Toont alle 6 resultaten

Bowflex crosstrainers kopen

Ben jij bezig met jouw zoektocht naar een goede crosstrainer en is jouw oog gevallen op de crosstrainers van het merk Bowflex? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek.

We hebben op deze pagina namelijk een overzicht gemaakt van alle Bowflex crosstrainers die in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

Ook hebben we per product een prijsvergelijking gemaakt op de product pagina, zodat je jouw Bowflex crosstrainer echt voor de beste prijs kunt kopen en niet te veel betaald voor jouw cardio apparaat.

Kenmerken

Wat kenmerkent is aan de Bowflex crosstrainers is dat het een net ander ontwerp is dan de meeste gebruikelijke crosstrainers. Je staat namelijk vrij rechtop op deze crosstrainers. Hierdoor is de beweging wat meer op en neer met je benen en zal je merken dat het intensiever is.

Ook hebben de meeste crosstrainers van Bowflex HiiT programma’s waarop je jezelf echt helemaal leeg kunt sporten. Het zijn zeer intensieve trainingen en je zal echt aan de bak moeten op deze fitnessapparaten. Bowflex heeft dan ook een speciale lijn hiervoor gemaakt, genaamd de Max Trainers.

Soorten

Nu is het hoofdontwerp van de Bowflex crosstrainers over het algemeen veel overeenkomend. Wel kun je kiezen uit verschillende prijsklassen.

Hoe duurder je kiest, hoe meer trainingsmogelijkheden je bij het apparaat krijgt.

Wel zijn het allemaal crosstrainers met het vliegwiel aan de voorkant.

Het merk Bowflex

Als je wilt weten of Bowflex een merk is dat zich al heeft bewezen, dan kunnen we je geruststellen. Het merk bestaat al meer dan 35 jaar en binnen deze jaren is Bowflex tot een wereldwijd merk uitgegroeid dat zich richt op de thuissporter.

Je kunt er dus van op aan dat je investeert in kwaliteit met een crosstrainer van Bowflex.

Wanneer kiezen voor een Bowflex crosstrainer?

Nu wil jij natuurlijk weten wanneer een crosstrainer van Bowflex nou een goede keuze is. En daarom kunnen we je vertellen dat als jij jezelf echt wilt uitdagen met een goede HiiT training, dat deze crosstrainers zeer geschikt zijn.

Je zal echt kapot gaan, en je conditie zal dan ook zeker verbeteren als je regelmatig een training doet op dit apparaat.