doen.

VirtuFit Water Weerstand Row 1000 Roeitrainer

 899.00
De VirtuFit waterweerstand Row 1000 is een professionele water weerstand roeitrainer met alle functies erop! ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

Virtufit Indoor Cycle S1 Spinningfiets

 899.00  799.00
Thuis aan je conditie werken? Met de Virtufit Indoor Cycle S1 Spinningfiets lukt dat zeker! ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Stuur eventueel een mail om een aanvraag te doen.   In nabestelling. Stuur eventueel een mail om een aanvraag te doen.

VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900 Roeitrainer

 1099.00  799.00
Je conditie verbeteren of extra calorieën verbranden, doe dit met de VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900 Roeitrainer. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

Ben jij op zoek naar fitnessapparatuur waar je thuis mee aan de slag kunt, zonder aan een sportschool abonnement vast te zitten? Jouw fitnessapparatuur vind je bij Thuis Atleet. Mocht je nou niet helemaal weten wat voor een soort fitnessapparaten jij nodig hebt, of hier gewoon nog wat advies over willen. Dan kun je ons altijd vrijblijvend mailen voor advies op maat. Wij helpen jou graag aan de beste apparatuur te komen die helemaal bij jou past. 

Wat is fitnessapparatuur?

Hoewel het misschien voor zich spreekt, zijn de apparaten waar je fitness oefeningen mee kunt doen de fitnessapparatuur. De apparatuur valt onder te verdelen in twee hoofdcategorieën. De krachtapparaten en de cardio apparaten

Krachtapparatuur

Onder krachtapparatuur vallen de multistations en apparaten zoals squatrekken of fitnessbank. Dit zijn allemaal apparaten die erop gefocust zijn om jou te helpen met sterker worden. Hoewel je zelf het werk moet verzetten in jouw trainingen om sterker te worden, helpt goede apparatuur je wel om dit op een zo’n goed mogelijke manier te doen. Wij hebben ons assortiment zo proberen samen te stellen dat jij alles in huis kunt halen om flink aan de slag te gaan om die spierballen te laten groeien. 

Cardio apparatuur

Naast de krachtapparatuur heb je ook nog zoiets als cardio apparaten. Dit zijn apparaten waar je jouw uithoudingsvermogen mee kunt trainen. Met cardio apparatuur worden de hometrainers & spinningfietsen, roeitrainers, crosstrainers en loopbanden. Allemaal apparaten die erop gefocust zijn om de oefening zo lang mogelijk vol te houden. Dit zijn dan ook apparaten die vaak worden gebruikt om nog extra calorieën te verbranden. 

Fitnessapparatuur kopen

Nu je uiteindelijk een keuze moet gaan maken in welke fitnessapparaten jij wilt hebben is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen. 

  1. Wat zijn je trainingsdoelen? (Wil je sterker worden? Wil je meer uithoudingsvermogen krijgen of wil je gewoon iets aan sport doen?)
  2. Welke apparaten helpen het beste bij jouw trainingsdoelen?
  3. Wat is jouw budget?
  4. Waar moet het apparaat minimaal aan voldoen?
  5. Welke apparaten voldoen aan deze eisen? (denk hierbij aan afmetingen bijvoorbeeld)
  6. Wat valt er binnen mijn budget?

Als je de antwoorden op deze vragen voor jezelf duidelijk hebt dan zal het al een heel stuk helpen met jouw keuze. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen dan kun je ook altijd onze advies blogs bekijken of contact met ons opnemen. Wij helpen je graag naar het voor jou ideale fitnessapparaat. 

Fitnessapparatuur bij jou thuis

Fitnessapparaat hoeft helemaal niet iets te zijn wat je alleen maar vind in de sportschool. Het kan tegenwoordig ook zeker thuis in jouw eigen veilige omgeving!