Enig resultaat

Tunturi barbell kopen

Ben jij op zoek naar een barbell van het merk Tunturi? Je wilt graag weten welke soorten het merk allemaal verkoopt en wilt ze graag met elkaar vergelijken. 

Op deze pagina hebben we alle Tunturi halterstangen en curlbars op een rijtje gezet zodat jij weet welke stangen Tunturi allemaal in het assortiment heeft. 

Verder hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops die het desbetreffende product verkopen. Zo weet jij waar je hem voor de beste prijs kunt kopen en betaal je niet teveel voor deze Tunturi gewichten

Soorten

Nu heeft Tunturi verschillende soorten barbells en daarom zullen we deze hieronder even voor je op een rijtje zetten. 

Olympische (rechte) halterstangen

Tunturi heeft ten eerste de bekende olympische halterstangen. Deze stangen hebben een diameter van 50mm en dit is dan ook de meest gebruikelijke diameter van het opzetstuk. 

Ook hebben ze een enkele met een kleinere diameter van 30 mm, maar eerlijk is eerlijk deze raden we eigenlijk af aangezien de halterschijven vaak ook een diameter hebben van 50mm. 

EZ Curlbars

Ook heeft Tunturi verschillende ez curlbars in het assortiment zodat jij ook jouw bicep oefeningen kunt doen zonder last te krijgen van je polsen of iets. 

Bodypump stang

Mocht je nou aan body pump doen thuis, ook dan kun je bij Tunturi terecht, want ze hebben ook Body pump stangen, mocht je het nodig hebben. 

Prijs

Als we kijken naar de prijs van de Tunturi barbells en halterstangen, dan zal je opvallen dat de prijs redelijk in lijn ligt met soortgelijke halterstangen met evenveel belastbaar gewicht. Prima prijs dus voor de barbells van Tunturi.

Het merk Tunturi

Voor je gaat kopen, wil je natuurlijk weten wat het merk achter het product precies is. We kunnen je vertellen dat Tunturi een merk is dat al meer dan 100 jaar actief is in de fitnessbranche en daarom een zeer geschikt merk is om jouw spullen van te halen.