Toont alle 4 resultaten

Tunturi roeitrainers kopen

Ben jij aan het zoeken naar een roeitrainer en is jouw oog gevallen op de roeitrainers van het merk Tunturi? Je wilt graag weten welke Tunturi roeitrainers er allemaal zijn en je wilt ze met elkaar vergelijken.

Je bent helemaal op de juiste plek, want op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van alle Tunturi roeitrainers die je in Nederland en België kunt krijgen. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken en kiezen welke het beste bij jou past.

Ook hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking voor je gemaakt van alle webshops die het model verkopen zodat jij jouw Tunturi roeitrainer voor de beste prijs koopt en niet teveel betaald. Zou zonde zijn toch?

Kenmerken

Als we kijken naar de Tunturi roeitrainers dan zal je gelijk opvallen dat het er aardig wat zijn en dat deze zijn gemaakt in de kleuren zwart met grijs en groene accenten.

Verder valt op bij de Tunturi het aantal programma’s vrij hoog ligt. Zo ook bij de Tunturi roeitrainers is dit het geval en daarom hoef je bij een Tunturi roeitrainer er dus niet over in te zitten dat je te weinig trainingsmogelijkheden hebt.

Het zijn verder vrij strakke overzichtelijke roeitrainers die alles hebben wat je nodig hebt.

Soorten

Nu heeft Tunturi dus een vrij groot assortiment aan roeitrainers en kunnen we dit assortiment nog weer opdelen in verschillende soorten roeitrainers. Zo heeft Tunturi waterroeiers, roeitrainers met magneet weerstand, maar ook met luchtweerstand.

Waterroeiers

De eerste soort die ze hebben zijn de waterroeiers. Deze cardio apparaten hebben een tank met water en daarin een soort padel die voor de weerstand zorgt als je roeit.

De Tunturi roeitrainers met water weerstand hebben een tank die op zijn zij ligt en bij de meeste modellen aan de voorkant van de roeitrainer ligt.

Magneetweerstand roeitrainers

Ook heeft het merk roeitrainers met magneetweerstand. Dit zijn hele stille roeitrainers waarbij je enkel het roeien hoort en ademen als je geen muziek luistert tijdens je training.

De Tunturi roeitrainers met magnetische weerstand zijn net afgewerkt en hebben een duidelijk console waarop je alle trainingsdata kunt aflezen.

Roeitrainers met luchtweerstand

Mocht je nou op zoek zijn naar een roeitrainer met luchtweerstand, dan heeft Tunturi ook daar een aantal modellen voor geproduceerd.

Mooie roeitrainers met een natuurlijk luchtweerstand zijn een mooie keuze om thuis flink mee aan de slag te gaan.

Inklapbare roeitrainers

Mocht je thuis nou niet zoveel ruimte hebben dan zijn inklapbare of opklapbare roeitrainers een mooie optie. Gelukkig heeft Tunturi hier ook weer verschillende modellen van om uit te kiezen.

De prijs

Als we kijken naar de prijs van een Tunturi roeitrainer, dan zal je opvallen dat deze in iedere prijsklasse verkrijgbaar is, maar als we kijken naar wat je ervoor krijgt, dan lijkt het erop dat het een eerlijke prijs is die ze ervoor vragen als je deze vergelijkt met andere merken roeitrainers.

Kijk dus voor jezelf even goed wat jouw budget is en welke prijsklasse en functionaliteiten je daarvoor terug kunt krijgen.

Het merk Tunturi

Mocht je nou benieuwd zijn wat Tunturi nou voor een merk is, dan kunnen we je vertellen dat deze al meer dan 100 jaar bestaat en al deze tijd bezig is geweest met fietsen en fitnessapparatuur.

Een aantal jaar geleden is het merk zich volledig gaan richten op de fitnessapparatuur en daarmee echt een specialist geworden. Het is van origine een Fins merk, maar ondertussen al niet meer weg te denken in Nederland en België. Ze leveren dan ook al jarenlang internationaal.

Wanneer kiezen voor een Tunturi roeitrainer

Nu wil jij natuurlijk weten of een Tunturi roeitrainer nou geschikt is voor jou en daarop kunnen wij zeggen dat Tunturi voor iedereen wel een roeitrainer heeft die geschikt is.

Ze hebben roeitrainers in verschillende prijsklassen en daarnaast ook nog eens verschillende soorten. Er zal dus vast en zeker iets voor je bij zitten!