Ervaringen

Fit Voor Alles – Review en ervaringen.

fitvooralles reviews

Ben jij op zoek naar het beste fitnessapparaat voor jouw training, voedingsadvies of betrouwbare informatie over spieropbouw, supplementen en afvallen? Dan moet je bij Fit Voor Alles zijn! Het team van Fit Voor Alles publiceert net als ons regelmatig tests van fitnessapparatuur, zoals hometrainers, crosstrainers en spinningfietsen. Daarnaast vind je op de website alles over trainingsmateriaal, gezonde voeding, afvalmethodes en supplementen. Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Lees dan de blogs van Fit Voor Alles!

Wat is Fitvooralles.nl?

Fit Voor Alles verzamelt voor jou waardevolle, betrouwbare en relevante informatie over fitnessapparatuur, fitnessproducten, afvallen en voedingssupplementen. Op de website verschijnen voortdurend nieuwe artikelen over de genoemde onderwerpen. Je vindt er bovendien een aantal gratis e-books, producttesten en actuele blogs. Het team van Fit Voor Alles test vrijwel elk product uit een beoordeling zelf. Dit gebeurt op de belangrijkste punten.

Ook de ervaringen van anderen neemt Fit Voor Alles mee bij het testen van fitnessapparaten. Tot slot heeft Fit Voor Alles een YouTube-kanaal met video’s en reviews van trainingsbenodigdheden, fitnessapparatuur en verschillende soorten supplementen.

De expertise van Fit Voor Alles

Wil je een zo goed mogelijk resultaat behalen met fitnesstraining, voeding, voedingssupplementen of afvallen? Dan kun je bouwen op de informatie van de deskundigen van Fit Voor Alles.

Fitnessapparatuur

Via Fit Voor Alles ontdek je gauw wat de beste fitnessapparaten van dit moment zijn. Op de website staan koopgidsen voor allerlei soorten fitnessapparatuur. Lees bijvoorbeeld een uitgebreide test van een hometrainer of vind de beste crosstrainer. Ontdek welke loopband goed uit de test komt en bovendien de goedkoopste is. Leer wat belangrijke aandachtspunten zijn bij de aankoop van een nieuwe roeitrainer of aan welke eisen een spinningfiets voor thuis moet voldoen.

Supplementen

In bepaalde gevallen kan het verstandig zijn je voeding aan te vullen met supplementen. Dit geldt bijvoorbeeld als je lichaam een tekort heeft aan specifieke voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen. Fit Voor Alles informeert je uitgebreid over de verschillende soorten supplementen voor afvallen, fitness en gezondheid. 

Fitness (spieropbouw en droogtrainen)

Ben jij benieuwd welke oefeningen het beste zijn voor jouw fitnesstraining? Je leest er alles over bij Fit Voor Alles. Zo vind je er bijvoorbeeld de beste oefeningen voor het trainen van de spieren in je schouders en je rug. Er staan tips voor zowel het trainen met als zonder apparaten op de website.

Afvallen

Ook voor tips voor afvallen en slank blijven moet je bij Fit Voor Alles zijn. De website biedt onafhankelijke informatie over diverse afslankmethodes, zoals afslankpillen, diëten en sporten. 

Het team van Fit Voor Alles

Het team van Fit Voor Alles bestaat uit een groep enthousiaste specialisten, zoals personal trainers en diëtisten. Deze experts schrijven regelmatig nieuwe artikelen. Ze maken hierbij gebruik van hun professionele ervaringen en de resultaten van wetenschappelijke onderzoeken.

De artikelen op de website van Fit Voor Alles zijn bovendien onafhankelijk gecontroleerd op feiten. De twee belangrijkste aanjagers van Fit Voor alles zijn Casper Goessens en Boris Westerveld.

Casper Goessens

Casper Goessens is de oprichter van Fit Voor Alles. Fitness is zijn grote passie en hij helpt anderen graag bij het behalen van hun fysieke doelstellingen. Hij ontwikkelde zich daarom tot personal trainer en voedingsdeskundige.

Door het volgen van opleidingen en het bestuderen van onderzoeksresultaten vergaart hij voortdurend nieuwe kennis. Casper beschikt bovendien over de nodige praktijkervaring op het vlak van diëten en trainingen. Heb jij vragen over fitness, fitnessapparatuur, afvallen en supplementen? Via Fit Voor Alles geeft Casper je graag advies op maat.

Boris Westerveld

Boris Westerveld is de wandelende gezondheidsencyclopedie van Fit Voor Alles. Hij weet alles van voeding en supplementen. Hij deed zijn uitgebreide kennis op via de studie Health Sciences en vele jaren ervaring als personal trainer.

Mede doordat Boris in de loop van de tijd een groot aantal mensen zelf begeleidde naar een gezondere levensstijl, werd hij zeer deskundig op het gebied van gezondheid en training.

Als het gaat over het aanvullen van je dieet met supplementen, weet hij exact wat werkt en wat niet. Je moet kortom bij hem zijn als je wilt weten hoe je jouw conditie en voeding verbetert. Boris vertelt je graag welk voedingsschema, welk supplement en welke training bij jou past. 

Het aanbod van Fit Voor Alles

In het aanbod van Fit Voor Alles vind je een aantal handige e-books. Deze staan boordevol met tips voor het verkrijgen van een fit lijf en ze zijn nu tijdelijk gratis te downloaden.

Vetverlies Kick-Start

Wil jij afvallen en op een gezonde manier aan een slank lichaam werken? In het e-book Vetverlies Kick-start vind je de meest gemaakte fouten en de beste tips op het vlak van duurzaam vetverlies. Het is een praktische gids die je helpt om af te vallen en jouw ideale gewicht en figuur te behouden. 

Spiermassa Kick-Start


Droom je van een gespierd lijf? Dan raden we je het e-book Spiermassa kweken Kick-start aan. In dit boek lees je het volgende:

  • wat de drie basisprincipes van spieropbouw zijn;
  • welke fouten mensen maken als ze gaan trainen;
  • wat je het beste kunt eten voor het opbouwen van spieren.

Droogtrainen Kick-Start (voor mannen en vrouwen)

Wil je aan de slag met droog trainen? Dan moet je het e-book Droog Trainen Kick-start lezen. Er zijn twee versies van dit boek: een voor mannen en een voor vrouwen. Met de tips uit dit e-book:

  • ontdek je hoe je het lichaam van je dromen verkrijgt;
  • leer je hoe je jouw energiebehoefte berekent;
  • ga je goed van start met droog trainen.

Fitnessapparaat Keuzehulp

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van jouw ideale fitnessapparaat? Download dan het e-book Fitnessapparaat Keuzehulp. Met dit e-book ontdek je welke soorten fitnessapparaten er zijn en wat het verschil is tussen fitnessapparatuur voor cardio- en krachttraining. Na het lezen van dit e-book weet je welk fitnessapparaat het beste bij jou past. 

De geschiedenis van Fitvooralles.nl

Casper begon in 2020 met Fitvooralles.nl. Dit gebeurde naar aanleiding van zijn zoektocht naar betrouwbare informatie over fitness en voeding. Dergelijke informatie was moeilijk te vinden. Op diverse internetfora stonden wel wat adviezen, maar verder moest je zelf fitnessapparatuur en voeding gaan testen om een goed antwoord op je vragen te krijgen. Casper besloot daarom zelf betrouwbare informatie te verzamelen en deze te publiceren via Fit Voor Alles. Al gauw betrok hij een aantal specialisten, zoals diëtisten en personal trainers, bij de website. Het team van Fit Voor Alles werkt nu vol trots aan het informeren van alle belangstellenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *