Toont alle 2 resultaten

Bowflex spinningfiets kopen

Ben jij een echte fietser en wil je graag ook thuis kunnen trainen op de fiets? Dan is een spinningfiets een mooie oplossing als je serieus wilt trainen.

Je bent dan ook helemaal op de juiste plek aangezien je op deze pagina alle Bowflex spinbikes in één overzicht vindt. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken met onze vergelijkingstool.

Verder hebben we per product op de product pagina’s een prijsvergelijking gemaakt zodat je jouw Bowflex spinbike altijd voor de beste prijs in huis haalt.

Kenmerken

Als we naar de Bowflex spinbikes dan valt gelijk op dat het dat ze allemaal een beeldscherm hebben met alle trainingsdata erop en eventueel zelfs om een route op te fietsen met apps zoals Zwift of hun eigen app JRNY.

Verder zien ze er professioneel uit en is één zelfs heel luxe met een systeem die de fiets in bochten ook een beetje laat meebewegen. Echt uber de luxe dus!

Soorten

Nu kun je kiezen uit een spinbike met het vliegwiel voor of een model met het vliegwiel achter. Verder zit er wel verschil ook in prijs en functionaliteiten. Sommige hebben zelfs kleine dumbbells erbij zitten zodat je deze ook nog kunt gebruiken voor speciale spintrainingen.

Je hebt Bowflex spinbikes met een SPS duo pedaal, maar ook met Toe-clips en kunt dus zelf kiezen op wat voor manier je de trappers wilt hebben.

Het merk Bowflex

Het merk achter deze spinbikes is dus Bowflex en dit is een merk dat al meer dan 35 jaar bezig is in de fitnesswereld. Het maakt al deze tijd al fitnessapparaten zoals cardio apparaten en andere fitnessartikelen.

Het merk is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijde speler die zich al talloze keren heeft bewezen met zijn producten. Het is een innovatief merk dat altijd opzoek is naar verbetering.

Wanneer kiezen voor een Bowflex spinbike?

Maar wanneer moet jij nou kiezen voor een Bowflex spinbike? Ja dat is eigenlijk als jij het niet erg vind om wat extra’s te investeren in een goede spinningfiets die het ook echt doet en leuke extra functies heeft.

Als je de ruimte hebt dan zijn het echt mooie spinbikes van hoge kwaliteit. We kunnen je dan ook verzekeren van jarenlang plezier van een Bowflex spinningfiets. Dus..

Welke kies jij?