Toont alle 17 resultaten

Schwinn 800IC (voorheen IC8) Indoor Cycle – Spinningfiets – Spinbike – Zwift Compatible

 1199.00
€1.099,00
Www.fitnessking.be
€999,00
Coolblue.nl
De Schwinn 800IC Indoor Cycle is de nieuwste spinbike van Schwinn en dat merk je direct! Alles wat je in een spinbike zoekt zit in deze spinningfiets verwerkt!

Schwinn 510U Hometrainer

 499.00
De Schwinn 510U Hometrainer is een heerlijke hometrainer voor mensen die graag thuis aan hun conditie willen werken. De hometrainer voorziet in alles wat je nodig hebt; verstelbare hendels en nog veel meer!

Het fitnessmerk Schwinn

Ben jij je aan het oriënteren in het kopen van een fitnessapparaat, dan is de kans groot dat je het merk Schwinn voorbij hebt zien komen. Dit is dan ook waarschijnlijk de reden dat je hier ook bent.

Nu hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt met alle apparaten die je van het merk Schwinn kunt kopen en per product een prijsvergelijking gemaakt.

Nu heeft het merk Schwinn twee takken van sport, letterlijk haha. Namelijk de fiets tak en de fitness tak. Voor iedere tak hebben ze producten, maar omdat we bij Thuis Atleet momenteel voornamelijk gefocust zijn op het fitness gedeelte zullen we het hier hebben over de fitness tak.

Soorten Schwinn producten

Als we gaan kijken naar de verschillende soorten Schwinn producten dan bestaat de fitness tak uit hometrainer (waaronder ook de recumbent bikes), de crosstrainers, spinbikes, loopbanden en Schwinn heeft zelfs airbikes waar je voor zou kunnen kiezen.

Zoals je ziet focust Schwinn zich voornamelijk op de cardio apparaten en daar kunnen ze je dan ook goed bij helpen.

Nu kunnen de producten van Schwinn fitness worden opgedeeld in verschillende prijsklassen. Zo zijn er goedkope en zeer betaalbare modellen van de verschillende apparaten, en heb je ook de luxere, maar wel duurdere modellen. Zo proberen ze toch voor iedere wens bereikbaar te zijn en de mensen te kunnen helpen aan apparaten van goede kwaliteit.

Als we deze prijzen vergelijken met andere merken, dan zijn ze niet de allergoedkoopste op de markt, maar daar staat dan wel weer tegenover dat het een merk is die bekend staat om de kwaliteit die het levert.

App mogelijkheid

Het leuke bij Schwinn is ook dat de meeste apparaten die zij produceren allemaal een app mogelijkheid hebben om het leuker, uitdagender of informatiever te maken. Je kunt de apps gebruiken om bijvoorbeeld een route te fietsen, om je trainingsmogelijkheden uit te breiden of om inzicht te krijgen in jouw prestaties. 

Uiterlijk 

Wat betreft het uiterlijk van de Schwinn apparatuur is het zo dat ze eruit zien als professionele fitnessapparaten. Ze hebben een strak uiterlijk met over het algemeen genomen de kleuren zwart, grijs en rode accenten

Geschiedenis van Schwinn

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de geschiedenis van het bedrijf en hoe het merk tot stand is gekomen. Je wilt tenslotte wel weten van welk merk je een apparaat koopt.

Lang lang geleden in 1895 is de Duitse ingenieur Ignaz Schwinn zijn bedrijf begonnen om de destijds grote technologische ontwikkeling op het gebied van vervoer na te streven, de fiets.

Des tijds was hij alleen maar bezig om de beste fietsen te ontwerpen en te maken zodat de mensen hier gebruik van konden maken om zichzelf gemakkelijk konden vervoeren. Hierbij kreeg hij hulp van Adolph Fredrick William Arnold op het financiële vlak.

Nu waren er destijds veel fietsfabrikanten, maar hebben atleten de beste resultaten behaald met de Schwinn fietsen.

Toen de fietstechnologie naar binnen verplaatste, is Schwinn zich ook gaan focussen op de indoor bikes en zo zijn ze bij de tegenwoordig niet meer weg te denken hometrainers gekomen. Op deze manier zijn ze de cardio apparaten markt ingerold en hebben ze uiteindelijk het assortiment uitgebreid met de andere soorten apparaten die we eerder hebben besproken.

Conclusie

Je kan dus wel zeggen dat Schwinn één van de pioniers is in de fitnessbranche op het gebied van cardio apparaten. Het is dan ook een merk dat al heel lang mee speelt en zich al jarenlang bewijst met de kwaliteit van apparaten die ze afleveren.

Kies je er dus uiteindelijk voor om een Schwinn apparaat te kopen, dan kun je ervan op aan dat je kwaliteit in huis haalt en je lang kunt genieten van jouw aankoop!