Toont alle 2 resultaten

Opvouwbare Trainingsmat Muscle Power

 49.00
Een extra dikke trainingsmat die je kunt inklappen. ✓ Gratis verzending thuisatleet-muscle-power-dealer

Yogamat Blauw Muscle Power

 34.27
Een blauwe yogamat van foam gemaakt. Extra dik voor comfort.  
Om comfortabel grondoefeningen te kunnen doen kun je gebruik maken van yogamatten. Deze bestaan in verschillende kleuren en worden gemaakt van zacht materiaal wat zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik. Zoek je een mat waar je balansoefeningen op kunt doen? Dan is een wat dunnere mat het meest geschikt voor jou. Voor liggende oefeningen op de grond is een dikkere mat de beste keus.

Wat is een yogamat?

Yogamatten worden gemaakt van kunststof PVC foam. Door het zachte foam materiaal bieden ze comfort tijdens het uitvoeren van oefeningen op de grond. De matten zijn eenvoudig om op te rollen, mee te nemen en weer op te bergen. Doordat de mat gemaakt is van kunststof, is het makkelijk om de mat schoon te maken na een training. Met een vochtig doekje en zeep veeg je het zweet snel van de mat en maak je de mat schoon. De afmetingen van deze matten zijn over het algemeen 190 x 60 x 1,5 cm, hierdoor zijn ze geschikt voor iedere lengte.

Waar wordt een yogamat voor gebruikt?

Yogamatten worden vooral gebruikt bij het beoefenen van yoga. Maar je kunt de matten voor nog veel meer sportieve doeleinden gebruiken. De matten zijn namelijk ook uitermate geschikt voor het doen van allerlei buikspieroefeningen. Wil je de vermoeide spieren stretchen na een work-out? Ook daarvoor zijn deze matten zeer geschikt.

Waarom jij een yogamat moet hebben

Doe je actief aan yoga? Dan is een goede en comfortabele yoga mat onmisbaar. Een mat biedt je het comfort waardoor je de oefeningen veel beter kunt uitvoeren en langer kunt volhouden. Voor mensen die niet aan yoga doen maar wel aan andere groepslessen is een eigen mat ook heel handig. Wil je nooit meer pijnlijke plekken na het doen van grondoefeningen zoals een buikspiertraining? Deze matten beschermen je en bieden je het comfort wat je nodig hebt tijdens een zware work-out.