Toont alle 4 resultaten

Schwinn 510U Hometrainer

 499.00
De Schwinn 510U Hometrainer is een heerlijke hometrainer voor mensen die graag thuis aan hun conditie willen werken. De hometrainer voorziet in alles wat je nodig hebt; verstelbare hendels en nog veel meer!

Schwinn hometrainer kopen

Ben jij op zoek naar een mooie hometrainer voor thuis en is jouw oog gevallen op de Schwinn hometrainers tijdens jouw zoektocht? Daar kunnen wij ons alles bij voorstellen, want dit zijn dan ook mooie kwalitatieve hometrainers.

We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt met alle Schwinn hometrainers zodat je deze rustig met elkaar kunt vergelijken. Ook hebben we per product een prijsvergelijking gemaakt met de verschillende webshops die het model verkopen. Zo koop jij jouw Schwinn hometrainer altijd voor de beste prijs.

Kernmerken van de Schwinn hometrainers

Schwinn heeft verschillende soorten hometrainers waar je uit kunt kiezen. Hier zullen we straks nog even verder op ingaan. Maar de hometrainers kenmerken zich door het donkere uiterlijk met de kleuren zwart, donkergrijs en zilver.

Ze hebben allemaal een console waar je jouw trainingsdata op kunt aflezen. Er zijn modellen die zijn verlicht en wat goedkopere modellen die een grijs scherm hebben die niet is verlicht.

Verder zijn ze gemaakt met een stevige fundering zodat je stevig staat tijdens het trainen en hebben ze wel allemaal een hoge instap.

Prijsklasse

Dat is dan ook een mooi bruggetje naar de prijsklasse, aangezien er dus verschillende modellen zijn voor verschillende prijzen. Zo heeft Schwinn een “normale” hometrainer gemaakt die wat goedkoper is, en een wat luxere uitvoering. Dit hebben ze ook gedaan met de ligfiets / recumbent bikes zodat je een keuze kunt maken die past bij jouw budget.

Soorten

Dan komen we bij de verschillende soorten hometrainers waar je uit kunt kiezen bij het merk Schwinn. Er zijn drie verschillende soorten Schwinn hometrainers waar je uit kunt kiezen. Namelijk de reguliere hometrainers, de ligfiets (dat ook wel een recumbent bike wordt genoemd) en de airbikes van Schwinn. Nu is het echter wel zo dat de airbikes misschien niet helemaal onder de hometrainers vallen. Maar hebben we ze toch in dit overzicht meegenomen omdat niet iedereen weer hoe je deze apparaten noemt.

Reguliere hometrainers

Dan eerst even de reguliere hometrainers van Schwinn waar je uit kunt kiezen. Ze hebben momenteel 3 modellen om uit te kiezen. Namelijk de 510U, de 570U en de 130i. Elk met zijn eigen prijs en specificaties.

Recumbent bikes

Dan zijn er twee verschillende Schwinn ligfietsen / recumbent bikes, de 510R ligfiets en de 570R ligfiets. De 510R is iets goedkoper en deze heeft iets minder weerstandsniveaus en trainingsprogramma’s om uit te kiezen. Ook is de 570R net iets zwaarder waaruit je kunt opmaken dat de materialen die zijn gebruikt net wat zwaarder zijn en waarschijnlijk dus ook langer mee gaan.

Airbike

Zoals al eerder benoemd valt een airbike niet helemaal onder een hometrainer aangezien het wel echt een ander cardio apparaat is, maar willen we hem toch hier ook even voorbij laten komen voor de gene die niet weten hoe je dit apparaat noemt.

Er zijn momenteel drie verschillende soorten Schwinn airbikes. De AD8, AD6 en de AD2. Er is voor ieder budget een model beschikbaar. Wel is het natuurlijk zo dat hoe goedkoper je kiest, hoe meer je inlevert op kwaliteit en trainingsmogelijkheden.

Het merk Schwinn

Dan nog een klein stukje over het merk Schwinn zelf mocht je het merk niet kennen. Schwinn is een Duits merk dat al meer dan 100 jaar bestaat.

In eerste instantie voornamelijk gefocust op de normale fiets voor op straat, maar omdat er veel vraag was naar indoor fietsen zijn ze zich ook gaan richten op de hometrainers, en fitnessapparaten om iedereen te kunnen laten fietsen en trainen op kwalitatieve, maar toch betaalbare apparaten.

Het merk heeft zich dan ook al talloze keren en jaren bewezen en het feit dat het merk al meer dan 100 jaar bestaat zegt eigenlijk al genoeg toch?

Wanneer kiezen voor een Schwinn hometrainer?

Nu ben jij bezig met jouw zoektocht naar de juiste hometrainer en ben jij op de één of andere manier op deze pagina terecht gekomen.

Wij denken dat dit is omdat de schwinn hometrainers toch zijn opgevallen. Maar waarom zou je nou voor een Schwinn hometrainer moeten kiezen.

Je moet kiezen voor een Schwinn hometrainer als je kwaliteit wilt voor een eerlijke prijs. Het zijn niet de allergoedkoopste homertainers, maar daar krijg je dan ook wel kwaliteit voor terug. Als je dus wilt dat jouw hometrainer lang mee gaat, en daar bereid bent net iets extra’s voor te betalen. Dan zijn de Schwinn hometrainer voor jou een mooie keuze!