Enig resultaat

Flow Fitness roeitrainers kopen

Ben jij op zoek naar een mooie roeitrainer om thuis lekker op los te gaan en aan jouw conditie te werken en ben je in jouw zoektocht naar jouw roeitrainer beland bij de Flow Fitness roeitrainers?

We hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van alle roeitrainers die Flow Fitness heeft. Zo kun je ze allemaal naast elkaar zien en eenvoudig met elkaar vergelijken.

We hebben per product een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops die de roeitrainer verkopen. Zo koop je jouw Flow Fitness roeitrainer altijd voor de beste prijs.

Kenmerken van de Flow Fitness roeitrainers

Als we kijken naar de Flow Fitness roeitrainers, dan zal je gelijk opvallen dat het uiterlijk van de Flow Fitness roeitrainers met de kleuren zwart en klein beetje grijs, wit en rood is gemaakt.

Ook zal je opvallen dat Flow Fitness momenteel maar een enkele roeitrainer heeft om uit te kiezen. Wel heeft de roeitrainer een iconsole en een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg.

Je kunt het cardio apparaat dus aardig belasten.

Prijsklasse

Als we naar de prijs kijken dan valt gelijk op dat deze wel ietsje duurder is dan sommige andere merken. Nu is het echter wel zo dat het een zeer kwalitatieve roeitainer is en je daarom iets meer voor het fitnessapparaat betaald.

Soorten

Zoals we al zeiden is het momenteel zo dat Flow Fitness een enkel roeitrainer model heeft om uit te kiezen en dat dit een waterroeier is.

Er is dus niet heel veel keuze is soort roeitrainers bij Flow Fitness helaas.

Het merk Flow Fitness

Als we het over het merk Flow Fitness zelf hebben, dan kunnen we je vertellen dat het een fitnessmerk is dat al meer dan 20 jaar mee doet. Het merk levert al jaren kwalitatieve apparatuur in zowel het binnenland als buitenland. Het is dan ook echt een internationaal merk.

Wanneer kiezen voor een Flow Fitness roeitrainer?

Nu vraag jij je natuurlijk af of een Flow Fitness roeitrainer voor jou een geschikte keuze is. Nu hebben ze momenteel maar een enkel model en zal je dus even moeten nagaan of je op zoek bent naar een roeitrainer met waterweerstand. Mocht dit nou het geval zijn, dan heb je aan de Flow Fitness roeitrainer een mooie.

Een kwalitatief model waar je jarenlang plezier van zal hebben!