Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Etan UltraFlat trampoline

De Etan UltraFlat underground trampoline, de trampoline waarmee je springt als nooit tevoren. De hoogwaardige Europese materialen zorgen er niet alleen voor dat deze afgeschermde krachtpatser vele jaren meegaat, maar ook dat je kwaliteit ervaart zoals het ervaren moet worden.

De Etan UltraFlat trampoline is de trampoline voor de springer die echt weet wat trampolinespringen is. Vind je het leuk om schroeven, flickflaks en backflips te maken? Dan is de Etan UltraFlat trampoline de beste trampoline voor jou.

Trampoline materiaal

Deze trampoline is gebaseerd op een volledig stalen buizenframe van 3 mm dik, met levenslange garantie. Deze kwaliteit vind je nergens anders!

De Etan UltraFlat trampoline springmat is gemaakt van hoogwaardig Duits PVC. De mat heeft een open structuur, in tegenstelling tot traditionele springmatten, wat ervoor zorgt dat de lucht die je tijdens het springen opzij duwt gemakkelijk door de mat kan worden verplaatst.

Naast de bekende ronde trampolines zijn er de laatste jaren ook veel andere vormen bijgekomen. Zo hebben rechthoekige trampolines een comeback gemaakt, omdat de vorm zich beter aanpast aan kleine tuinen. Daarom heeft Etan Trampolines besloten om de Etan UltraFlat trampolines te ontwikkelen als rechthoekige trampoline, maar ook als vierkante trampoline.

Deze vormen passen perfect in elke tuin, groot of klein. Etan UltraFlat trampolines zijn verkrijgbaar met zwarte veiligheidskussens van hoge kwaliteit, gemaakt van extra sterk 600 grams Duits PVC. Veilig en leuk springen! 

Deze trampoline is gemaakt met oog voor een strakke sprong, optimale luchtverplaatsing en stijl. Zo heeft de Etan UltraFlat trampoline een OptiFlow trampoline springmat die de lucht gemakkelijk laat bewegen dankzij de “open structuur” mat.

Terwijl de traditionele trampoline springmatten gemaakt zijn van Permatron materiaal, een geweven kunststof, zijn de Etan UltraFlat trampoline springmatten gemaakt van een ander materiaal, een soort open structuur PVC. Hierdoor kan de lucht die beweegt tijdens het springen ontsnappen door de springmat. Dit zorgt voor een snelle en soepele sprong, zodat je geen genoeg kan krijgen van het springen.

Kwaliteitseisen

Net als de Etan Premium trampolines wordt de Etan UltraFlat trampoline volledig geproduceerd in de eigen productiefaciliteit van Etan in Bosnië en Herzegovina. Het wordt geproduceerd binnen de Europese grenzen, wat Europese productienormen en dus kwaliteit betekent. Om de kwaliteit van de handgemaakte trampolines te waarborgen, gebruikt Etan dus alleen Europese materialen namelijk; Duits PVC, Italiaans staal en Nederlandse veren om kwaliteit en veiligheid bij het springen te garanderen.

Diamant systeem 

Maar dat is nog niet alles. De Etan UltraFlat trampoline springmat is gemaakt met het unieke diamantsysteem van Etan. Dit systeem vervangt de ijzeren driehoek door een kunststof driehoek. Bovendien hebben deze driehoeken afwisselend ovale en ronde openingen, waardoor de veren er niet in één keer uit hoeven te springen.

Het Diamond-systeem is perfect om de traditionele ijzeren driehoeken te vervangen door kunststof driehoeken. Deze zijn vorst- en roestbestendig en kunnen niet breken.

Bovendien hebben deze driehoeken, afwisselend, een ovale en een ronde opening. Dit systeem zorgt ervoor dat veren met een ovale opening een fractie van een seconde eerder worden geactiveerd dan de ronde openingen. Hierdoor hoeft de springer niet alle veren tegelijk uit te spannen.

Het trampoline frame, de constructie waar alles van je trampoline op rust, moet niet alleen stabiel en sterk zijn, maar ook jarenlang meegaan. Het frame van de Etan UltraFlat trampolines bestaat uit een maar liefst 3mm dik buizenframe. En is niet rond, maar vierkant voor extra stevigheid.

Daarnaast zijn er een aantal bijpassende accessoires (veiligheidsnet voor het frame, ladder, afdekhoes en inbouwkit) verkrijgbaar om de veiligheid en duurzaamheid van je trampoline te vergroten.

Garantie

Etan geeft minimaal vijf jaar garantie op veren, veiligheidsmatten en springmatten. Op het frame wordt tien jaar garantie gegeven. De garantie gaat in op de aankoopdatum en is van toepassing op materiaal- en fabricagefouten. Onregelmatig gebruik of aanpassingen aan de trampoline vallen echter niet onder de garantie.

Conclusie Etan UltraFlat trampoline

De Etan UltraFlat trampolines zijn volledig inground trampolines die verkrijgbaar zijn in rechthoekige en vierkante vormen. De Etan QuickSpring veren zorgen voor efficiënte sprongen en de Etan OptiFlow trampoline springkussen zorgt voor een optimale luchtstroom. De trampoline beschikt over hoogwaardige Europese materialen wat er niet alleen voor zorgt dat deze ijzersterke krachtpatser meerdere jaren meegaat, maar ook dat je de kwaliteit voelt zoals die moet worden ervaren. Geniet nu van een unieke spring ervaring met die Etan UltraFlat trampoline.