Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Flow Fitness Perform B5s Hometrainer

 1999.00
De Flow Fitness Perform B5s Hometrainer is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Het merk Flow Fitness

Ben jij al een tijdje aan het kijken naar een mooi fitnessapparaat voor thuis en is jouw zoektocht uitgekomen bij het Nederlandse merk Flow Fitness? Je bent benieuwd naar wat Flow Fitness voor een merk is en wat zij allemaal voor een fitness spullen hebben.

Dat is mooi, want dan ben je hier helemaal op de juiste plek. We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van alle Flow Fitness producten die verkrijgbaar zijn in Nederland en België en hebben daarnaast ook per product een prijsvergelijking gemaakt met de verschillende webshops die dit merk verkopen. Zo koop jij jouw Flow Fitness producten dus ook echt voor de beste prijs!

flow-fitness-logo

Soorten Flow Fitness producten

Nu zijn er verschillende apparaten waar je uit kunt kiezen, maar is Flow Fitness voornamelijk een fitnessmerk dat zich richt op de cardio apparaten. Echter hebben ze ook nog een enkel krachtapparaat en wat andere fitness artikelen.

Hometrainers

Het eerste soort product dat Flow Fitness heeft zijn de hometrainers. De hometrainers van flow fitness zijn van goede kwaliteit, eenvoudig te gebruiken en verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen. Kenmerkend aan de Flow Fitness hometrainers is dat ze allemaal een krom stuur hebben.

Crosstrainers

Ook hebben ze crosstrainers waar je uit kunt kiezen. Deze flow fitness crosstrainers zijn elk weer in eigen prijsklassen en specificaties. Er zijn momenteel een aantal modellen met een maximaal gewicht van 140 kg en een model dat net wat zwaarder aankan.

Loopbanden

Dan hebben ze loopbanden om uit te kiezen. Hierbij heb je keuze uit inklapbare loopbanden en wandelbanden. Leuke is dat je bij het duurste model van flow fitness allemaal led lampjes hebt bij het loopvlak. Ziet er erg mooi uit!

Roeitrainers

Flow fitness heeft ook roeitrainers om uit te kiezen. Mooi ontwerp dat overeen komt met de andere soorten apparaten van het merk.

Spinningfietsen

Als laatste cardio apparaat van Flow Fitness zijn er nog de spinningfietsen waar je voor kunt gaan. Professioneel ogende apparaten om echt helemaal op leeg te gaan.

Andere fitnessartikelen

Dan heeft Flow Fitness nog enkele andere artikelen om te gebruiken. Denk hierbij aan personenweegschalen, hartslagmeters, fitnessbankje en zelfs een fitnesstrampoline.

Uiterlijk

Als we kijken naar het uiterlijk van de Flow Fitness artikelen dan zal je gelijk opvallen dat het professioneel ogende apparaten zijn met de kleuren zwart, zilver, grijs erin en kleine details met rood.

De apparaten hebben elk een beetje een rond design en zijn mooi afgewerkt op alle plekken. Kortom gewoon kwalitatieve apparaten.

Prijs

Als we kijken naar de prijzen van de Flow Fitness apparaten en spullen, dan kunnen we over het merk zeggen dat het niet het allergoedkoopste merk is, maar zeker ook niet de duurste.

Het zit een beetje in het middensegment. Echter zijn de apparaten wel echt van kwaliteit en snap je als je de apparaten ziet ook gelijk waarom de apparaten net wat duurder zijn dan het goedkoopste spul dat op de markt is.

Garantie

Wat betreft garantie kunnen we je zeggen dat de meeste apparaten en spullen een garantie van 2 jaar of meer hebben. Je kunt er dus vanop aan dat Flow Fitness voor zijn spullen instaat en dat je niet tegen fabrieksfouten oploopt. En mocht dit nou wel het geval zijn, dan wordt dit netjes opgelost.

Geschiedenis van Flow Fitness

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je benieuwd ben naar wat Flow Fitness eigenlijk voor een merk is en waar die vandaan komt. Nu is het een merk dat zeer dichtbij zit aangezien het een merk is van Nederlandse bodem.

Het merk is in het jaar 2000 begonnen en je kunt dus wel zeggen dat Flow Fitness dus al jaren meedoet in de fitnessbranche. Meer dan 20 jaar ervaring in het vak en het door ontwikkelen van zijn apparatuur.

Dit betekend dat de babyziektes van de apparaten dus allang opgelost zijn en je weet dat de apparatuur doet wat die moet doen.

Flow Fitness is ondertussen ook in andere landen verkrijgbaar zoals litouwen, Verenigd koningkrijk, Polen, Denemarken en nog een aantal andere. Dit maakt het dan ook een internationaal merk.

Wat nog leuk is om te benoemen is dat het in 2022 een nieuwe huisstijl heeft gekregen. Wat vind jij van de huisstijl?