Je vraagt je misschien af waar staat Thuis Atleet voor, wat willen zij bereiken en wie zitten er eigenlijk achter deze vergelijkingswinkel / blog? Begrijpelijke vragen op het moment dat je een blog leest over gezondheid of een product wilt kopen. Daarom lees je hier alle antwoorden op deze vragen.

Waar staat Thuis Atleet voor

Thuis Atleet staat voor vijf dingen:

  1. Iedereen kan fit en gezond zijn.
  2. Goede voeding is belangrijk voor zowel de fitheid als gezondheid.
  3. Krachttraining is een enorm goede basis voor zowel de sporter op ieder niveau als in het dagelijks leven.
  4. Dit alles kan geheel in eigen huis, zonder een duur sportschool abonnement waar je nauwelijks gebruik van maakt in jouw eigen vertrouwde omgeving.
  5. Je kunt beter goed materiaal kopen voor op de lange termijn dan spullen die na een paar keer gebruiken uit elkaar vallen.

Door kwalitatieve fitnessproducten voor thuis aan te bieden, met daarbij aanvullende blogs over gezondheid en de producten zelf hopen wij jou genoeg handvatten te geven om thuis aan de slag te gaan. Zo hoef jij nooit meer rond te lopen in de sportschool zonder enkel idee wat je moet doen en of je het wel goed doet. Je kunt het heerlijk thuis oefenen in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Wat wij willen bereiken

Wij willen jou handvatten geven om thuis flink aan de slag te gaan op zowel sport- als gezondheidsgebied. Wij willen jou graag helpen inspiratie op te doen voor nieuwe oefeningen, je helpen met de keuzes welke apparatuur je in huis moet halen en jouw kennis wat betreft gezondheid te verbreden.

Zo hopen wij dat jij straks geheel vanuit jouw eigen huis topfit bent met een sterk en gezond lichaam die jouw sportactiviteiten en dagelijkse bezigheden aankunnen.

Een atleet in eigen huis.

De gezichten achter Thuis Atleet


lydia-thuisatleet

Voeding is het medicijn voor de meeste kwaaltjes van het lichaam.

— Lydia Louter

Deelt graag haar passie voor sport, voeding en gezondheid. Begonnen met crossfit als krachtsport en nu fanatiek thuis krachttraining aan het doen en af en toe nog stiekem in de sportschool te vinden. Overtuigd van het feit dat voeding het eerste medicijn is voor de meeste kwaaltjes. Goede voeding = een gezond lichaam. Leuk weetje over Lydia: ze is een enorme dierenliefhebber en in de winter loopt ze graag rond in haar onesie.
Sporten: Taekwondo / krachttraining

Toegepast psycholoogmatthijs-thuisatleet

Krachttraining zorgt ervoor dat jij de belasting van sporten en het dagelijks leven aan kunt.

— Matthijs Boon

Deelt graag zijn passie voor sport, fitness, voeding en gezondheid. Vanuit zijn knie revalidatie in aanraking gekomen met krachttraining en is ervan overtuigd dat krachttraining een basis is voor iedere sporter, maar ook voor in het dagelijks leven. Leuk weetje over Matthijs: Loopt het liefst op zijn badslippers.
Sporten: Taekwondo / krachttraining

Toegepast psycholoog / Taekwondo trainer