Toont alle 10 resultaten

VirtuFit Elite FDR 2.4i ergometer crosstrainer

 999.00
De VirtuFit Elite FDR 2.4i ergometer crosstrainer. De ideale semiprofessionele crosstrainer voor thuis. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie  

VirtuFit CTR 3.0i Ergometer Crosstrainer

 699.00
De VirtuFit CTR 3.0i Crosstrainer is ideaal voor de thuis sporter. ✓ Gratis verzending ✓ 3 jaar garantie  

VirtuFit FDR 2.0i Crosstrainer

 399.00
De VirtuFit FDR 2.0i Ergometer Crosstrainer is de ideale crosstrainer voor thuis. Deze crosstrainer is stil in gebruik en biedt je een stabiele training. ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer

 299.00
Je conditie verbeteren en tegelijkertijd wat extra calorieën verbranden tijdens het kijken van je favoriete serie? Dit kan allemaal met de VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer. ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

VirtuFit CTR 1.1 Crosstrainer

 299.00
De VirtuFit CTR 1.1 Crosstrainer is ideaal voor de beginnende thuis sporter. ✓ Gratis verzending ✓ 2 jaar garantie

ben jij op zoek naar een VirtuFit crosstrainer? In de zoektocht naar een goed merk crosstrainer, kom je veel merken tegen. Een zeer bekend merk is VirtuFit, dat kwalitatief goede fitnessapparatuur en cardio apparatuur verkoopt tegen scherpe prijzen. Virtufit verkoopt diverse soorten crosstrainers, van minder prijzig naar prijzig en voor ieder wat wils.

Soorten virtufit crosstrainers

Ben jij niet het type dat wekelijks een bezoek brengt aan de sportschool, maar wil je toch wat meer in beweging komen en heb je thuis er de ruimte voor? Dan zijn de virtufit crosstrainers de ideale uitkomst! Lekker thuis sporten op de tijd dat jij het wil om de dagelijkse beweging te krijgen en het op apparaat zelf zit 3 jaar garantie. 

Verschillende prijsklassen

Afhankelijk van je wensen, zijn ze te koop in diverse prijsklassen. Zo behoren de VirtuFit CTR 1.1. en de 1.2i tot de laag segment klasse en eenvoudig in werking is. Dan heb je nog de midden segment klasse. Dit zijn de Virtufit CTR 2.1. Ergometer, Total Fit Ergometer en de FDR 2.1. Ergometer crosstrainers. De VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro crosstrainer behoort tot het hoger segment. Je kunt hierbij nagaan dat deze crosstrainer de meeste opties en souplesse heeft in vergelijking met zijn voorgangers in een lagere segment klasse.

Vliegwiel

Wanneer je kijkt naar de vliegwielaandrijving heb je keuze uit een voor of achteraandrijving. Zit het vliegwiel aan de voorkant, dan weet je dat de crosstrainer soepel aanvoelt en je minder belasting voelt voor de gewrichten. Zit het vliegwiel aan de achterkant, dan kun je meer opwaartse bewegingen maken en heb je dus meer variatie in het soort bewegingen dat je maakt.

Daarnaast is het zo dat hoe zwaarder de roterende massa is, dus de vliegwielaandrijving, hoe vloeiender en soepeler de crosstrainer aanvoelt. Bij de lage segment klasse crosstrainer, is de roterende massa tussen de 6 en 12 kg en is het vliegwiel aan de achterkant gepositioneerd. De midden segment klasse crosstrainer heeft een roterende massa tussen de 20 en 22 kg, waarbij de types Total Fit Ergometer en de CTR 2.1. Ergometer crosstrainers het vliegwiel achter hebben zitten. De FDR Ergometer crosstrainer heeft het vliegwiel voor. Dan heb je nog de VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro crosstrainer. Deze crosstrainer behoort tot het hoger segment en heeft een roterende massa van ongeveer 36 kg en heeft het vliegwiel voor zitten.

VirtuFit extra’s

Alle crosstrainers van Virtufit, ongeacht de prijsklasse waarin het zit, bieden de mogelijkheid om je hartslag te kunnen meten. Ook beschikken alle crosstrainers over transportwieltjes, zodat je het makkelijk in huis kunt verplaatsen. Dan hebben ze allemaal nog een tablethouder, zodat je tijdens het sporten door op de tablet een serie kunt kijken en een bidonhouder. Daarnaast hebben bijna alle crosstrainers van Virtufit, op type CTR 1.1. na, fitness apps ter beschikking. De Virtufit DFR 2.1 Ergometer crosstrainer is opklapbaar en de VirtuFit elite FDR 2.5i Semi-Pro, de duurste crosstrainer die Virtufit te koop aanbiedt, heeft zelfs ingebouwde speakers. Kortom, hoe duurder je de crosstrainer aanschaft, hoe meer mogelijkheden er op zitten en hoe soepeler het apparaat is om op te trainen.