Toont alle 2 resultaten

Tunturi Krachtapparatuur kopen

Wil jij graag werken aan jouw kracht en ben je op zoek naar goede krachtapparatuur? Je bent op deze pagina uitgekomen omdat de krachtapparatuur van Tunturi je is opgevallen en bent benieuwd wat voor een soort krachtapparaten Tunturi allemaal heeft.

Je bent hier helemaal op de juiste plek want we hebben een compleet overzicht voor je gemaakt met alle Tunturi krachtapparatuur. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken en kiezen wat het beste bij jou past.

Verder hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt en weet je dus precies waar je jouw Tunturi krachtapparaat voor de beste prijs kunt kopen.

Hierboven vind je de knoppen naar alle soorten Tunturi krachtapparatuur.

Kenmerken

Als je kijkt naar alle Tunturi krachtapparaten dan zal je gelijk opvallen dat het grootste deel is gemaakt in de kleuren zwart met groene letters.

Hier en daar zal er een apparaat voorbij komen die voornamelijk een chrome kleuren heeft, maar ook daar zijn de letter weer groen bij.

Hoewel je apparaten hebt in verschillende prijsklassen, is het wel zo dat hoe duurder het apparaat hoe kwalitatiever en sterker het apparaat is. Ook zal die over het algemeen dan langer mee gaan.

Verder is het wel goed om te weten om even goed naar de beschrijving te kijken, want sommige krachtapparaten zijn enkel met elkaar in combinatie te gebruiken. Let daar dus even goed op.

Soorten

Nu heeft Tunturi een hoop verschillende soorten krachtapparaten waar je uit kunt kiezen. We zullen ze hieronder even kort voor je op een rijtje zetten, zodat je een idee krijgt van waar je uit kunt kiezen.

Krachtstation

Wil je graag in één keer klaar zijn en alles in één hebben. Dan heeft Tunturi verschillende krachtstations waar je uit kunt kiezen. Kijk even goed welke oefeningen je wilt doen en welke er dan het beste bij past.

Fitnessbank

Mocht je gewoon een bankje nodig hebben dan heeft Tunturi ook fitnessbanken om uit te kiezen. Hier kun je ook weer kiezen uit verschillende modellen.

Power towers

Wil je een complete Power tower waar je ook op kunt dippen of jezelf aan op kunt trekken zonder in de muur te hoeven boren. Dan kun je bij Tunturi ook zeker terecht voor een sterker Power tower.

Buikspiertrainers

Zoek je een fitnessapparaat waar je jouw buikspieren mee kunt trainen, dan heeft Tunturi mooie buikspiertrainers in het assortiment die je kunt kiezen.

Smith machines

Wil je echt maximale squats doen zonder je druk te hoeven maken over evenwicht houden? Een smith machine van Tunturi kan je hierbij helpen.

Halterbanken

Wil je voornamelijk bankdrukken en zoek je een bank die hier helemaal op is ingericht? Tunturi heeft ook Halterbanken waar je uit kunt kiezen.

Squatrekken

Squatrek nodig om een groot deel van je oefeningen mee te doen. Tunturi heeft gelukkig ook squatrekken.

Pulley station

Mocht je nou graag met een kabel trainen, dan heeft Tunturi verschillende kabel apparaten waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld een Pulley station.

Cable crossover

Of een ander kabel apparaat, de cable crossover. Tunturi heeft het allemaal!

Roman chair

Of wil je graag jouw rug trainen met een roman chair. Tunturi heeft keuze uit verschillende roman chairs / hyperextensie banken.

Legpress

Zwaar je benen willen trainen met een specifieke beenoefening? De leg press biedt uitkomst! Tunturi heeft het in het assortiment.

Prijs

Nu je weet welke soorten krachtapparatuur Tunturi allemaal in het assortiment heeft, wil je natuurlijk weten hoe de prijs van de Tunturi krachtapparatuur is.

De prijs komt over het algemeen genomen redelijk overeen met andere merken. Hier en daar een uitschieter naar boven of naar beneden, maar gemiddeld genomen is de prijs van deze Tunturi apparaten redelijk in lijn met de rest van de markt.

Prima prijs voor de thuissporter.

Het merk Tunturi

Mocht je nou meer willen weten over het merk dan kunnen we je vertellen dat Tunturi een merk is dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het merk bestaat niet alleen al 100 jaar, het levert al deze tijd dus ook al fitnessartikelen.

Het is van oorsprong een Fins merk, maar is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal merk dat op veel plekken in de wereld fitnessartikelen levert.