Enig resultaat

Bowflex kettlebells kopen

Ben je op zoek naar een handige kettlebell om mee te trainen en wil je deze het liefste van het merk Bowflex? Dat snappen wij maar al te goed en daarom hebben wij hier een overzicht gemaakt van alle Bowflex kettlebells die in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

Ook hebben we op de product pagina’s van de Bowflex kettlebells een prijsvergelijking gemaakt met de verschillende webshops die ze verkopen, zodat jij ze kunt kopen voor de beste prijs.

Kenmerken

Het kenmerkende van de Bowflex kettlebell is dat het verstelbare kettlebells zijn. Je kunt eenvoudig het gewicht aanpassen op jouw behoefte en zo hoef je dus niet een complete set van ieder gewicht te hebben, maar ben je dus in één keer klaar.

Dus hoewel je misschien wat meer betaald voor deze, heb je wel gelijk meerdere gewichten en ben je onder aan de streep minder kwijt als je een complete set wilt hebben.

Het merk Bowflex

Het merk Bowflex is een merk dat zich al meer dan 35 jaar richt op het produceren van kwalitatieve fitnessartikelen om thuis te gebruiken. Dit laatste is belangrijk bij Bowflex en daarom is het ook een ideaal merk voor een Thuis Atleet.

Wanneer kiezen voor de Bowflex kettlebell?

Als jij iemand bent die graag zo min mogelijk ruimte in beslag wil nemen met jouw kettlebell set en hem handig wilt kunnen opbergen, dan zijn de Bowflex kettlebells een ideale optie voor jou!

Ze zijn gemakkelijk in gewicht aan te passen en daarom nemen deze gewichten weinig ruimte in beslag.