Home > Sportproducten voor thuis > Merken bij Thuis Atleet > Schwinn > Schwinn hometrainers > Schwinn ligfietsen / recumbent bikes

Toont alle 2 resultaten

Schwinn ligfietsen / recumbent bikes kopen

Ben jij op zoek naar een mooie ligfiets (dat ook wel een recumbent bike wordt genoemd). Je bent al een tijdje zoekende en jouw zoektocht is uitgekomen bij de Schwinn recumbent bikes.

De ligfietsen van het merk zien er mooi en professioneel uit en hebben een sterk frame om lekker op los te gaan.

We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van alle Schwinn ligfietsen / recumbent bikes. Zo heb je in één oog opslag alle ligfietsen van het merk bij elkaar.

Ook hebben we per product op de product pagina’s een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops in Nederland en België die de apparaten verkopen. Zo weet jij zeker dat je de jouwe voor de beste prijs koopt.

Kenmerken van de Schwinn ligfietsen / recumbent bikes

Als we kijken naar de Schwinn ligfietsen dan is gelijk te zien dat de het de kleuren overeen komen met de andere cardio apparaten van het merk, namelijk donkere kleuren met rode accenten.

Het mooie van de Schwinn recumbent bikes is dat deze Schwinn hometrainers een stevig frame hebben en je momenteel kunt kiezen uit verschillende modellen. Elk hebben ze een ander console en hebben ze net andere specificaties.

Deze specificaties komen natuurlijk met elk een eigen prijskaartje en je zult dus even goed moeten kijken wat jij van jouw Schwinn ligfiets verwacht en wat je daarvoor wilt betalen.

Prijsklasse

Om gelijk even op de prijs in te gaan, de prijs van de Schwinn recumbent bikes is vrij eerlijk. Het zijn niet de goedkoopste ligfietsen, maar ook zeker niet de duurste. Je betaald gewoon een eerlijke prijs voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

De prijsklasse zit dan ook in het middensegment.

Het merk Schwinn

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je wel wilt weten wat Schwinn voor een merk is. Je wilt weten van wat voor een merk je koopt.

Schwinn is een Duits merk dat tegenwoordig in talloze landen is te vinden. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en richtte zich in eerste instantie op normale fietsen.

Echter had de markt halverwege de 20e eeuw een grote vraag voor hometrainers en andere fitnessapparatuur dat je binnen kon gebruiken en daarom is Schwinn zich ook hier op gaan richten.

Waarom kiezen voor een Schwinn ligfiets / recumbent bike

Dus als je nog twijfelt of dit nou wel het merk is waar jij voor moet kiezen dan kunnen we daarop zeggen dat je niet hoeft te twijfelen.

De Schwinn recumbent bikes zijn kwalitatief en je betaald er een eerlijke prijs voor. Als je echt op zoek bent naar het allergoedkoopste, dan is Schwinn misschien niet helemaal het merk voor jou. Maar weet wel dat je van de kwaliteit op aan kunt. Wel zou je eventueel nog naar een normale Schwinn hometrainers kunnen kijken. 

Schwinn zit namelijk al meer dan 100 jaar in de fietsen en daarom zijn de apparaten ook goed doorontwikkeld.

Mocht je nog vragen hebben over de Schwinn ligfietsen, aarzel dan niet om ons even een berichtje te sturen. We helpen je graag verder!