Wil jij graag thuis aan de slag met fitter en gezonder leven? Maar lukt het maar niet om er mee te beginnen of het vol te houden? Dan is er hoogst waarschijnlijk één van de volgende dingen aan de hand:

  1. Overal op het internet is van alles te vinden over een gezonder en fitter leven. Door al deze informatie zie je door de bomen het bos niet meer. Je weet niet meer wat je wel en niet moet geloven. En wat je nou precies moet doen, dat is al helemaal een raadsel.
  2. Je bent druk bezig met van alles, gezonde voeding, veel bewegen, maar het resultaat blijft uit.  Je weet niet meer wat je moet doen om het wel te laten werken. Je zit met je handen in het haar. Want hoe frustrerend is dat!
  3. Je weet wel wat je moet gaan doen en bent er helemaal klaar voor, maar je vind het niks om naar de sportschool te gaan. Al die mensen die je aan te staren terwijl jij zwetend, hijgend en met een rooie kop aan die gewichten of machines loopt te trekken.
  4. Je weet wat je wilt doen maar hebt nog niet de juiste spullen in huis. Je vraagt je af welke sportspullen het beste bij jou passen.
  5. Of iets anders wat hierboven niet genoemd staat!

Mocht jij je herkennen in één van bovenstaande problemen of drempelpunten?

Wij (Lydia & Matthijs) helpen jou graag verder! Daarom heb je binnen 24 uur jouw thuis-sport advies binnen.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.