Toont alle 12 resultaten

Tunturi Endurance T80 Loopband met REHA Rails

 2778.00
De Tunturi Endurance T80 Loopband met REHA Rails is zeer geschikt voor de echte Thuis Atleten.

Tunturi loopband kopen

Ben jij op zoek naar een loopband en is jouw oog gevallen op de Tunturi loopbanden? Je wilt graag weten welke modellen er allemaal zijn en je wilt ze met elkaar vergelijken. 

Je bent hier precies waar je wezen moet. We hebben op deze pagina namelijk een overzicht gemaakt van alle Tunturi loopbanden die in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Zo kun jij ze eenvoudig met elkaar vergelijken en een keuze maken. 

Ook hebben we op de productpagina’s een prijsvergelijking gemaakt met de verschillende webshops die het model verkopen. Zo koop jij jouw Tunturi loopband altijd voor de beste prijs en betaal je niet teveel voor de jouwe. 

Kenmerken

Als we kijken naar de Tunturi loopbanden dan zal je gelijk weer (net als bij alle cardio apparaten van Tunturi) dat ze weer modellen hebben in iedere prijsklasse. Ook je opvallen dat deze prijsklassen ook verschillende functies hebben en dat je even moet kijken naar wat jij graag bij jouw Tunturi loopband wilt hebben. 

Als je kijtk zal je zien dat de loopbanden met donkere kleuren zijn gemaakt. De ene heeft witte letters, de andere weer gele en weer andere groene. Er wordt dus een beetje afgewisseld met kleurgebruik. 

Soorten

Als we kijken naar de verschillende soorten loopbanden dan zal je opvallen dat de meeste loopbanden van het merk inklapbare loopbanden zijn. Het zijn praktisch allemaal elektrische loopbanden en er zijn wat compactere modellen te vinden.

Voor ieder wat wils dus. 

Prijs

Zoals we eerder al zeiden, heeft Tunturi dus loopbanden in iedere prijsklasse en zal je voor jezelf even moeten bepalen wat jouw budget is. Het is niet voor niets dat de ene loopband duurder is dan de ander want bij de duurdere modellen zitten ook weer meer functies of hebben meer kwaliteit. Bedenk dus even goed wat jij van een loopband wilt. 

Als we de prijzen vergelijken met soortgelijke loopbanden van andere merken dan komt het redelijk overeen en kunnen we dus wel stellen dat je daarvoor niet per se naar een ander merk hoeft te kijken. 

Het merk Tunturi

Mocht je willen weten wat Tunturi nou voor een merk is, dan kunnen we je vertellen dat het een kwalitatief merk is dat al meer dan 100 jaar bestaat en in Finland is begonnen. Ondertussen is het een wereldwijde speler en is het merk ondertussen al niet meer weg te denken in de Benelux. 

Tunturi maakt dan ook al jaren fitnessapparatuur zoals de loopbanden op deze pagina. 

Wanneer kiezen voor een Tunturi loopband?

Maar wanneer is een Tunturi loopband nou geschikt voor jou? Een Tunturi loopband is een goede keuze als je op zoek bent naar een kwalitatieve loopband van een merk dat al jarenlang goede kwaliteit levert en je dit voor een eerlijke prijs wilt hebben.