Toont alle 6 resultaten

Tunturi PowerBag – 5 kg

 97.49
De Tunturi PowerBag - 5 kg is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Tunturi Powerbag kopen

Ben jij op zoek naar een powerbag om mee te gaan trainen en al jouw oefeningen mee te doen en ben je in jouw zoektocht bij de Tunturi Powerbags uitgekomen? Je wilt graag weten welke powerbags Tunturi allemaal heeft en wilt ze met elkaar vergelijken. 

Je bent precies waar je wezen moet om dit te doen. We hebben op deze pagina namelijk een overzicht gemaakt met alle Tunturi powerbags. Zo kun jij ze eenvoudig met elkaar vergelijken en bepalen welke het beste bij jouw past. 

Verder hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops die de desbetreffende Tunturi powerbag verkopen zodat jij de jouwe voor de beste prijs kunt aanschaffen en niet teveel betaald. 

Soorten

Nu zijn er verschillende soorten Powerbags die Tunturi in zijn assortiment heeft. Om je te helpen hier een beetje doorheen te komen zullen we ze hieronder kort voor je op een rijtje zetten. 

Bulgarian bag

De eerste powerbag die ze hebben zijn de bulgarian bags. Deze kromme gewichtszakken zijn ideaal om speciale oefeningen mee te doen. Tunturi heeft ze in het assortiment en je kunt zelf kiezen uit meerdere uitvoeringen.

Sandbag

Ook kun je gaan voor een Tunturi Sandbag. Sandbags zijn eigenlijk gevulde zakken met zand erin zoals de naam eigenlijk al verklapt. Kun je ook leuke oefeningen mee verzinnen. 

Aquabag

Hoewel ze nog vrij nieuw zijn, kun je ook nog kiezen voor een Tunturi aquabag. Een aquabag / waterbag vul je deels met water om het zo extra moeilijk te maken voor je core. 

Prijs

De prijs is prima in vergelijking met andere merken dus daar hoef je je niet zorgen over te maken. 

Het merk Tunturi

Mocht je nou benieuwd zijn welk merk er achter deze powerbags zit, dan kunnen we je vertellen dat Tunturi een merk is dat al meer dan 100 jaar fitnessartikelen maakt, in Finland is begonnen en ondertussen een wereldspeler is geworden op het gebied van fitness materiaal.