Toont alle 8 resultaten

Matrix hometrainer kopen

Ben jij op zoek naar een mooie uber de luxe hometrainer met alle toeters en bellen die je maar kan verzinnen? De hometrainers van Matrix zijn echt hometrainers van de hoogste kwaliteit.

De hometrainers zien er niet alleen professioneel uit, ze worden ook professioneel gebruikt in luxe sportscholen en in de homegyms van de rijken.

Op deze pagina hebben we dan ook een overzicht gemaakt van alle Matrix hometrainers die er in Nederland en België te krijgen zijn. Verder hebben we op de product pagina’s een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops waar je de jouwe kunt bestellen. Zo koop je jouw matrix hometrainer voor de beste prijs!

Kenmerken van de matrix hometrainers

Als we naar de Matrix hometrainers kijken dan calt gelijk op dat deze is gemaakt in de kleuren grijs, zwart met witte letters. Ook lijken ze allemaal sterk op elkaar en hebben ze verder een ander console met de verschillende trainingsmogelijkheden.

Bij alle hometrainers van Matrix is het zadel / stoel verstelbaar en zijn er hartslagmeters aanwezig. Ook is het stuur verstelbaar. De hometrainers zijn allemaal hoog belastbaar en als je goed hebt gekeken zie je dat ze allemaal een lage instap hebben.

Prijsklasse

Als we het over de prijs hebben dan kunnen we je verklappen dat dit echt high end hometrainers zijn in het hoogste segment. Het zijn zeer kwalitatieve hometrainers maar hier betaal je dan ook wel fix voor.

Het merk is wereldwijd zeer bekend en is in veel professionele settingen te vinden. Je moet dan ook een flink budget hebben als je voor de Matrix hometrainer wilt gaan.

Maar van één ding kun je in ieder geval wel op aan en dat is de kwaliteit! Die is dan ook uitmuntend!

Soorten

Matrix heeft zowel een “normale” hometrainer als een recumbent bike waar je uit kunt kiezen. Per soort kun je kiezen uit verschillende consoles die elk andere specificaties hebben. Hierbij zijn het vooral de trainingsmogelijkheden die bij een duurder console worden uitgebreid.

Verder zijn alle modellen hometrainers met een lage instap en kun je er dus zeer gemakkelijk op als je geblesseerd of minder valide bent.

Het merk Matrix

Het merk Matrix is een merk dat sinds 2001 de beste kwaliteit levert en wereldwijd zijn fitnessapparatuur levert. De apparatuur heeft zich al talloze keren bewezen dus je kunt ervan op aan dat deze apparaten van topkwaliteit zijn.

Het is dan ook een merk dat zijn cardio apparaten goed doorontwikkeld, maar daar hangt dan wel ook een prijskaartje aan zoals we eerder hebben benoemd.

Wanneer kiezen voor een matrix hometrainer

Nu vraag jij je natuurlijk af of Matrix hometrainer geschikt is voor jou. En daarop kunnen we je vertellen dat als jij iemand bent die echt het beste van het beste wilt en je bent niet te bescheiden om daar ook geld voor neer te leggen, dan is Matrix wel het merk dat voor jou geschikt is en dat de hometrainers van het merk een zeer mooie aanvulling zijn voor een uitermate luxe trainingsruimte thuis.