Toont alle 2 resultaten

Tunturi spinningfiets / spinbike kopen

Ben jij op zoek naar een spinningfiets om lekker op te trainen en jouw conditie te verbeteren? Je bent aan het zoeken naar het juiste model en je aandacht is gevallen op de Tunturi spinningfietsen. Je wilt weten welke modellen het merk heeft en wilt ze met elkaar vergelijken.

Je bent hier helemaal op de juiste plek. We hebben op deze pagina namelijk een overzicht gemaakt van alle Tunturi spinningfietsen die er in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken.

Verder hebben we op de productpagina’s van alle modellen een prijsvergelijking gemaakt met alle webshops die de desbetreffende Tunturi spinbike verkopen zodat jij hem voor de beste prijs kunt kopen. Zo betaal je nooit teveel!

Kenmerken

Bij Tunturi worden de spinningfietsen sprinter bikes genoemd en als je naar alle modellen kijkt zal je opvallen dat eigenlijk bij alle modellen het vliegwiel aan de voorkant zit van de fiets. Er is gebruik gemaakt van de kleuren zwart en chroom en het ene model heeft witte accenten en letters, de andere in de kleur groen en een enkele oranje accenten.

Ze hebben allemaal transportwieltjes en een verstelbaar stuur en zadel. Zo kun jij jouw Tunturi speedbike helemaal op jouw lichaam aanpassen zodat je lekker zit tijdens je training.

Soorten

Nu heb je bij Tunturi Spinningfietsen met console en een enkele zonder. Ze zijn eigenlijk allemaal met een vilt remsysteem. Tunturi heeft dus niet echt veel soorten spinning bikes.

Prijs

Als we kijken naar de prijs dan komen deze redelijk overeen met soortgelijke modellen van andere merken. Hieruit is dan ook op te maken dat het een markt conforme prijs is.

Verder zal je zien dat Tunturi spinningfietsen heeft in alle prijsklassen. De wat goedkopere modellen, maar ook meer professionele modellen van deze cardio apparaten die wat duurder zijn en de investering iets groter zal zijn.

Het merk Tunturi

Mocht je benieuwd zijn wat Tunturi nou voor een merk is, dan kunnen we je vertellen dat het oorspronkelijk een merk is dat in Finland was gevestigd. Echter bestaat het merk ondertussen al meer dan 100 jaar en is het uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat in meerdere landen fitnessapparatuur levert, waaronder Nederland en België.

Voor wie is een Tunturi spinningfiets geschikt?

Nu wil jij natuurlijk weten of een Tunturi spinningfiets geschikt is voor jou, en dan kunnen we je vertellen dat een Tunturi spinningbike geschikt is op het moment dat je een spinbike voor een eerlijke prijs wilt hebben van een merk dat al jarenlang niets minder dan kwaliteit levert.