Toont alle 16 resultaten

Tunturi PowerBag – 5 kg

 97.49
De Tunturi PowerBag - 5 kg is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Tunturi gewichten kopen

Ben jij op zoek naar gewichten voor thuis om jouw krachtoefeningen mee te doen? Je bent in jouw zoektocht naar de juiste gewichten bij het merk Tunturi uitgekomen en wilt graag weten elke gewichten Tunturi allemaal heeft.

Je bent heir waar je wezen moet, want op deze pagina zullen we de Tunturi gewichten voor je op een rijtje zetten en je vertellen welke soorten het merk allemaal in zijn assortiment heeft.

Verder hebben we op de productpagina een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops die het product verkopen zodat jij jouw Tunturi gewichten voor de beste prijs kunt kopen.

Soorten

Nu heeft Tunturi verschillende soorten gewichten in het assortiment zitten. We zullen ze hieronder kort voor je op een rijtje zetten zodat je een beetje een idee hebt voor wat voor een soort gewichten je bij Tunturi terecht kunt.

Halterstangen

De eerste gewichten die we met je bespreken zijn de halterstangen. Deze barbells kunnen thuis ideaal gebruikt worden als je genoeg ruimte hebt. Dit is dan ook de basis van iedere training.

Powerbag

Ook heeft Tunturi powerbags in het assortiment zitten om jouw sterker mee te maken. Mocht je dus een leuke functionele training willen doen, dan kun je zeker gebruik maken van dit trainingsattribuut van Tunturi.

Dumbbells

Wil je liever met goede dumbbells trainen? Dan heeft Tunturi je dit gelukkig ook aan te bieden. Er zijn verschillende soorten dumbbells waar je bij Tunturi voor kunt gaan.

Halterset

Of wil je liever in één keer klaar zijn met een halterset. Geen zorgen Tunturi heeft het!

Gewichtsvesten

Mocht je graag trainen met een gewichtsvest dan is dit gelukkig ook mogelijk. Tunturi heeft namelijk gewichtsvesten in verschillende gewichten waarbij je bij sommige vesten zelf het gewicht kunt verstellen.

Prijs

Als we kijken naar de prijzen van de Tunturi gewichten dan lopen deze redelijk in dezelfde lijn als bij andere soortgelijke merken. Het is een prima prijs voor de kwaliteit die je daarvoor terugkrijgt.

Nu zit er wel verschil ook in de gewichten van Tunturi, maar dit zal je dan ook terug zien in de kwaliteit. Logisch uiteraard.

Het merk Tunturi

Mocht je benieuwd zijn naar van wel merk je nou gewichten in huis haalt, dan kunnen we je vertellen dat Tunturi een merk is dat zich al meer dan 100 jaar bezig houdt met het maken van fitness artikelen.

Het merk is ondertussen dan ook uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat overal fitnessartikelen levert.