Toont alle 2 resultaten

DKN Technology Force2Go Leg Press

 3495.00
De DKN Technology Force2Go Leg Press is een echte professionele leg press machine. Voor de serieuze homegyms. ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie  

DKN Technology Force2Go Hack Squat machine

 1995.00
De DKN Technology Force2Go Hack Squat machine is een echte professionele hack squat machine. Voor de serieuze homegyms. Past die thuis in jouw homegym? ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie

Hack squat machine voor thuis kopen

Wil jij graag jouw trainingsruimte thuis inrichten met een mooie hack squat machine om lekker zwaar te kunnen trainen? Dan ben je helemaal op de juiste plek!

Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van alle hack squat machines die je in Nederland en België kunt kopen. Zo kan je ze goed met elkaar vergelijken en een keuze maken.

Ook hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt met de verschillende webshops die de modellen verkopen zodat jij jouw hack squat machine voor de beste prijs kunt kopen en niet teveel betaald.

Wat is een hack squat machine en waar gebruik je hem voor?

Een hack squat machine is een fitnessapparaat voor krachttraining dat je helpt kracht op te bouwen in je bilspieren en hamstrings. Het wordt ook wel eens een “hack squat machine” of “squat machine” genoemd, maar ze zijn hetzelfde.

Je gebruikt het om je quads, hamstrings en bilspieren te trainen door bij de knie te buigen. Het helpt je kracht op te bouwen in deze spieren door ze weerstand te geven als je ze weer omhoog duwt.

Tips waarop letten bij het kopen

Als u op zoek bent naar een squatmachine, zijn er enkele dingen die u in gedachten moet houden. Dit kan je helpen de juiste beslissing te nemen en het beste product voor jouw behoeften te krijgen.

Kussens voor de schouders

Het eerste waar je naar moet kijken is of er kussens voor je schouders bij zitten. Wanneer u squats uitvoert, komt het gewicht namelijk op deze lichaamsdelen terecht, waardoor ze vatbaar zijn voor blessures als er geen kussens aanwezig zijn. Als u dergelijke blessures wilt voorkomen, zorg er dan voor dat jouw hack squat machine kussens voor de schouders heeft.

Afmetingen

Een ander belangrijk ding om naar te kijken is hoe groot of klein de squat machine zal zijn in termen van zijn afmetingen. Dit hangt af van hoeveel ruimte je thuis hebt en of het gemakkelijk in de ruimte past zonder te veel ruimte in te nemen. Zorg ervoor dat alle onderdelen zonder problemen in elkaar passen voordat je iets koopt, zodat je later geen problemen krijgt.

Belastbaar gewicht

Ook is het natuurlijk altijd goed om te kijken naar het belastbare gewicht. Bedenk even wat jij ongeveer wegdrukt en houdt hier natuurlijk een marge in over om in door te groeien. Zodat jij jouw krachttraining steeds zwaarder kunt maken.

Veiligheidshendel

Verder is het ook belangrijk om een veiligheidshendel op het apparaat te hebben zodat je het gewicht vast kunt zetten op het moment dat je klaar bent met je set en je even rust wilt hebben.

Zo blijft het gewicht op de hendel staan en zal je het gewicht niet van de grond hoeven te tillen.

Anti slip platform

Het anti-slip platform zorgt ervoor dat uw voeten op hun plaats blijven tijdens het uitvoeren van squats of lunges op dit krachtapparaat.