Toont alle 10 resultaten

VirtuFit Row 450 Roeitrainer

 349.00
Virtufit row 450 roeitrainer nodig om je conditie op pijl te krijgen of om gewoon veel calorieën te verbranden? Dit apparaat is er uitermate geschikt voor! Een echte conditie- / calorieverbrandmachine. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit Row 1.0 Roeitrainer

 198.95
De VirtuFit row 1.0 roeitrainer is een roeiapparaat die betaalbaar is met de belangrijkste functies. ✓  Gratis verzending ✓  3 jaar garantie

Ben je op zoek naar een VirtuFit roeitrainer? Hier vind je alle roeitrainers van VirtuFit bij elkaar. Meer en meer mensen ontdekken de vele voordelen die het trainen op roeimachines kunnen bieden. Zeker als je werkt met Virtufit roeitrainers gebruik jij je gehele lichaam en train je aan een sterk hart. Je verbrandt bovendien veel calorieën en mits je uiteraard de roeibeweging goed uitvoert is de kans op blessures erg klein. Fitnessmerk Virtufit biedt alleen de beste roeimachines, en dat voor elke portemonnee. De roeitrainers van VirtuFit zijn dan ook een erg gewild cardio apparaat.

Prijsklassen

De roeitrainers van Virtufit heb je in verschillende prijsklassen. De Ultimate Pro 2i geldt als de duurste uitvoering. Aan de andere kant is de Row 1.0 de goedkoopste die in het lage segment valt. Verder vallen er hiertussen ook nog VirtuFit roeitrainers die allemaal een eigen prijs hebben.En zo is er een roeitrainer voor iedereen beschikbaar en kun je ook thuis met jouw eigen fitness apparatuur aan de slag!

Soorten Virtufit roeitrainers

Als we de goedkoopste versie en de duurste roeitrainers naast elkaar leggen, dan biedt Virtufit in beide gevallen gewoon de beste kwaliteit. Opvallend aan de Ultimate Pro 2i Ergometer roeitrainer weegt 50 kilo. Dit omdat Virtufit alleen gebruik maakt van de beste materialen. Opvallend is dat er meer staal gebruikt wordt in vergelijking met andere roeitrainers. Kenmerkend aan de roeitrainers is de lange levensduur die de machines hebben. Op de duurste versie krijg je op het frame zelfs levenslange garantie. Omdat er wielen onder de machine geplaatst zijn, is verplaatsen gemakkelijk en kun je dus overal trainen. Ook de Row 1.0, de goedkoopste versie, is ondanks de lage prijs rijk uitgerust. De zitting is ergonomisch, de voetpedalen beschikken over antislip en de voetriemen kun je prima verstellen. Op de Row 1.0 werk je effectief aan conditie en spierkracht. Grootste verschil tussen de beschikbare roeitrainers is de wijze waarop weerstand gecreëerd wordt. Het kan gaan om lucht-, water- en magnetische weerstand.

Luchtweerstand

Luchtweerstand zorgt voor een zeer realistische roeibeweging. Ongeacht welke weerstand, de roeitrainer maakt een vloeiende beweging mogelijk. Zo blijft ook de ruis beperkt. Met een luchtschuif kun je gemakkelijk tussen de in totaal tien verschillende weerstanden schakelen.

Magnetische weerstand

‘Silent Magnetic’, zo wordt deze weerstand ook al genoemd. Ook nu ben je flexibel en kun je de weerstand steeds gemakkelijk zelf instellen. Ook nu is er keuze uit tien verschillende weerstandsniveaus. Mooi aan deze weerstand is dat het zo goed als geruisloos werkt. Voor thuis is dat ideaal, want niemand van je gezin zal zich zo storen aan jouw roei activiteiten.

Waterweerstand

Waterweerstand is wat men noemt progressieve weerstand. Je kunt nu kiezen voor meer weerstand op de hogere snelheden, een opvallend verschil met andere roeitrainers. Je hebt bovendien het gevoel alsof je echt roeit. Het water in de tank klinkt zelfs als het bekende roeigeluid. Ook waterweerstand is tamelijk stil.