Toont alle 5 resultaten

Bowflex BXT226 Results Series Loopband – Zwift Compatible

 2399.00
De Bowflex BXT226 Results Series Loopband - Zwift Compatible is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Bowflex loopband kopen

Wil jij graag thuis hardlopen en ben je op zoek naar een mooie loopband die je daar bij kan helpen? De loopbanden van Bowflex zijn je opgevallen en je wilt weten welke Bowflex loopbanden er allemaal zijn.

Dat is mooi, want op deze pagina ben je dan ook precies op de juiste plek om hierachter te komen. We hebben namelijk een compleet overzicht gemaakt van alle Bowflex loopbanden die je in Nederland en België kunt krijgen zodat je ze eenvoudig kunt vergelijken met elkaar met onze vergelijkingstool.

Verder hebben we op de productpagina van ieder product een prijsvergelijking gemaakt van alle shops die de het model loopband van Bowflex verkopen. Zo koop jij jou Bowflex loopband altijd voor de beste prijs.

Kenmerken

Als je naar de Bowflex loopbanden kijkt dan zal je gelijk opvallen dat het vrij collosale loopbanden zijn met een flinke demping. Je loopt dan ook vrij hoog boven de grond en er zitten ook veel toeters en bellen op.

Enkele hebben zelfs een beeldscherm waar je jouw training kunt volgen of zelfs tv op kunt kijken. De meeste zijn gemaakt met donkere kleuren en rode accenten zoals alle apparaten van Bowflex. Ze hebben ook allemaal een uitgebreid console om de training zo in te stellen zoals je wilt.

Verder zijn de loopbanden van dit merk wel wat duurder en zal je er dus wel budget voor moeten hebben. Maar Bowflex richt zich op kwaliteit dus daar wilden ze dan ook niet op inleveren bij de maak van de loopbanden.

Soorten

Als we gaan kijken naar de loopbanden van Bowflex dan zijn de meeste loopbanden met een inklapmechanisme. Eén ding is in ieder geval zeker, en dat is dat het allemaal elektrische loopbanden zijn.

Verder zit er wel iets van een prijsverschil tussen de verschillende modellen van het merk en zal je dus even moeten kijken naar de specificaties van wat je er allemaal op wilt hebben.

Het merk Bowflex

Natuurlijk wil jij weten wat het merk achter de loopbanden is en daarom zullen we je dit dan ook kort vertellen. Bowflex is een merk dat al meer dan 35 jaar kwalitatieve fitnessartikelen en fitnessapparaten produceert, bestaande uit cardio apparaten en krachtapparaten.

Het feit dat ze al 35 jaar bezig zijn in de fitnesswereld en het merk wereldwijd op de kaart hebben weten te zetten zegt wel wat over de kwaliteit en service van het merk. Dit natuurlijk in positieve zin.

Wanneer kiezen voor een Bowflex loopband?

Nu jij bezig bent met jouw zoektocht wil je natuurlijk weten of een Bowflex loopband bij jou past. En daar kunnen we op zeggen dat een loopband van dit merk bij jou past als je genoeg ruimte hebt, niet vies bent om een beetje meer te investeren in kwaliteit en je veel opties en een sterk frame en motor wilt hebben.