Toont alle 10 resultaten

VirtuFit Pro Elite HiiT Running Loopband

 2990.00
De VirtuFit Pro Elite Hiit Running loopband past zich op jouw snelheid aan. Er zit geen limiet aan de snelheid en daagt dus iedereen uit! Ben jij er klaar voor? ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer In nabestelling. Mocht je deze willen, stuur ons dan even een email.

VirtuFit Elite TR-900i loopband

 1699.00
De VirtuFit Elite TR-900i loopband kan zich aanpassen aan jouw lichaam, hoe gaaf! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit Elite Comfort Loopband

 1499.00
De VirtuFit Elite Comfort loopband is één van de flagschip loopbanden van het merk VirtuFit. ✓ Gratis verzending ✓ Erkend VirtuFit dealer ✓ 3 jaar garantie

VirtuFit elite tr-1000i loopband

 1499.00
Een loopband voor thuis voor de serieuze Thuis Atleten. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit Elite TR-500i Loopband

 1399.00
De VirtuFit TR-500i loopband is één van de krachtpatsers onder de loopbanden van VirtuFit. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit Dealer In nabestelling. Mocht je deze willen, stuur ons dan even een email.

VirtuFit TR-200i Loopband

 999.00
De VirtuFit TR-200i is een professionele loopband voor thuis en zelfs inklapbaar. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie! ✓ Erkend VirtuFit dealer!

VirtuFit TR-100 Loopband

 699.00
VirtuFit TR-100 Loopband is ideaal voor thuis gebruik door zijn inklap mechanisme en enorm gebruiksvriendelijk. ✓ Erkend VirtuFit dealer ✓ Gratis verzending! ✓  3 jaar garantie

VirtuFit TR-90i Loopband

 599.00
De VirtuFit TR-90i is een inklapbare loopband ideaal voor thuis. ✓ Gratis verzending! ✓ 3 jaar garantie! ✓ Erkend VirtuFit dealer!

Loopband TR-75 van VirtuFit

 449.00
Inklapbare loopband, ideaal voor thuis! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

 399.00
Weinig ruimte maar toch thuis willen trainen? Dan is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband zeker wat voor jou! ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie ✓ Erkend VirtuFit dealer  

Je wilt langere afstanden kunnen hardlopen maar liever niet naar buiten omdat je dan zo afhankelijk bent van het weer. Ook wil je liever niet naar de sportschool om tussen alle andere zwetende mensen te zwoegen. Je wilt gewoon kunnen hardlopen wanneer jij er zin in hebt zonder dat je afhankelijk bent van het weer of openingstijden. Het helemaal zelf bepalen, dat wil jij. Als jij je hier in herkent is het een overweging om zelf een loopband in huis te halen.

Je komt laat terug van werk en de sportschool is al dicht het is donker en het stormt buiten, maar je wilt toch nog jouw conditie verbeteren? Het enige wat je moet doen is jouw sportkleding aantrekken, de loopband aan doen en rennen maar op die loopband. Voel jij je al fit?

Wat kun je met een loopband

Loopbanden verschillen over het algemeen wel. De één heeft meer functies dan de ander of zijn de functies die erop zitten uitgebreider dan bij de ander. Echter komt het allemaal op hetzelfde neer, je kunt erop hardlopen. Bij functie verschillen kun je denken aan de snelheid dat je kunt hardlopen op de loopband. Of er hartslagmeting op zit, of er een hartslagmeter aangesloten kan worden en of je bijvoorbeeld de hellingshoek van de band kunt aanpassen. Als je de hellingshoek van dit cardio apparaat steiler maakt dan lijkt het net of je een heuvel oprent en maakt het jouw training dus weer net wat zwaarder. Je kunt er verder voor kiezen om als gevorderde hardloper flink op los te rennen in jouw eigen huis. Maar ook als je al wat ouder bent dan kun je toch in beweging blijven door op de loopband te lopen

Thuis hardlopen of lopen

Er zijn een aantal voordelen aan het hebben van een loopband thuis. Zo kun je voor de tv terwijl je jouw favoriete serie aan het kijken bent, aan jouw conditie en gezondheid werken. Daarnaast is het grote voordeel ook dat je het huis niet uit hoeft en niet afhankelijk bent van het weer, de sportschool of de mensen in de sportschool. Je bent helemaal zelf in controle wanneer je het doet, hoelang je de loopband gebruikt en met welke intensiteit jij dit doet. Wat wil je nog meer?

Denk bij het kopen aan:

Tijdens het uitzoeken van jouw loopband is het belangrijk om een aantal dingen mee te nemen in jouw beslissing. Zo moet je nadenken over wat jouw doel is met de loopband. Hoe hard moet de loopband kunnen, hoeveel ruimte je in huis beschikbaar hebt en of je bijvoorbeeld een hellingshoek nodig hebt. Verder kun je nog denken aan het feit of er een tablethouder op moet zitten en of hij wel of niet inklapbaar moet zijn. Zo kun je een loopband uitzoeken die helemaal naar jouw wensen is gestemd. Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan kun je altijd gratis thuis-sport advies bij ons aanvragen.