Enig resultaat

DKN Technology Force2Go Roman Chair

 695.00
DKN Technology Force2Go Roman chair is van zeer hoge kwaliteit en echt een professioneel fitnessapparaat. ✓  Gratis verzending ✓  2 jaar garantie

Roman chair / hyperextensie bank online kopen

Ben jij op zoek naar een krachtapparaat waar jij je rug mee kan trainen? Dan heb jij een roman chair nodig! Een roman chair wordt ook wel een hyperextensie bank genoemd en is een artikel dat nog niet heel bekend is in Nederland, maar wel ideaal om je rug mee te trainen!

Op deze pagina hebben we dan ook een overzicht gemaakt van roman chairs die in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Ook hebben we op de product pagina’s een overzicht gemaakt van de webshops die deze fitnessapparaten verkopen zodat jij de jouwe voor de beste prijs kunt kopen.

Wat is een roman chair en waar gebruik je hem voor?

Voor we ingaan op de punten waar je goed op moet letten als je er een gaat kopen, is het belangrijk om wel te weten wat het voor een apparaat is en wat je ermee kunt.

Een roman chair is een apparaat dat gebruikt kan worden om je rug te trainen. En dan met name je onderrug. Naast de onderrug kun je hem gebruiken om bijvoorbeeld buikspier oefeningen te doen.

De roman chair is eigenlijk een bank met een groot kussen waar je jouw heup op neer kunt leggen en voetsteunen waar jij je voeten achter kan laten haken. Nu kun jij over de bank heen hangen en enkel jou bovenlichaam bewegen waardoor jij je onderrug of buikspieren aan het werk zal zetten en zo train je mooi jouw rug.

Waarop letten bij het kopen van een roman chair of hyper extensie bank

Nu is het dan ook tijd om te gaan kijken waar je op moet letten als je van plan ben een roman chair te gaan kopen. We zullen je een aantal punten meegeven om op te letten zodat jij een goede aankoop doet en een miskoop voorkomt!

Kussens

Aleereerst is het belangrijk om naar de kussens te kijken die erop zitten. Als je aan het trainen bent dan komt er aardig wat gewicht op de kussens en daarom is het goed om voor een roman chair te kiezen met wat dikkere kussens zodat het comfortabel traint.

Verstelbaar of niet

Nu is niet iedereen even groot en lang en is het daarom goed om te kijken naar of de roman chair die jij wilt ook verstelbaar is, zo kun je eenvoudig de bank op jouw lengte afstellen en kun je optimaal trainen.

Materiaal

Ook het materiaal is belangrijk bij het maken van een keuze. De constructie wil je het liefste gemaakt hebben van metaal en de kussens van zacht foam zodat je comfortabel kunt trainen.

Anti slip

Ook is het mooi als er onder de poten van de hyperextensie bank een ant slip laag zit. Zo verschuifd de bank niet als je aan het trainen bent en kun jij je echt richten op het trainen en niet met het op de plek blijven staan van de bank.