Resultaat 1–24 van de 57 resultaten wordt getoond

Tunturi Endurance T80 Loopband met REHA Rails

 2778.00
De Tunturi Endurance T80 Loopband met REHA Rails is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Tunturi Platinum Sprinter PRO Spinningfiets

 1499.00
De Tunturi Platinum Sprinter PRO Spinningfiets is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Het fitnessmerk Tunturi

Ben jij op zoek naar een product van het merk Tunturi en wil je weten welke producten tunturi allemaal heeft?

Dat is mooi! Want op deze pagina hebben we alle producten van Tunturi die in Nederland en België te krijgen zijn voor je op een rijtje gezet. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken en kun jij degene kiezen die het beste bij jou past.

Ook hebben we op alle productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt van alle producten, zodat jij ze voor de beste prijs kunt kopen! Zo voorkom je dat je teveel betaald.

Het Finse fitnessmerk Tunturi is een toegankelijk merk voor iedere sporter en heeft een breed scala aan producten om uit te kiezen en jouw sportprestaties te verbeteren.

Bovenaan de pagina vind je de knoppen naar alle soorten Tunturi producten.

tunturi-logo

Soorten Tunturi producten

Nu heeft Tunturi door de jaren heen zijn assortiment flink uitgebreid en is het ondertussen een flink skala aan producten geworden. Zo hebben ze fitnessapparatuur zoals cardio apparaten, krachtapparaten, maar ook gewichten en andere fitness artikelen.

We zullen hieronder een lijst voor je maken met wat voor een soort producten Tunturi allemaal heeft.

Cardio apparaten

Laten we beginnen met de cardio apparatuur van Tunturi. Hier hebben ze namelijk in alle prijsklassen keuze zodat er voor iedereen wat bij zit.

Hometrainers

Natuurlijk heeft Tunturi hometrainers waar je uit kunt kiezen. Desk bikes, inklapbare hometrainers, met een lage instap, noem het maar op en ze hebben het bij Tunturi!

Crosstrainers

Natuurlijk heeft Tunturi ook crosstrainers om uit te kiezen. Ook weer veel verschillende modellen waaronder die met het vliegwel voor of achter. Licht vliegwiel en zwaar vliegwiel, Tunturi heeft het.

Loopbanden

Mocht je nou op zoek zijn naar een loopband dan heeft Tunturi gelukkig ook genoeg keuze. Tunturi loopbanden kunnen elektrisch, inklapbaar of compact zijn. Ze hebben voor ieder wat wils op loopband vlak.

Roeitrainers

Ook beschikken ze over een mooi assortiment en hiermee keuze aan roeitrainers. Goedkope, of professionele modellen, ze hebben het allemaal.

Spinningfietsen

Wil je een betaalbare spinningfiets, of gewoon één die enorm lang mee gaat? Tunturi heeft ook spinningfietsen om uit te kiezen!

Airbikes

Wil je een echte Hiit trainer en ben jij op zoek naar een airbike? Hoewel het assortiment bij Tunturi van de airbikes niet heel groot is, kan Tunturi toch zeker dat ze airbikes in hun assortiment hebben.

Krachtapparatuur

Mocht je niet zo van de cardio zijn en liever met een goed krachtapparaat aan de slag gaan? Tunturi heeft ook zeker krachtapparatuur waar je voor kunt gaan.

Krachtstation

Zo hebben ze krachtstations om gelijk in één keer klaar te zijn met een een apparaat in huis waar je meerdere oefeningen mee kunt doen! Multifunctioneel.

Fitnessbanken

Enkel een bankje nodig voor jouw krachttraining? Geen zorgen Tunturi heeft gewoon een fitnessbankjes voor een mooie prijs in het assortiment om thuis mee te trainen!

Buikspiertrainers

Staan de buikspieren bij jou op de planning en heb je een buikspiertrainer nodig? Zeker mogelijk bij Tunturi!

Fitness artikelen

Nu zijn er naar de fitnessapparatuur ook gewone fitness artikelen te vinden bij Tunturi waar je mee kunt trainen.

Fitnessmatten

Zo kun je kiezen voor een mooie fitnessmat om op te trainen. Tunturi heeft verschillende modellen waar je voor kunt gaan.

Fitnessballen

De fitnessmat combineren met een fitnessbal om jouw fitnessoefeningen mee te doen. Koop dan gelijk een fitnessbal van Tunturi erbij!

Weerstandsbanden / fitness elastieken

Ook kun je bij Tunturi kiezen voor een weerstandsband of fitnesselastiek. Ideale manier om met klein fitnessmateriaal een prima workout te doen!

Gewichten

Toch liever wat losse gewichten gebruiken voor jouw training? Tunturi heeft ook op dit vlak weer genoeg keuze om uit te kiezen!

