Home > Sportproducten voor thuis > Plyo boxen > Soft plyo boxen

Toont alle 6 resultaten

Plyobox Soft Laag Muscle Power

 290.13
Lage plyobox soft small van Muscle Power is voor de beginnende springer. Kan hoger uitgebreid worden voor de gevorderde springer.  

Soft plybox Muscle Power

 249.00
Een zachte plyobox soft van het merk Muscle Power. 3 in 1. Hoe hoog spring jij? ✓ Gratis verzending ✓ Dit is een hardloper, dus wees er snel bij.    

4-delige soft plyobox

 129.00
4-delig soft plyobox om jouw sprongkracht en explosiviteit te verbeteren. ✓ Gratis verzending  thuisatleet-muscle-power-dealer

Kinder Soft Plyoladder

 64.95
Gezellig samen met de kids sporten? Dit doe je met de Kinder Soft Plyobox van Muscle Power! ✓ Gratis verzending thuisatleet-muscle-power-dealer

Ben jij op zoek naar een soft plyo box? Een plyo box waar je veilig mee kunt trainen om jouw explosiviteit, snelheid en startsnelheid kunt trainen? Je bent bij Thuis Atleet aan het goede adres. Ons assortiment bestaat uit soft plyo boxen in verschillende formaten, zodat je als kind, volwassenen, beginner, gevorderden en zelfs proffesional aan de slag kunt met de zachte plyo boxen die zijn gemaakt met een zachte foamlaag. Je kunt bij ons kiezen uit soft plyo boxen die worden verkocht als gehele set, lage boxen, hoge boxen en zelfs plyo trappetjes. 

Voordelen van soft plyo boxen

De soft plyo box wordt steeds populairder en dat is ook niet gek. Het brengt namelijk aardig wat voordelen met zich mee. Zo hebben deze boxen een foamlaag waardoor, je zal kunnen trainen met een zachte landing en geheel blessure- en pijnvrij.

Foamlaag

De box is aan de binnenkant uitgerust met een stevige constructie die de boxen stevig en stabiel maken. Aan de buitenkant hebben de boxen een zachte foamlaag wat ervoor zorgt dat je zacht kan landen en daarnaast ook minder snel blessures zal oplopen. Stevig en stabiel van binnen en zacht van buiten dus. Perfecte combi toch? 

Zachte landing

De foamlaag zorgt voor een zachte landing waardoor je minder last van de impact zal hebben op het moment dat je op de box springt. Naast de minder grote impact zorgt dit ook weer voor een extra training impuls. Je zult namelijk je evenwicht wel moeten houden op de net wat zachtere buitenlaag. 

Blessurevrij trainen

Misschien wel het belangrijkste voordeel van de soft plyo box is dat de kans op blessures een stuk minder groot is. De zacht foamlaag berschermd je tegen schaafwonden die je kunt oplopen op het moment dat je net verkeerd of mis springt. Ook is de kans minder groot dat je je handen openhaalt op het moment dat je wilt gaan springen en je armen voor zwaait om extra hoog te springen, maar dan met je handen de box raakt. Het zijn allemaal doemscenario’s die wel voor kunnen komen, maar gelukkig zo wel opgelost zijn.

Hulp bij jouw plyometrische training