Toont alle 6 resultaten

Bowflex max trainer kopen

Wil jij graag een workout waar je echt een betere conditie van krijgt? Waar je uithoudingsvermogen van zal verbeteren en je echt je lichaam op de proef stelt? Bowflex heeft een speciale lijn crosstrainers die jou hierbij kunnen helpen. Namelijk de Bowflex Max Trainers.

Deze kun je thuis gebruiken en zijn vrij compacte crosstrainers. Ben jij klaar om jouw conditie naar een volgend niveau te trekken?

Wat is een max trainer?

Nu is een max trainer echt een naam apart dat Bowflex in het leven heeft geroepen om zijn crosstrainers een extra dimentie te geven.

Max trainers zijn namelijk eigenlijk crosstrainers waarbij je net in een andere stand de beweging maakt. Je staat namelijk wat rechterop dan bij een reguliere crosstrainer en de beweging met je benen is dan ook wat meer op en neer in plaats van heen en weer naar voren en achter.

Daarnaast hebben Max Trainers ook HiiT trainingsprogramma’s van 7-14 en 21 minuten lang dat je echt tot het gaatje zal laten gaan.

Kenmerken

Zoals benoemd zijn het dus eigenlijk crosstrainers waarbij je een meet op en neer waartse beweging maakt en staan de crosstrainer hierdoor wat meer rechtop. Dit zorgt er dan ook voor dat als je naar de afmetingen kijkt, het minder ruimte in beslag neemt om deze in jouw trainingsruimte te plaatsen.

Ze hebben allemaal een uitgebreid console en geven leuke geluidjes als je aan het trainen bent. Het is net alsof je aan het racen bent. Je hebt handvatten die heen en weer gaan en daarnaast ook stilstaande handvatten die je kunt vastpakken om je hartslag te meten.

Het merk Bowflex

Nu wil je natuurlijk weten wat het merk is achter deze Max trainers en dat is Bowflex. Bowflex is een merk dat zich altijd richt op innovatie en dit al meer dan 35 jaar doet. Het merk produceert al deze jaren al fitnessapparaten zoals cardio apparaten en andere fitnessartikelen.

Ondertussen is het merk wereldwijd bekend en doen ze het nog steeds erg goed binnen de fitnesswereld. Je kan dus echt van het merk op aan.

Wanneer kiezen voor een Bowflex Max Trainer?

Nu wil je natuurlijk weten of een Bowflex Max Trainer geschikt is voor jou. Daarop zullen we je zeggen dat als jij op zoek bent naar een conditionele uitdaging waarbij je jouw benen echt op de proef wilt stellen, dan moet jij een Bowflex Max Trainer hebben.

Je moet over het algemeen wel wat meer investeren dan bij een reguliere crosstrainer, maar deze staan dan ook niet zo rechtop en kun je ook niet zo goed HiiT training op doen als bij de Max trainers van Bowflex.