Gewichtsvesten

Zo kun je bij Tunturi kiezen voor een gewichtsvest om jouw training zwaarder mee te maken. Op een gemakkelijke manier wordt jouw training zo zwaarder.

Halterstangen

Wil je de basis van de meeste krachtoefeningen hebben en ben jij op zoek naar een kwalitatieve of goedkope halterstang? Tunturi has got you!

Dumbbells

Mocht je nou oefeningen hebben waar je dumbbells voor nodig hebt, dan kan je die ook bestellen van het merk Tunturi.

Powerbags

Of wat meer functionele training en wil je trainen met een powerbag? Ja hoor dat kan allemaal gewoon bij Tunturi.

Overige Tunturi artikelen

Mocht je nou nog steeds niet hebben wat je nodig hebt? Dan zijn er nog een paar dingen die tunturi ook heeft voor de ontspanning.

Trilplaten

Zo heeft Tunturi trilplaten om te gebruiken. Dit zorgt voor een goede bloedcirculatie en je kunt er daarnaast ook leuke krachtoefeningen mee doen.

Massage Guns

Liever pure ontspanning? Dan kan een massage gun een oplossing zijn. Tunturi heeft hier namelijk ook een paar modellen van.

Uiterlijk van Tunturi producten

Als je naar de producten van Tunturi kijkt zal je opvallen dat de kleur groen veel terug komt in alle artikelen. Dit is dan ook de hoofdkleur van het merk en zal je steeds terug zien komen.

Verder verschilt het heel erg in welke prijsklasse je zit met hoe de apparaten zijn afgewerkt. Over het algemeen is Tunturi een heel net merk, maar je ziet wel dat hoe goedkoper je gaat, hoe minder je krijgt. Wat natuurlijk ook wel weer logisch is.

Prijs

Dit brengt ons dan ook bij het volgende punt, de prijs. En als we naar de prijzen van Tunturi kijken dan kunnen we je zeggen dat het een merk is zie zich op alle segmenten van de markt richt.

Op de mensen die thuis goedkope fitness spullen willen hebben en niet veel nodig hebben.

Mensen die wel graag wat goede kwaliteit hebben, maar niet de hoofdprijs willen betalen.

Maar ook een aantal producten die echt uiterst zijn afgewerkt en echt voor het hogere segment zijn bedoeld.

Zoals je ziet is er dus voor ieder wat wils!

Garantie

Wat betreft garantie handeld Tunturi het over het algemeen ook altijd netjes af. De garantie is per product weer anders, maar over het algemeen krijg je bij Tunturi een garantietermijn van tussen de 1 en 5 jaar op jouw product.

Maar check dit altijd even bij de productspecificaties, wat voor jouw specifieke product de garantievoorwaarden zijn.

Geschiedenis van het fitnessmerk Tunturi

Het merk Tunturi heeft een rijke geschiedenis dat al meer dan 100 jaar rijk is! Tunturi is in het jaar 1922 begonnen met het maken van fietsen in Finland. Dit ging al snel over tot bromfiets.

En nu denk je huh? Maar Tunturi is toch een fitnessmerk? Klopt! Dat is het ook geworden.

Want na de bromfietsen is Tunturi gestart met de productie van hometrainers en van het een kwam het ander. In de jaren 90 is namelijk besloten om de focus volledig te richten op de fitnessartikelen en fietsen.

Uiteindelijk is er in 2014 besloten om de fietsen ook nog weer los te trekken en is Tunturi dus sinds deze splitsing een merk dat zich 100% op de fitnesswereld richt.

Het is een toonaangevend merk dat internationaal bekend is en ondertussen in Nederland en België ook niet meer is weg te denken!

Hieronder een kort filmpje over de geschiedenis van Tunturi.

Voor wie is Tunturi een geschikt merk?

Nu zit jij natuurlijk met de drangende vraag of Tunturi nou een merk is dat is geschikt voor jou! Echt waar Tunturi is voor iedereen. De senioren, de jonge garde, de professionele sporter en de recreant. Er is voor iedereen wel een product dat je van Tunturi maar al te goed kunt gebruiken.

Kijk dus even goed door alle producten heen en vergelijk ze met elkaar. Bepaal je budget en stem hier je verwachtingen op af. 

Tunturi fitness app

Ook leuk om te weten is dat Tunturi een fitness app heeft. Het heet Tunturi routes waarop je virtuele routes kunt volgen tijdens jouw training op de Tunturi cardio apparaten. Je kunt tegen andere mensen strijden, en jezelf nog meer uitdagen. Het is wel een betaalde app, maar dit kan wel een leuke toevoeging zijn voor jouw training!