Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Bowflex BXT226 Results Series Loopband – Zwift Compatible

 2399.00
De Bowflex BXT226 Results Series Loopband - Zwift Compatible is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Het merk Bowflex

Ben jij op zoek naar een bepaald krachtartikel of cardio apparaat? Je bent in jouw zoektocht bij het merk Bowflex uitgekomen en wilt graag weten wat het merk allemaal te bieden heeft.

Je bent helemaal op de juiste plek, want op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt met alle Bowflex producten die je in Nederland en België kunt krijgen.

Ook hebben we je geholpen door op iedere productpagina een prijsvergelijking te maken zodat jij jouw Bowflex producten voor de beste prijs kunt kopen.

bowflex-logo

Soorten Bowflex producten

Nu wil je vast weten wat Bowflex allemaal voor een producten in zijn assortiment heeft en dat zullen we je dan ook eens haarfijn uitleggen.

Bowflex heeft verschillende producten bestaande uit krachtapparatuur, dumbbells, ketllebells, crosstrainers, loopbanden, spinbikes en max trainers. Een hoop producten om fit mee te worden dus.

Krachtapparatuur

De eerste fitnessapparatuur van Bowflex is de krachtapparatuur. Bowflex heeft namelijk enkele krachtstations waar je uit kunt kiezen. en deze kenmerken zich door een ander weerstand syteem dan de meeste andere.

Dumbbells

Ook heeft Bowflex dumbbells in de aanbieding, en niet zomaar dumbbells, dit zijn echte dumbbells voor thuis, aangezien het allemaal verstelbare dumbbells zijn.

Kettlebells

Mocht je op zoek zijn naar een mooie kettlebell, dan kan Bowflex je daar ook bij helpen, ze hebben namelijk een verstelbare kettlebell ontwikkeld zodat je niet een kettlbell van ieder gewicht hoeft te hebben.

Crosstrainers

Mocht je liever met cardio bezig zijn, dan heeft Bowflex zeker ook genoeg keus. Zo hebben ze crosstrainers die je conditie echt zullen uitdagen. Dit zul je merken als je er op staat.

Loopbanden

Mocht je nou op zoek zijn naar een uitgebreide loopband, dan kun je prima bij Bowflex uit de voeten. Ze hebben namelijk ook zeer uitgebreide loopbanden met touchscreen en alles.

Spinbikes

Ben je een fietser en zit je liever op de spinbike? Bowflex heeft verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Mooie modellen met uitgebreide trainingsfuncties.

Max trainers

Mocht jij jezelf nou echt conditioneel willen uitdagen, dan heeft Bowflex (overigens als enige) Max trainers. Dit zijn eigenlijk een soort crosstrainers waarop je vrij rechtstaat en hierdoor echt flink aan de bak moet. Deze HiiT trainers zijn echte killers en zullen je dan ook gegarandeerd uitdagen!

Uiterlijk

Als we kijken naar het uiterlijk van de bowflex apparatuur dan zal je gelijk opvallen dat deze met de kleuren zwart en rood is gemaakt. De apparaten zien er professioneel uit en overigens ook erg sterk.

De apparaten hebben en gewichten van het merk hebben allemaal een beetje een ronde afwerking waardoor het heel smooth lijkt.

Prijs

De prijs van de Bowflex producten zit een beetje tussen het high end en midden segment in. Het zijn producten waar je over het algemeen wel wat meer voor betaald, maar van één ding kun je wel op aan en dat is de kwaliteit van de producten.

Dus als je beetje wilt investeren in goed trainingsmateriaal, dan zijn de producten van Bowflex een zeer mooie optie!

Garantie

Wat betreft de garantie kun je bij de meeste apparaten en gewichten rekenen op een 2-3 jaar garantie. Maar check dit altijd even per product in de specificaties om dit zeker te weten.

Geschiedenis van Bowflex

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je ook graag wilt weten hoe het merk is ontstaan en wanneer voor je een investering in jouw gezondheid gaat doen.

We kunnen je vertellen dat het merk Bowflex is begonnen in het jaar 1986 en heeft zich altijd gefocust op de thuissporter. Kwalitatieve producten om thuis alles mee te kunnen doen zonder dat je vast zit aan een fitness abonnement.

Als je al even goed gerekend hebt, betekend dat dus dat het merk dus al meer dan 35 jaar kwalitatieve producten produceert. Dat is niet niks!

Het is ondertussen dan ook een wereldwijd merk dat je bijna overal wel kunt bestellen. Verder heeft het ondertussen ook verschillende awards gewonnen en kunnen we dus wel zeggen dat het een kwalitatief fitnessmerk is waar je van op aan kunt.