Toont alle 7 resultaten

Flow Fitness Perform B5s Hometrainer

 1999.00
De Flow Fitness Perform B5s Hometrainer is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Flow Fitness hometrainers kopen

Ben jij op zoek naar een mooie hometrainer om thuis lekker mee in beweging te blijven? In jouw zoektocht zijn de Flow Fitness hometrainers je opgevallen en wil je graag meer weten over de modellen van het merk.

We hebben op deze pagina dan ook een mooi overzicht gemaakt van alle Flow Fitness hometrainers zodat je ze allemaal bij elkaar ziet en je ze met elkaar kunt vergelijken.

We hebben ook per product een prijsvergelijking gemaakt met de webshops die het model verkopen in Nederland of België. Zo koop jij jouw Flow Fitness hometrainer altijd voor de beste prijs.

Kenmerken van de Flow Fitness hometrainers

Als we kijken naar de Flow Fitness hometrainers dan kunnen we gelijk al vertellen dat je een hoop keuze hebt. Ze zijn gemaakt in de kleuren grijs, zwart met rode of blauwe accenten.

Alle hometrainers van het merk zijn voorzien van een bidonhouden en hebben allemaal een kromming in het stuur. De meeste hebben een lage instap en zijn zwaar belastbaar. Namelijk van 120 kg en meer.

Verder hebben ze allemaal een magneetrem weerstandsysteem en hebben ze elk hun eigen aantal trainingsmogelijkheden. Ook is bij alle hometrainer van Flow Fitness mogelijk het zadel te verstellen op jouw eigen lengte.

Prijsklasse

Als we kijken naar de prijs van de Flow Fitness hometrainers dan is er in bijna alle prijsklassen een model beschikbaar. Van betaalbaar met de belangrijkste functies tot zeer professionele hometrainers met talloze functies en trainingsmogelijkheden.

De prijs komt over het algemeen redelijk overeen met de andere merken. Wel hebben ze niet geen hometrainer in echt het aller goedkoopste segment.

De reden hiervoor is waarschijnlijk omdat ze liever voor kwaliteit gaan met hun cardio apparaten.

Soorten

Als we kijken naar de verschillende soorten hometrainers die ze aanbieden dan zijn het vooral hometrainers met een lage instap. Deze zijn dan ook ideaal voor mensen met een blessure of als je wat minder mobiel bent.

De hometrainers van Flow Fitness zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en daarmee zijn ze ook heel duurzaam. Ze hebben veel verschillende modellen en vormen maar deze zijn allemaal speciaal ontworpen om jou zo lang mogelijk fit te houden.

Het merk Flow Fitness

Het Nederlandse Fitnessmerk Flow Fitness is een merk dat al jaren fitnessapparatuur maakt en al deze tijd kwaliteit hebben geleverd. De apparaten zijn zowel in binnen- als buitenland verkrijgbaar en daarmee is het dan ook een internationaal merk.

Flow Fitness heeft een goede service en garantievoorwaarden, dus je kunt ook echt van het merk op aan. Het merk bestaat dan ook al meer dan 20 jaar.

Wanneer kiezen voor een Flow Fitness hometrainer?

Nu wil jij natuurlijk weten of een Flow Fitness hometrainer nou geschikt is voor jou. Je wilt weten of het een goede keuze is. Nu ligt dat heel erg aan jouw behoefte bij een hometrainer.

Er zijn veel modellen waar je uit kunt kiezen met elk hun eigen prijs en specificaties. Maar als je je afvraagt of een Flow Fitness een goede keuze is, dan kunnen we je met een gerust hart zeggen dat de hometrainer van dit merk nooit een slechte keuze zullen zijn.

Ze doen wat ze moeten doen en als je wat meer betaald voor een wat duurder model dan heb je ook talloze trainingsmogelijkheden om uit te kiezen.